Kupong Tagg RSS

Klassiska Bilar - Prenumeration med premie

I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Eftersom vi har tillgång till hela Teknikens Världs testbatteri och resultat från 1948 och framåt, får du veta vad både dåtidens och dagens motorjournalister tycker om bilen. I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Prenumerera på tidningen Klassiska Bilar med premie och rabatt. Aktuella erbjudanden, prenumerationer, bonusar, gåvor, kampanjer, premier, prenumerationserbjudanden, tidningsprenumerationer och rabatter på Klassiska Bilar. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Klassiska Bilar och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Klassiska Bilar finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Klassiska Bilar

Det finns 2 aktiva erbjudanden

Aktuella erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter på Klassiska Bilar som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

4 nr + ficklampa i titan + verktygsset för endast 129 kr

Få 4 nr + ficklampa + verktygsset för bara 129 kr! Spara 537 kr. Värde 666 kr. Häftig ficklampa. Verktygsset med 24 delar som är lätt att ta med. Titanfärgad ficklampa med hölje i aluminium och med en handledsrem. 9 st lysdioder med en ljuslängd på ca 15 meter. 12 cm lång. Batterier ingår. Praktiskt verktygsset för alla tillfällen. Lätt att ta med dig när du behöver ett verktygsset. Setet innehåller: tång, brytkniv, 10 st bits, förlängningstång, 4 st hylsor, bitshandtag och 6 precisionsskruvmejslar. Totalt värde 666 kr. Det blir ditt för endast 129 kr + porto 59 kr.

4 nr + Smartwatch + verktygsset för 129 kr

Få 4 nr samt smartwatch och verktygslåda - spara 837 kr. Smartwatch (värde 500 kr). Verktygslåda (värde 150 kr). Totalt värde 966 kr. En smartwatch full med funktioner: kalender, tidtagarur, stegräknare, sömnövervakning m.m. Maximera nyttan genom att koppla ihop klockan med din smartphone/Android så kan du se vilken som ringer och kan läsa SMS genom en snabb titt på klockans skärm. Värde: 500 kr. 24-delars verktygsset: Praktiskt verktygsset för alla tillfällen. Lätt att ta med dig när du behöver ett verktygsset. Setet innehåller: tång, brytkniv, 10 st bits, förlängningstång, 4 st hylsor, bitshandtag och 6 precisionsskruvmejslar. Värde: 150 kr. Det blir ditt för endast 129 kr + porto 59 kr.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Klassiska Bilar

Det finns 4 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Klassiska Bilar som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

6 nr + skärbräda från MORBERG + kockkniv

Få 6 nr av Klassiska Bilar samt exklusiva kökstillbehör för bara 159 kr - du sparar 859 kr! Få en MORBERG skärbräda i massiv ek när du köper 6 nr av Klassiska Bilar för bara 159 kr! Få 6 nr av Klassiska Bilar samt MORBERG skärbräda och exklusiv kökskniv. Allt detta ingår: 6 nr av Klassiska Bilar, MORBERG skärbräda, Kockkniv, Tidningen digitalt i din iPad/iPhone. Totalt värde 1018kr! Det blir ditt för endast 159 kr + porto 59 kr. En skärbräda tillverkad i massiv ek som ger en rejäl känsla. Skärbrädan kan användas som serveringsfat, ostbricka och självklart även som redskap vid matlagning. Laga mat som ett proffs! Du får denna exklusiva kockkniv, smidd i ett stycke i stål av hög kvalitet. Handtaget är greppvänligt och i tåligt material.

4 nr + väderstation + pläd för bara 99 kr

Få 4 nr av Klassiska Bilar samt väderstation och pläd för bara 99 kr - du sparar 730 kr! Totalt värde 829 kr! Allt detta får du: 4 nr av Klassiska Bilar, Väderstation med klocka, Klassiskt rutig pläd. Du sparar i allt 730 kr! Det blir ditt för endast 99 kr + porto 49 kr. Kombinerad väderstation och klocka som ger dig en väderprognos och visar aktuell luftfuktighet och temperatur inomhus. Klockan har alarm med snoozefunktion. Härlig pläd i skotskrutigt mönster med fransar. Ha den liggande i bilen eller låt den pryda soffkanten hemma.

4 nr + ficklampa + trisslott för 99 kr

Få 4 nummer av tidningen Klassiska bilar, James Smith Ficklampa samt en Trisslott och tidningen digitalt i din iPad/iPhone. Det blir ditt för endast 99 kr - totalt värde 509 kr! Få 4 nr av Klassiska bilar och spara 410 kronor! I Klassiska Bilar läser du den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort! Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen. Det blir ditt för endast 99 kr + porto - totalt värde 509 kr. Mys i vintermörkret och läs om alla de klassiska bilmodellerna, och deras historia för bara 99 kronor + porto.

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar

Fri läsning av Bonniers tidningar i två månader. Det enda du behöver göra är att ange ditt namn, e-post och vilken Nutrilett-produkt du har köpt. Vad sägs om fri tillgång till exempelvis Amelia, iForm, Sköna Hem eller Vi Föräldrar? Med WYPE kan du läsa alla Bonniers tidningar online vid köp av valfri Nutrilett. Erbjudandet gäller oavsett om du köper Nutrilett i webbshoppen eller i butik. WYPE kan delas med hela familjen på upp till 5 enheter – både iOS och Android.

Mer om tidningen Klassiska Bilar

Se även på erbjudanden för Klassiska Bilar under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler kuponger, rabattkuponger, erbjudandekoder, rabattkoder, koder, kampanjkoder, värdekoder och kupongkoder för Klassiska Bilar under juli, augusti och september 2018 etc. Vi listar senaste kampanj, erbjudande, prenumerationserbjudande, prenumeration, tidningsprenumeration, rabatt, premie, gåva och bonus på Klassiska Bilar. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Klassiska Bilar. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Klassiska Bilar. Du kan även ge bort en prenumeration på Klassiska Bilar som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.