Kupong Tagg RSS

Världens Historia - Prenumeration med premie

Världens Historia prenumeration med premie Låt oss ta dig med tillbaka till världshistoriens mest avgörande vändpunkter med tidningen Världens historia. Följ med på en fantastisk resa i världshistorien. Fördjupa dig i historiens största dramer och möt dess viktigaste personligheter. Historien kan vara dötrist, långtråkig och alldeles, alldeles underbar! I Världens HISTORIA får du ta del av dramatiska händelser från dåtid och nutid. Prenumerera på tidningen Världens Historia med premie och rabatt. Aktuella prenumerationserbjudanden, erbjudanden, kampanjer, gåvor, rabatter, bonusar, tidningsprenumerationer, premier och prenumerationer på Världens Historia. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Världens Historia och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Världens Historia finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Världens Historia

Det finns 10 aktiva erbjudanden

Aktuella kampanjer, rabatter, reor och erbjudanden på Världens Historia som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2 nr + Bluetooth-tangentbord – Spara 389 kr

Bonnier Tidskrifter Bluetooth-tangentbord, Vârde: 299 kr. Att skriva på din surfplatta och telefon blir lika smidigt som när du arbetar på datorn. Spara tid när du skriver t.ex. mejl från din smarttelefon eller surfplatta. Med sina 350 gram har det en låg vikt, så att du kan ta med dig tangentbordet överallt. Gör mobilskrivningen lika enkel och smidig som på en bärbar dator. Bluetoothkopplingen gör att du slipper kablar och irriterande sladdar. Det är enkelt att ansluta till surfplatta och tangentbord, så du är igång på ett ögonblick oavsett om du har en iPad eller en Android-surfplatta. Tack vare Bluetooth-teknologin ansluts tangentbordet trådlöst till alla moderna surfplattor, smarttelefoner och datorer, och det finns naturligtvis nordiska tecken. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

2 nr + Nordic smoothiemixer – Spara 469 kr

Bonnier Tidskrifter Nordic smoothiemixer, Värde: 399 kr. Gör goda, nyttiga smoothies – perfekta att ha med sig på språng. Med den här smoothiemixern är det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till både frukost, mellanmål och dessert. Mixern är extra smart, eftersom den mixar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig i farten. Vad kan mixern göra mer? Mixar enkelt grönsaker och frukt. Krossar isbitar och frysta bär. Bägaren rymmer 400 ml och har medföljande lock. Enkel att rengöra – de flesta delarna tål maskindisk. Kan laddas upp, så den kräver inte ström varje gång. USB-kabel för uppladdning följer med. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

3 nr + Digital blodtrycksmätare för endast 99 kr

Bonnier Tidskrifter Digital blodtrycksmätare, Värde: 349 kr. Mät enkelt ditt blodtryck hemifrån – och upptäck sjukdomar i tid. Ett högt blodtrycks märks inte – det måste mätas. Du får mer exakta mätningar i lugn och ro därhemma. Du kan mäta så ofta du vill och hålla koll på blodtrycket över tid. Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid. Högt blodtryck ökar risken för många olika sjukdomar, som exempelvis blodproppar och hjärnblödningar. Du kan själva mäta ditt blodtryck med den här elektroniska blodtrycksmätaren: Lätt att använda, Ger exakta mätningar och uppfyller alla gällande standarder, Visar ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna, Fungerar för två användare, som båda kan följa sin historik, Drivs med 4 st. AA-batterier (medföljer inte). Extra guide till dig: Sunt blodtryck. Ju tidigare du upptäcker att du har ett förhöjt blodtryck, desto bättre. Då kan du nämligen göra något åt det. Du kan också förebygga att blodtrycket blir för högt. Vi ger dig: Få en komplett guide till ett hälsosamt blodtryck, 8 blodtrycksvänliga recept och Hemmaträning som sänker blodtrycket. Villkor: - Mer från: . Giltig tills vidare.

2 nr + Hasaki Omakase-knivset för endast 108,50 kr

Bonnier Tidskrifter 2 nr av Världens Historia + Hasaki Omakase-knivset för 108,50 kr. Hasaki Omakase-knivset, Värde: 600 kr. Omakase är japanska och betyder ungefär ”det är upp till dig”. Säg ”omakase” på en restaurang i Japan så får du det kocken bedömer vara det bästa för dagen. Det är lätt att se hur Hasakis designers också har haft perfektion för ögonen vid utformandet av detta knivset. Blad i högkvalitativt stål. Skaft i tåligt, välarbetat och trippelpolerat pakkaträ. Genomtänkt, stram japansk design i allt från produkt till förpackning. Setet innehåller två superskarpa knivar, en kockkniv (Nakiri, 32 cm) som är perfekt att hacka och skiva med, och en filékniv (Yanagiba, 33 cm) för detaljarbetet. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

2 nr + Utomhuslampor med sensor och batteri – Spara 699 ...

Bonnier Tidskrifter Utomhuslampar med sensor och batteri, Värde: 299 kr. Trådlös utomhuslampa med sensor: Med den nya, robusta utomhuslampan får du bra belysning i cykelförrådet, källaren eller garaget, och du slipper betala för en dyr utomhusinstallation. Lampan är utrustad med fyra kraftiga batterier, effektiv LED-teknologi och en smart rörelsesensor, så att lampan bara är tänd när det behövs. Därför håller batterierna i över ett år. Lampan är enkel att montera, och med det justerbara beslaget kan du utan problem belysa trappan på bakgården, cykelförrådet, källartrappan, infarten och många andra ställen. Den kraftiga lampan på 250 lumen tänds så snart den registrerar rörelse inom fem meters avstånd, dock inte i dagsljus. På det viset förebygger du besök av oönskade gäster, du slipper leta efter en strömbrytare i mörkret, och du förlänger batteritiden. Lampan är robust och anpassad för att hänga utomhus, och är därför byggd för att kunna stå emot väder och vind. Detaljer om lampan: Lampan lyser med 250 lumen, Rörelsesensor registrerar rörelse inom 5 meter, Beslagen till lampan kan justeras, så att du kan få ljuset där du vill, Byggd i robust kvalitet som tål regn, blåst och minusgrader. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

2-12 nr + Outpack ryggsäck – Spara 720 kr

Bonnier Tidskrifter Outpack ryggsäck, Värde: 650 kr. Den snygga och funktionella ryggsäcken är perfekt för flera olika ändamål. Den är perfekt till din resa, men är också perfekt i din vardag eftersom den kan användas som både ryggsäck och datorväska – du tar bara bort axelremmarna och vänder på väskan. 12 smarta detaljer hos ryggsäcken: 1. Godkänd som handbagage – mäter 45x35x5 cm och rymmer 20 liter. 2. Avtagbara axelremmar så att ryggsäcken kan göras om till en portfölj. 3. Vattenavvisande material och ryggpanel som andas. 4. En rem på baksidan ser till att den kan fästas på din väska. 5. Dolda dragkedjor som kan sättas ihop med hänglås. 6. Lätt att packa, eftersom dragkedjorna kan dras ner helt på båda sidorna. 7. Ett skyddat fack för din dator. 8. Passficka med dragkedja – enkel att komma åt. 9. Ficka för resedokument. 10. Fyra invändiga fickor till telefon, pennor, nycklar etc. 11. Speciell stropp för dina solglasögon. 12. Invändig nyckelring så att dina nycklar kan klickas fast. 2 nr av Världens Historia + Outpack ryggsäck för 99 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Världens Historia + Outpack ryggsäck för 218,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 12 nr av Världens Historia + Outpack ryggsäck för 388,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

ARCY – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt!

Bonnier Tidskrifter Över 30 av Sveriges populäraste titlar. Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter. Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

2 nr + Trådlös väderstation med regnmätare

Bonnier Tidskrifter Trådlös väderstation med regnmätare, Värde: 700 kr. Kontrollera den aktuella temperaturen, nederbördsmängden och inomhusklimatet i ditt hem. Den här trådlösa väderstationen har många funktioner och samlar ihop de viktigaste data om vädret: Temperatur – mäter både inomhus och utomhus. Luftfuktighet – håller koll på ditt inomhusklimat. Regnmätare – följer nederbörden den senaste timmen, dygnet eller veckan. Display – visar tid, datum, veckodag och fungerar som väckarklocka. Temperaturmätare och uppsamlingsbehållare för regn medföljer – båda placeras utomhus. Väderstationen tar automatiskt emot data en gång per minut så att du alltid har aktuella mätningar direkt på displayen. Väderstationen är lätt att installera och har en smart design. Det finns inga sladdar så du kan placera den där det passar dig. Bruksanvisning på svenska medföljer. Batterier medföljer ej. Temperatur- och regnsensorerna har en räckvidd på 30 meter. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Testa 1 månad gratis – Spara 79 kr

Bonnier Tidskrifter Världens Historia Digital - få hela historien. Världens Historia tar dig med tillbaka i tiden till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas plundringståg och egyptiernas gudsdyrkan. Ny app – läs, lyssna och titta på videor medan du är på språng. Med vår splitter nya app och full tillgång till varldenshistoria.se kan du gå på upptäcktsfärd i nätets bästa historiska innehåll när och var som helst. Du kan lyssna på artiklar medan du är på språng, njuta av interaktiva illustrationer, titta på filmer med mera. Exklusivt innehåll: Som prenumerant kan du botanisera i vårt omfattande artikelarkiv. Vi ger dig exklusivt, genomarbetat innehåll med levande berättelser och enastående bilder, som garanterat gör dig mer allmänbildad. Världens Historia Digital är till för dig som älskar historia, men som inte har tid att läsa tidskrifter. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

2 nr + Nordic mini aircondition – Spara 550 kr

Bonnier Tidskrifter Nordic mini aircondition, Värde: 450 kr. Denna lilla air conditioner blir din räddning när du behöver svalka av dig: Använd den på kontoret, i vardagsrummet eller ta med den i husvagnen. Gör sovrummet svalt innan du går och lägger dig. Ställ den där det passar dig – du behöver bara ett vägguttag eller en powerbank. Nordic mini aircondition drar in den varma luften i systemet och med hjälp av vattenfiltret med förångning blåser den ut kall och fuktig luft. Tre funktioner: kylning, fukt och luftrening. Kan köras med tre olika hastigheter. Kan kyla ner mindre rum med 4–8 grader beroende på temperatur och luftfuktighet. Luftgallret kan justeras uppåt och nedåt så att luften blåses ut i önskad riktning. Vattentank: 600 ml – air conditionern kan köras i upp till sju timmar. Laddning: USB-laddare medföljer (utan adapter). Storlek: 15 x 14,2 x 18,6 cm. 2 nr av Världens Historia + Nordic mini aircondition för 99 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Världens Historia + Nordic mini aircondition för 179 kr + 39,50 kr i porto och exp. 12 nr av Världens Historia + Nordic mini aircondition för 349 kr + 39,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Frågor och svar om tidningen Världens Historia

Vilka premier erbjuder vanligtvis Världens Historia?

Hos Världens Historia kan det ingå många olika premier som t.ex. Bluetooth-tangentbord - Spara 389 kr, Nordic smoothiemixer - Spara 469 kr, Digital blodtrycksmätare för endast 99 kr, Hasaki Omakase-knivset för endast 108,50 kr, Utomhuslampor med sensor och batteri - Spara 699 kr, Outpack ryggsäck - Spara 720 kr, ARCY - Första månaden gratis! - Läs dina favoriter digitalt!, Trådlös väderstation med regnmätare, Utomhuslampor med sensor och batteri från 69 kr, Testa 1 månad gratis - Spara 79 kr, Nordic mini aircondition - Spara 550 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 99 kr, 2 nr+ Skruvdragare från NOVAPLUS - Spara 463 kr, Air Sonic Bluetooth-hörlurar - Spara 663 kr, WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, 2-i-1 högtalare till surfplatta och mobil, mfl.

Hur kan jag bli prenumerant på Världens Historia?

Du kan enkelt börja att prenumerera på Världens Historia genom att klicka på någon av de aktuella erbjudanden som finns på denna sida. Välj en premie som passar dig och efter ditt introduktionserbjudande får du Världens Historia i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid.

När får jag välkomstpremierna som igår i Världens Historia starterbjudande?

Din premie skickas efter ca 3-5 veckor och i ett separat paket. Premierna kan komma att levereras innan du får din första utgåva av Världens Historia.

Hur mycket pengar sparar man?

Det beror på vilket erbjudande eller prenumeration med premie som du väljer, men oftast sparar man mellan 400 - 1000 kr. Värdet på premien och rabatten på tidningarna avgör hur mycket erbjudandet är värt.

Vad är en tillsvidareprenumeration?

Efter dina beställda nummer av Världens Historia övergår prenumerationen vanligtvis till en tillsvidareprenumeration. I de fall du tecknat en tidsbegränsad prenumeration avslutas den automatiskt efter dina beställda nummer.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Världens Historia

Det finns 27 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Världens Historia som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-12 nr + Utomhuslampor med sensor och batteri från 69 kr

Bonnier Tidskrifter Utomhuslampar med sensor och batteri, Värde: 299 kr. Trådlös utomhuslampa med sensor, Med den nya, robusta utomhuslampan får du bra belysning i cykelförrådet, källaren eller garaget, och du slipper betala för en dyr utomhusinstallation. Lampan är utrustad med fyra kraftiga batterier, effektiv LED-teknologi och en smart rörelsesensor, så att lampan bara är tänd när det behövs. Därför håller batterierna i över ett år. Lampan är enkel att montera, och med det justerbara beslaget kan du utan problem belysa trappan på bakgården, cykelförrådet, källartrappan, infarten och många andra ställen. Den kraftiga lampan på 250 lumen tänds så snart den registrerar rörelse inom fem meters avstånd, dock inte i dagsljus. På det viset förebygger du besök av oönskade gäster, du slipper leta efter en strömbrytare i mörkret, och du förlänger batteritiden. Lampan är robust och anpassad för att hänga utomhus, och är därför byggd för att kunna stå emot väder och vind. Detaljer om lampan: Lampan lyser med 250 lumen, Rörelsesensor registrerar rörelse inom 5 meter, Beslagen till lampan kan justeras, så att du kan få ljuset där du vill, Byggd i robust kvalitet som tål regn, blåst och minusgrader. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 99 kr

Bonnier Tidskrifter En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

2 nr+ Skruvdragare från NOVAPLUS – Spara 463 kr

Bonnier Tidskrifter Stark 10,8 V borr-/skruvdragare från NOVAPLUS. Värde: 399 kr. Kompakt och mycket stark 10,8 volts skruvdragare/borrmaskin med avancerad lithium-ion-teknologi, som säkerställer snabb laddning och lång batteritid. Skruvdragaren från NOVAPLUS är liten och smidig, så att du kommer åt överallt. Den har en kraftig motor som utan problem drar i 215 skruvar på 30 millimeter i en brädbit innan batteriet måste laddas. Skruvdragaren har: Moderna lithium-ion-batteri, för att ge snabb laddning och lång driftstid. Kraftig LED-belysning, så att du kan arbeta på mörka ställen som i skåp och på vinden t.ex. Ergonomiskt utformat handtag med halksäker beläggning. 18 momentsteg som är lätta att ställa in, vilket gör den användbar till alla vanliga skruv- och borruppgifter. Batteriindikator, så att du ser när maskinen behöver laddas. Inbyggt vattenpass som ser till att du skruvar helt rakt. Moderna lithium-ion-batterier kännetecknas bl.a. av deras höga batterikapacitet. De gör att du får du en borr-/skruvdragare med extra lång driftstid, så att du slipper stå med en maskin med tomt batteri halvvägs in i arbetet. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

2 nr + Air Sonic Bluetooth-hörlurar – Spara 663 kr

Bonnier Tidskrifter Air Sonic Bluetooth-hörlurar, Värde: 599 kr. Air Sonic Bluetooth-hörlurar – Stäng ute världen och få en fantastisk ljudupplevelse. Se fram emot att lyssna på musik, film och ljudböcker med de här fantastiska hörlurarna: De är trådlösa och ansluts via Bluetooth, så du slipper sladdar till din spelare. De har hög ljudkvalitet. De är sköna att ha på sig med öronkuddar i mjukt skum. Storleken kan justeras så att de sitter perfekt. Du kan styra musiken och besvara samtal direkt från hörlurarna. Speltid: upp till 7 timmar, Bluetooth: 4.1, Mikrofon för telefonsamtal, Styrpanel där du kan reglera volymen och spela nästa/föregående låt, Hörlurarna kan fällas ihop så att de tar så lite plats som möjligt i väskan, Laddning: USB-laddare medföljer. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3-12 nr + 2-i-1 högtalare till surfplatta och mobil

Bonnier Tidskrifter 2-i-1 högtalare till surfplatta och mobil: Ta med dig musiken, podcasten eller filmen överallt med denna trådlösa högtalare som även kan användas som hållare till din surfplatta eller telefon. Högtalaren ger ett överraskande kraftfullt och nyanserat ljud och är därför perfekt för att spela musik i sommarstugan, trädgården, på båten eller hemma. Du får en högtalare med snygg design, många fina detaljer och användbara funktioner: Trådlös Bluetooth-teknik för uppspelning av ljud från dator, mobiltelefon och surfplatta. Hållaren ser till att din surfplatta står stabilt medan du t.ex. ser på film. 4 timmars uppspelning på en laddning. Stereohögtalare som även fungerar med minijack-uttag. Laddas via micro-USB-kabel. Stabila gummifötter ser till att enheten inte glider. Värde: 599 kr. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3-12 nr + Damaskus-kniv från 99 kr

Bonnier Tidskrifter 3 nr av Världens Historia + Damaskus-kniv för 99 kr. Värde: 799 kr. Skärpa, kvalitet och elegans. Damaskus-kniven blir din favorit i köket. Med sin oöverträffade skärpa, enastående kvalitet och fascinerande vågmönster gör denna Damaskus-kniv matlagningen till en lek. Damaskus-kniven är: Konstruerad enligt den legendariska damaskeringstekniken med 87 lager kraftigt stål, som ger bladet en oerhörd kvalitet. En rejäl universalkniv, som med ett 24 centimeter långt blad kan användas till alla typer av matlagning – i många år framöver. Ett elegant arbetsredskap med ett vackert mönster på knivbladet och ett handtag av valnötsträ. Hemligheten bakom Damaskus-knivens unika kvalitet. Damaskus-knivens blad är oerhört vasst och så starkt och flexibelt att det inte kan spricka. Hemligheten bakom det imponerande bladet hittar vi i det gamla Syrien, där driftiga svärdssmeder utvecklade en särskild smidesteknik, som gav den färdiga klingan dess karakteristiska vågmönster. Tunna lager av två olika slags metall veks omlott med varandra och smiddes samman till en typ av klinga, som var världens vassaste. Syrierna höll metoden så hemlig att den förblev okänd i över tusen år. År 1973 lyckades en vapensmed dock knäcka koden, och det blev början till den moderna produktionen av dagens Damaskus-kniv – en helt unik och vass kökskniv, som nu kan bli din. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

2-12 nr + Saga Form City Kylväska från 59 kr

Bonnier Tidskrifter Följ med på en fantastisk resa i världshistorien. Kylväska – fungerar som ryggsäck så att du enkelt kan ta med den överallt. Håll din mat och dryck kall med den funktionella väskan från Saga Form. Väskan är perfekt för en tur ut i naturen eftersom du kan ha den på ryggen. Väskan fungerar både som kylväska och ryggsäck: Håller mat och dryck kall i flera timmar, Högt kylutrymme som till exempel rymmer två 1,5 liters flaskor, Perfekt för picknick, vandringar, fisketurer och mycket mer, Släng upp väskan på ryggen så har du händerna fria, Snygg, grå design, Utvändig ficka för kort, nycklar eller telefon, Justerbara axelband, Väskan är tillverkad i kraftig polyester, Mått: 22 x 11 x 36 cm. Värde: 249 kr. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3-12 nr + in-ear-hörlurar från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Trådlösa och brusreducerande in-ear-hörlurar för 99 kr. Trådlösa och brusreducerande in-ear-hörlurar, värde: 799 kr. Stäng ute världen och få en fantastisk ljudupplevelse. Med de funktionella in-ear-hörlurarna får du enastående ljud: Brusreduceringen (ANC) blockar de flesta bakgrundsljuden för ett klart och tydligt ljud i hörlurarna, Hörlurarna är trådlösa och ansluts via Bluetooth, så du slipper sladdar till din musikspelare, In-ear-hörlurarna har öronsnäckor och bågar i olika storlekar, så du kan vara säker på att de sitter bekvämt runt öronen. Du får ett par funktionella hörlurar som du kan använda för att lyssna på musik eller ljudböcker och se på film utan störande bakgrundsljud, till exempel när du reser eller befinner dig på platser med många människor. Hörlurarna har många bra egenskaper: Speltid: upp till 8 timmar, Bluetooth: 4.1, Brusreducerande teknik (ANC): reducerar bruset med upp till 22 dB, Mikrofon för telefonsamtal, Laddning: USB-laddare medföljer, Öronsnäckor och bågar i storlekarna S, M och L, Styrfunktion där du kan reglera volym och spela nästa/föregående låt, Anpassa hörlurarna så att de sitter bra runt nacken. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

2 nr + Narctic fiberväst för 59 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer av Populär Historia + N’arctic fiberväst för 59 kr. Värde: 699 kr. Perfekt för utomhusaktiviteter under våren och hösten. Den här varma och superlätta fibervästen kan du använda: I stället för en jacka under våren och hösten. Under en jacka för att få extra värme under vintern. Den är enkel att ta med i den medföljande påsen om vädret skiftar. Fibervästen från N’arctic har många funktionella detaljer: slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning, resår i ärmsluten så att den sitter tätt, en liten krage som täcker halsen och nacken, två fickor med dragkedja, en påse som du enkelt kan packa ner västen i medföljer. Finns i stl. M, L och XL. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3 nr + Trådlös laddare till smartphone från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Trådlös laddare till smartphone. Värde: 599 kr. Ladda telefonen enkelt och snabbt utan sladd. En trådlös laddningsplatta förenklar din vardag: Ladda två telefoner samtidigt utan sladd. Kortare uppladdningstid, eftersom plattan levererar upp till 9 watt. Tunn och stilren laddningsplatta, som du enkelt kan hitta plats för i ditt hem. Med en trådlös laddare slipper du leta efter den rätta sladden varje gång du ska ladda olika telefoner. Placera den trådlösa laddningsplattan på en passande plats i ditt hem och sätt den medföljande strömförsörjaren i kontakten. Nu kan du bara lägga din telefon på plattan när den ska laddas. Trådlös laddning av två telefoner samtidigt. Möjlighet för laddning av äldre telefonmodeller via USB-kontakt. Laddar telefonen snabbt – snabb laddning med upp till 9 watt (förutsatt att din telefon stödjer det). Fungerar också när din telefon har skal på. Strömförsörjningsenhet medföljer. Kan användas till telefoner som stödjer Qi, till exempel: iPhone – 8/8Plus/X, Samsung Galaxy Notes – 5/8, Samsung Galaxy – 8/S8/S8+/S8 active, Samsung Galaxy – S7/S7 edge/S7 active, Samsung Galaxy – S6/S6 edge/S6 active. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3-12 nr+ Ficktjuvssäker ryggsäck med hänglås från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Få Ficktjuvssäker ryggsäck med hänglås för bara 99 kr. Nu kan du tryggt ha dina värdesaker liggande i ryggsäcken. Den ficktjuvssäkra ryggsäcken Outpack är en funktionell ryggsäck, som skyddar dig mot tjuvar: Ryggsäcken är tillverkad i ett kraftigt och slitstarkt material, som är svårt att skära upp. Dragkedjan är gömd och placerad in mot ryggen, så den är svår att få tag i. Hänglås medföljer så att dragkedjorna kan låsas samman. Du får en snygg och funktionell ryggsäck, som kan användas till många ändamål. Den är särskilt praktisk att ha med när du reser, går på evenemang eller befinner dig i kollektivtrafiken. Där det finns många människor finns det även ficktjuvar. Förutom att skydda dig mot tjuvar har ryggsäcken många andra bra egenskaper: Ett separat fack till din bärbara dator eller surfplatta. Invändig dragkedja samt mindre fickor till mobiltelefonen, plånboken, med mera. Ryggpanel i material som andas. Justerbara axelband. Fack för dryckesflaska på sidan. Vattenavstötande material. Mått: B30, H42, D16. Värde: 849 kr. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Page 1 of 31 2 3

Mer om tidningen Världens Historia

Se även på erbjudanden för Världens Historia under t.ex. , mfl. De kan ha fler kupongkoder, kampanjkoder, kuponger, värdekoder, erbjudandekoder, rabattkoder, rabattkuponger och koder för Världens Historia under april, maj och juni 2021 etc. Vi listar senaste premie, kampanj, tidningsprenumeration, prenumeration, bonus, prenumerationserbjudande, gåva, rabatt och erbjudande på Världens Historia. Tidningen Världens Historia erbjuder många olika typer av rabatter och premier som t.ex. WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 99 kr, Testa 1 månad gratis - Spara 79 kr, Samlingsmapp med årtal från 129 kr, 3-12 nr+ Ficktjuvssäker ryggsäck med hänglås från 99 kr, Narctic fiberjacka från 99 kr, in-ear-hörlurar från 99 kr, Hi-Fi Bluetooth-hörlurar från 99,5 kr, Damaskus-kniv från 99 kr, 2-i-1 högtalare till surfplatta och mobil, Trådlös laddare till smartphone från 99 kr, Digital blodtrycksmätare för endast 99 kr, biobiljetter för 129,00 kr, Hover Drone Nano från 79 kr, Utomhuslampor med sensor och batteri från 69 kr, Saga Form City Kylväska från 59 kr, Outpack ryggsäck - Spara 720 kr, 2 nr+ Skruvdragare från NOVAPLUS - Spara 463 kr, Vinyl TECH hörlurar för 49 kr, Utomhuslampor med sensor och batteri - Spara 699 kr, Trådlös väderstation med regnmätare, The World at War, DVD-box för 49,50 kr, SUKIYAKI knivset för 39,5 kr, Rock Crawler radiostyrd bil för 59,50 kr, Proffskikare för bara 89 kr, Nordic smoothiemixer - Spara 469 kr, Nordic mini aircondition - Spara 550 kr, Narctic fiberväst för 59 kr, Hasaki Omakase-knivset för endast 108,50 kr, Fjärrstyrd quadrocopter för endast 49,50 kr, mfl. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Världens Historia. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Världens Historia. Du kan även ge bort en prenumeration på Världens Historia som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.