Kupong Tagg RSS

Gör Det Själv - Prenumeration med premie

Gör Det Själv prenumeration med premie Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer. Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-detsjälvare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med våra utförliga steg-för-steg-instruktioner. Vi testar verktyg och annan utrustning i alla prisklasser och ger dig goda råd om bra köp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar. Beskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över både stora och små projekt. Till de stora projekten ingår även en materiallista. Prenumerera på tidningen Gör Det Själv med premie och rabatt. Aktuella bonusar, prenumerationer, rabatter, kampanjer, erbjudanden, gåvor, tidningsprenumerationer, prenumerationserbjudanden och premier på Gör Det Själv. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Gör Det Själv och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Gör Det Själv finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Gör Det Själv

Det finns 6 aktiva erbjudanden

Aktuella reor, erbjudanden, kampanjer och rabatter på Gör Det Själv som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

Gör Det Själv 2 nr + Laseravståndsmätare – Spara 337 kr

Gör Det Själv 2 nr + Laseravståndsmätare – Spara 337 kr Laseravståndsmätare, Värde: 299 kr. Liten, smart laseravståndsmätare som du kan ha i fickan. Laseravståndsmätaren kan med ett enkelt klick mäta upp till 20 meter. Det är genialiskt när du ska mäta upp för en ny terrass, bestämma arean på en vägg eller mäta hur lång uppfarten är. Dina tre senaste mätningar sparas automatisk på displayen, så att du har full koll. Med laseravståndsmätaren går det också snabbt att beräkna arean av en fyrkantig yta. Du tar snabbt de två måtten och laseravståndsmätaren räknar ut arean med detsamma. På samma sätt går det också att räkna ut volymen på något fyrkantigt. Laseravståndsmätaren gör det också möjligt att snabbt räkna ut ena sidans längd på en triangel med hjälp av Pythagoras sats. Du registrerar måtten på 2 av sidorna i en rätvinklig triangel och laseravståndsmätaren räknar direkt ut längden på triangelns sista sida. Alla mätningar och resultat visas på en lättläst och bakgrundsbelyst LCD-display, och laseravståndsmätaren stängs av automatiskt när den inte använts i 45 sekunder. Laseravståndsmätaren använder 2 x AAA batterier som ger ca 5000 mätningar. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Gör Det Själv 2 nr + Verktygspaket – Spara 537 kr

Gör Det Själv 2 nr + Verktygspaket – Spara 537 kr Verktygspaket, Värde: 499 kr. 2 x winbags: Lyft tunga dörrar, fönster, otympliga vitvaror och möbler på plats i en handvändning! Här får du 2 effektiva och uppblåsbara kilar som är svåra att vara utan när du ska montera och justera fönster och tunga dörrar. Men de 2 smarta winbagsen kan användas till mycket mer. De ger nämligen också en hjälpande hand när du bara ska justera fötterna på dina otympliga vitvaror och tunga möbler. 3D-vinkel: Den smarta 3D-vinkeln är genialisk när du ska markera innan du sågar. Oavsett om du ska såga exakta vinklar, markera identiska mått runt en stolpe eller såga långa exakta snitt i golvbrädor, så är 3D-vinkeln det perfekta mätverktyget. Dessutom kan du använda den för att enkelt mäta tjockleken på borr och plugg. Teleskoplampa: Tänd, vik ut och vrid på huvudet. Nu kan du enkelt lysa ända ner längst bak i motorrummet, och på andra otillgängliga ställen, och se exakt vad som händer. Och skulle du ha sådan otur att du tappar en skruv, bit eller en nyckelknippa, kan du använda lampans inbyggda magnet att fiska upp dem med. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Gör Det Själv 1 månads digital prenumeration + 1 000 byggbeskrivningar – S...

Gör Det Själv 1 månads digital prenumeration + 1 000 byggbeskrivningar – S... Digital prenumeration + 1 000 byggbeskrivningar. På nya gds.se har vi gjort det lättare för dig att hitta inspiration och hjälp med alla dina gör-det-självprojekt. Det finns gott om nya byggbeskrivningar med videor, foton, ritningar och materiallistor. Nu har vi även 3D-modeller som du själv kan vända och vrida på. Det finns stora jämförande tester av verktyg och guider till byggmaterial. Så det är bara att sätta igång! Villkor: Prenumerationen är utan bidningstid - du kan när som helst säga upp till slutet av den aktuella betalningsperioden. Mer från: . Giltig tills vidare.

Gör Det Själv 2 nr + TOOLBOX skruvdragare – Spara 737 kr

Gör Det Själv 2 nr + TOOLBOX skruvdragare – Spara 737 kr TOOLBOX skruvdragare, Värde: 699 kr. TOOLBOX skruvdragare med smart vinkelfunktion. Allt till TOOLBOX maskinen levereras i en kompakt transportväska som också innehåller 49 olika bits, en magnetisk bitförlängare samt laddare till skruvdragaren. Med ett enkelt klick kan du snabbt ändra vinkeln på TOOLBOX skruvdragaren från 90 grader till 180 grader. Den lilla skruvdragaren ger dig möjlighet att skruva på de mest oåtkomliga ställen. Skruvdragaren är försedd med LED arbetsbelysning, så att du kan se vad du gör när du arbetar på mörka ställen, t ex i skåp eller prång. Och nederst på handtaget hittar du en kraftig ficklampa. Skruvdragaren har: Modernt 3,6 V Litium-ion batteri, Funktion för snabbt byte av bit, Batteriindikator, så att du vet när du ska ladda batteriet, Kraftigt LED-lampa som lätt lyser upp arbetsområdet, 15 + 1 momentsteg som klarar många olika skruv- och borruppgifter, Ergonomiskt grepp med halksäker beläggning, 49 bits: 8 Torx, 8 Philips, 8 Pozidriv, 14 rakt spår, 8 Insex, 3 Robertson, Bitförlängare, Kraftig ficklampa. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Gör Det Själv 2 nr + 360-grader Övervakningskamera – Spara 667 kr

Gör Det Själv 2 nr + 360-grader Övervakningskamera – Spara 667 kr Få 2 tidningar för 148 kr + gåva: 360-grader övervakningskamera. Spara 667 kr. Värde: 599 kr. Håll koll på ditt hem via din smartphone. Vinkeln på 360° ger full överblick över vad som sker i rummet. Rörelsesensorn meddelar dig via din smartphone om du får inbrott. Nu kan du sluta oroa dig när du åker hemifrån! Håll koll på objudna gäster eller ensamma husdjur med en praktisk 360-graders övervakningskamera. IP-övervakningskameran ger dig ökad säkerhet och trygghet när du inte är hemma. Vinkeln på 360° ser till att du har full överblick över vad som sker i rummet. Kameran har en inbyggd rörelsesensor som automatiskt registrerar om något rör sig framför linsen. Du kan till och med ställa in kameran så att den skickar ett meddelande till din smartphone när den registrerar rörelse. Genom att installera ett minneskort av typen Micro-SD i kameran kan appen på din telefon visa inspelade videor. Kameran har en snygg och funktionell design och har endast ett fåtal fysiska knappar och anslutningar. Det är enkelt att kontrollera övervakningskameran eftersom du styr alla funktioner från en tillhörande app på din smartphone. Fungerar på både iPhone och Android-telefoner. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Gör Det Själv 2 nr + Multiverktyg från Tech-Pro – Spara 706 kr

Gör Det Själv 2 nr + Multiverktyg från Tech-Pro – Spara 706 kr Multiverktyg från Tech-Pro, Värde: 649 kr. Såga, skär, slipa och skrapa! Multiverktyget ger dig nya superkrafter som gör-det-självare. Med multiverktyget kan du enkelt göra helt exakta framåtriktade snitt, t ex när du vill kapa ett dörrfoder, såga ut i en gipsskiva eller taklist, eller stämma ut för ett beslag – det är också därför den kallas det elektriska stämjärnet. Multiverktyget är så kallat oscillerande, som svänger de monterade bladen bara några millimeter fram och tillbaka, men med en extremt hög hastighet på 22.000 svängningar i minuten. Det gör verktyget lätt att styra och perfekt för att kapa där inget annat verktyg kommer åt. Du får med 4 olika tillbehör till multiverktyget från Tech-Pro. En sågklinga, så att du kan såga ut små och exakta hål till t ex en kontakt i golvlisten. Ett brett segmentblad, som kan kapa dörrfoder, frilägga en kakelplatta eller såga till en golvlist. En skrapa, som används för att ta bort rester av gammal heltäckningsmatta, lim och färg. En slipkloss för att slipa i trånga invändiga hörn och där det är ont om plats. De fyra tillbehören är utvalda för att det är dem som du oftast får användning av i dina gör-det-självprojekt. Multiverktyget har 2 meter sladd, som ser till att du aldrig saknar ström när du sågar, skär, slipar eller skrapar. Multiverktyget är kompatibelt med tillbehör från andra leverantörer. Villkor: - Mer från: . Giltig tills vidare.

Frågor och svar om tidningen Gör Det Själv

Vilka premier erbjuder vanligtvis Gör Det Själv?

Hos Gör Det Själv kan det ingå många olika premier som t.ex. Laseravståndsmätare - Spara 337 kr, Verktygspaket - Spara 537 kr, Tidnings Gåva - Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning, NOVA PLUS skruvdragare för 178 kr - Spara 437 kr, Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr!, 1 månads digital prenumeration + 1 000 byggbeskrivningar - Spara 70 kr, TOOLBOX skruvdragare - Spara 737 kr, 360-grader Övervakningskamera - Spara 667 kr, Brusreducerande bluetooth-hörlurar - Spara 761 kr, Original duffelbag från Outpack - Spara 782 kr, Set med tre olika precisionsverktyg för endast 99 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 119 kr, 360 graders cirkellaser från 99 kr, Multiverktyg från Tech-Pro - Spara 706 kr, ARCY - Första månaden gratis! - Läs dina favoriter digitalt!, Ångtvätt - Spara 406 kr, mfl.

Hur kan jag bli prenumerant på Gör Det Själv?

Du kan enkelt börja att prenumerera på Gör Det Själv genom att klicka på någon av de aktuella erbjudanden som finns på denna sida. Välj en premie som passar dig och efter ditt introduktionserbjudande får du Gör Det Själv i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid.

När får jag välkomstpremierna som igår i Gör Det Själv starterbjudande?

Din premie skickas efter ca 3-5 veckor och i ett separat paket. Premierna kan komma att levereras innan du får din första utgåva av Gör Det Själv.

Hur mycket pengar sparar man?

Det beror på vilket erbjudande eller prenumeration med premie som du väljer, men oftast sparar man mellan 400 - 1000 kr. Värdet på premien och rabatten på tidningarna avgör hur mycket erbjudandet är värt.

Vad är en tillsvidareprenumeration?

Efter dina beställda nummer av Gör Det Själv övergår prenumerationen vanligtvis till en tillsvidareprenumeration. I de fall du tecknat en tidsbegränsad prenumeration avslutas den automatiskt efter dina beställda nummer.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Gör Det Själv

Det finns 37 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Gör Det Själv som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

Tidnings Gåva – Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning

Tidnings Gåva – Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning. Presentkort från endast 249 kr. Ge en gåva som underhåller, inspirerar, utmanar och ger kunskap. Månad efter månad efter månad. Välj 5, 8 eller 11 tidningar. Lägg eventuellt till en personlig hälsning. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2 nr + NOVA PLUS skruvdragare för 178 kr – Spara 437 kr

Gör Det Själv 2 nr + NOVA PLUS skruvdragare för 178 kr – Spara 437 kr NOVA PLUS skruvdragare, Värde: 399 kr. Robust och praktisk 12 V borrskruvdragare från NOVAPLUS. Skruvdragaren har 18 lättinställda momentsteg och steglös justering av rotationshastigheten, vilket gör den användbar till alla vanliga skruv- och borrprojekt i hemmet eller i trädgården. Skruvdragaren har ett ergonomiskt utformat, glidsäkert grepp. Skruvdragaren levereras med uppladdningsbart batteri. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr!

Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr! Läs 50 av Sveriges mest älskade magasin digitalt i Bonniers nya magasinapp ARCY. Det finns många fördelar med att läsa dina magasin digitalt: Obegränsad digital läsning på över 50 av Sveriges största magasin. Du kan dela ditt konto på upp till fem enheter. Låt hela familjen ta del av det fantastiska innehållet! Tillgång till ett arkiv med många år av tidigare utgåvor. Läs digitalt: smidigt och bättre för miljön. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2 nr + Brusreducerande bluetooth-hörlurar – Spara 761 kr

Gör Det Själv 2 nr + Brusreducerande bluetooth-hörlurar – Spara 761 kr Beställ 2 nummer av Gör Det Själv och få Brusreducerande bluetooth-hörlurar för 99 kr! Brusreducerande bluetooth-hörlurar, Värde: 699 kr. Stäng ute oljudet när du arbetar. Utmärkt aktiv ljudreduktion. Sköna att ha på sig i många timmar. Batteriet håller i upp till 20 timmar. Vinkelslip, cirkelsåg, motorsåg och borrmaskin – det låter när man ska göra det själv! Och det kan vara en stor utmaning för både dina öron och din koncentrationsförmåga. Med de nya BPM Active Noise Cancelling hörlurarna reduceras allt oljud omkring dig, utan att din musik eller ljudbok överröstas av dina verktyg. Headsetet har en lättvikts over-ear passform, som omsluter hela örat så att du kan ha på det flera timmar åt gången. Det smarta hopfällbara designen gör det enkelt att ta med headsetet i väskan. Lyssna på din musik, ljudböcker eller podcast med precis den ljudnivå som passar dig – perfekt i både arbetet och när du är på språng. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2 nr + Original duffelbag från Outpack – Spara 782 kr

Gör Det Själv 2 nr + Original duffelbag från Outpack – Spara 782 kr Få massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar med Gör Det Själv! Original duffelbag från Outpack, Värde: 750 kr. Den nya, solida duffelbagen från Outpack, som rymmer hela 30 liter, är väldigt allsidig och har många användningsmöjligheter. Det finns både plats för arbetskläder, verktyg och all annan utrustning som behövs om du t ex ska på ett gör-det-självuppdrag utanför hemmet. Outpack-väskan är tillverkad av starka, vattentäta material och håller för hård behandling. Den är supersolid. Alla blixtlåsen på väskan är vattentäta, så du kan vara säker på att dina kläder eller verktyg fortfarande är torra när du kommer fram. Alla blixtlåsen är av välkänd Outpack-kvalitet och lätta att hitta tack vare en tydlig markering i kontrastfärger. Inne i väskan hittar du en rymlig innerficka och en extra vattentät påse, som är praktisk för smutsiga arbetsskor, våta trasor eller handdukar. Dessutom är väskan försedd med mjuka axelremmar med meshfoder, och på den ena axelremmen finns en praktisk ficka för mobiltelefon eller liknande. Outpack-väskan kan bäras som en ryggsäck, eller så kan du bära den som en vanlig sportbag med hjälpa av olika stroppar och handtag. Specifikationer: Mått: 50 x 25 x 25 cm, Vikt: 1072 gram, Volym: 30 liter, Bärmöjligheter: 3 set med remmar, Vattentät: Ja, Invändig meshficka: 26 x 30 cm. Avtagbar vattentät påse: 40 x 40 cm. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2 nr + Set med tre olika precisionsverktyg för endast 99 kr

Gör Det Själv 2 nr + Set med tre olika precisionsverktyg för endast 99 kr Beställ 2 nummer av Gör Det Själv og få en set med tre olika precisionsverktyg för 99 kr! Set med tre olika precisionsverktyg, Värde: 499 kr. Högre precision – bättre resultat. Oavsett om du ska kapa kakel, anpassa golvbrädor eller göra möbler med dolda träfogar är du välförsedd med de här tre olika precisionsverktygen i verktygslådan. Borrjigg: Med borrjiggen har du möjlighet att göra starka, dolda fogar. Borrjiggen, som är gjort av robust aluminium, ser till att dina fogar alltid blir starka och exakta. Med borrjiggen kan du försänka skruvar i en vinkel så att det är lätt att göra stadiga fogar som inte är synliga. Setet innehåller borr i tre olika storlekar plus tre borrstopp, så att du alltid kan välja precis det verktyg som passar för uppgiften. Multivinkel: Med en multivinkel kan du mäta besvärliga och sneda vinklar helt exakt, för att därefter överföra dem till det material som du ska arbeta med. Multivinkeln är till stor hjälp vid sneda vinklar när du sätter kakel, till klinkerna på golvet i badrummet eller för att markera en vinkel på en bit trä. Multivinkeln kan justeras åt fyra olika håll och därefter låsas fast, så att du kan ta med dig måttet till där du ska såga eller kapa. Multivinkeln är därför till stor hjälp vid en lång rad olika gör-det-själv-projekt. Profilmall: Profilmallen är genialisk om du ska såga ut runt oregelbundna former. Exempelvis om en golvbräda ska passa runt ett dörrfoder eller för en utsågning runt ett rör. Profilmallen fungerar så att du lägger den mot ett material och de många små stiften i profilmallen formas till en exakt mall som motsvarar materialets profil. Profilmallen är hela 26 cm lång, så den kan nå även över stora material. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 119 kr

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 119 kr En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2-10 nr + 360 graders cirkellaser från 99 kr

Gör Det Själv 2-10 nr + 360 graders cirkellaser från 99 kr 360 graders cirkellaser. Oavsett om du ska kakla väggen, hänga upp tavlor på samma höjd, nivellera ett golv eller få fall på uteplatsen så är en cirkellaser ett helt genialt verktyg, som besparar dig många timmars arbete med vattenpass och rätskiva. När du väl har testat att arbeta med cirkellasern känner du ganska snabbt att du inte kan klara dig utan den. Den klarar alla svåra mätarbeten superenkelt och ultraprecist, eftersom den kraftiga laserstrålen lyser hela vägen runt i exakt samma höjd. Egenskaperna hos den helt nya cirkellasern från Tech-pro är helt i topp: Selvnivellerande – laserstrålen är i nivå, även om du ställer lasern på ett ojämnt underlag. Jämnar ut ojämnheter i underlaget på upp till 4 grader. Precision på 0,5 mm. Räckvidd på hela 10 m. 12 timmars användningstid. Standardfäste till fotostativ. Ännu en fördel med att använda en cirkellaser är att du har båda händer fria att kunna arbeta med. Om hyllorna ska sitta rakt på väggen så har det aldrig varit lättare än det är nu. Det är inte alltid som “rakt” är det samma som “i nivå”. Om du t.ex. ska montera upp ett trappräcke, räcker det traditionella vattenpasset inte riktigt till. Du kan därför låsa laserlinjen på cirkellasern, så att den följer själva räcket, och du kan få fram en exakt diagonal linje som följer trappan. 2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser för 99 kr + 49 kr i porto och exp. 5 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser för 248 kr + 49 kr i porto och exp. 10 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser för 448 kr + 49 kr i porto och exp. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

ARCY – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt!

ARCY  – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt! Över 30 av Sveriges populäraste titlar. Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter. Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2-10 nr + Ångtvätt – Spara 406 kr

Gör Det Själv 2-10 nr + Ångtvätt – Spara 406 kr Ångtvätt, Värde: 349 kr. Nu är det slut med slitgörat och att använda rengöringsmedel som repar. Den kraftfulla ångtvätten rengör snabbt och effektivt med varm ånga. Ångtvätten är genialisk när du ska rengöra grillgallret, tvätta trädgårdsdynorna eller bilsätena, tvätta fönsterna eller bara städa där det är svårt att komma åt.Ångan skjuts ut ur ångtvätten med ett arbetstryck på upp till 3,5 bar och en temperatur på nära 100 grader. Det rengör snabbt och effektivt, och det helt utan att använda rengöringsmedel. Den varma ångan tar utan problem bort fett och smuts, och lämnar efter sig ett imponerande resultat. Det höga trycket gör det möjligt att komma ända in i alla besvärliga vinklar och vrår, där det kan vara svårt att komma åt med en trasa eller annan rengöringsutrustning. Förutom rengöring är det också självklart att använda ångtvätten om du vill desinficera kontaktytor i bostaden. Använd den på dörrhandtag, armaturer, möbler och andra ställen som människor kommer i kontakt med. Den varma ångan dödar effektivt alla bakterier. Ångtvätten är robust och gjord i en kraftig aluminiumlegering som gör den säker att använda och lämplig för ånga under högt tryck. Dessutom är ångtvätten utrustad med en säkerhetsventil som ser till att automatiskt utjämna trycket om det skulle bli för högt. Ångtvätten levereras med många tillbehör för olika uppgifter: Borstmunstycke, Förlängningsmunstycke, Vinkelmunstycke, Flexibelt förlängningsmunstycke, Munstycke för speglar och fönster, Platt munstycke med bomullstrasa. 2 nr av Gör Det Själv + Ångtvätt för 129 kr + 49 kr i porto och exp. 5 nr av Gör Det Själv + Ångtvätt för 199 kr + 49 kr i porto och exp. 10 nr av Gör Det Själv + Ångtvätt för 399 kr + 49 kr i porto och exp. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Gör Det Själv 2 nr + Vinkelslip från Tech-Pro – Spara 556 kr

Gör Det Själv 2 nr + Vinkelslip från Tech-Pro – Spara 556 kr Vinkelslip från Tech-Pro, Värde: 499 kr. Kraftfull vinkelslip på 600 W från Tech-Pro. Kapa vattenröret, anpassa hängrännan, slipa betonggolvet och skär till klinkers på sekunder! Vinkelslipen från Tech-Pro klarar alltihop. Vinkelslipen går i 12.000 varv i minuten, och med en vikt på bara 1,56 är den lätthanterlig. Sladden är 2 meter lång och säkerställer att du har tillräcklig räckvidd för att aldrig sakna ström under arbetets gång. Med vinkelslipen följer 2 kapskivor samt ett extra handtag som kan placeras på 3 olika sätt. På så sätt kan du vara säker på att alltid kunna använda vinkelslipen i den mest optimala och säkra arbetsställningen. Vinkelslipen kan användas för en uppsjö av uppgifter förutom att kapa och slipa. Med en stålborste är det ingen konst att avlägsna rost, färg och mycket mer. Sätter du på en fogfräs tar du enkelt bort fog mellan tegelstenarna eller fräser spår i väggen för rör och kablar. Och med en hålborr är du redo att borra hål i kakel och tegel. Kort sagt är vinkelslipen ett extremt allsidigt verktyg som du kommer använda om och om igen. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Page 1 of 41 2 3 4

Mer om tidningen Gör Det Själv

Se även på erbjudanden för Gör Det Själv under t.ex. , mfl. De kan ha fler kupongkoder, koder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kuponger, värdekoder, rabattkuponger och rabattkoder för Gör Det Själv under januari, februari och mars 2024 etc. Vi listar senaste prenumerationserbjudande, erbjudande, bonus, tidningsprenumeration, kampanj, prenumeration, gåva, premie och rabatt på Gör Det Själv. Tidningen Gör Det Själv erbjuder många olika typer av rabatter och premier som t.ex. WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 119 kr, Tidnings Gåva - Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning, Skruvdragare från NOVAPLUS från 89 kr, Professionell arbetsjacka från 89 kr, NOVAPLUS borrskruvdragare från 89 kr, Neo Wifi eluttag från 79 kr, laser termometer från 69 kr, Kompakt planslip från Tech-Pro från 89 kr, Kombilaser från endast 79,00 kr, Japanske Santoku-knivar från 69 kr, Inspektionskamera från 99 kr, Ångtvätt - Spara 406 kr, 360 graders cirkellaser från 99 kr, 180 grader linjelaser från 89 kr, Vinkelslip från Tech-Pro - Spara 556 kr, Verktygspaket - Spara 537 kr, Väggscanner med fuktmätare - Spara 561 kr, Utomhuslampor med sensor och batteri - Spara 652 kr, TOOLBOX skruvdragare - Spara 737 kr, Tech-Pro Multislip för bara 79 kr, Soft Shell Nano-jacka från 89 kr, Smidig skruvdragare med vinkelfunktion för 89 kr, Skruvdragare från NOVAPLUS + digital trädgårdsbilaga, Set med tre olika precisionsverktyg för endast 99 kr, Professionell avståndsmätare + målarbilaga från 79 kr, Original duffelbag från Outpack - Spara 782 kr, NOVA PLUS skruvdragare för 178 kr - Spara 437 kr, Multiverktyg från Tech-Pro - Spara 706 kr, Mini-HD-kamera - Spara 462 kr, mfl. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Gör Det Själv. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Gör Det Själv. Du kan även ge bort en prenumeration på Gör Det Själv som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.