Kupong Tagg RSS

Gör Det Själv - Prenumeration med premie

Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer. Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-detsjälvare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med våra utförliga steg-för-steg-instruktioner. Vi testar verktyg och annan utrustning i alla prisklasser och ger dig goda råd om bra köp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar. Beskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över både stora och små projekt. Till de stora projekten ingår även en materiallista. Prenumerera på tidningen Gör Det Själv med premie och rabatt. Aktuella erbjudanden, prenumerationer, bonusar, gåvor, kampanjer, premier, prenumerationserbjudanden, tidningsprenumerationer och rabatter på Gör Det Själv. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Gör Det Själv och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Gör Det Själv finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Gör Det Själv

Det finns 1 aktivt erbjudande

Aktuella erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter på Gör Det Själv som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2-10 nr + Inspektionskamera från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Sitter det ett getingbo under takpannorna, saknas det en mutter i motorrummet och vad har orsakat stopp i avloppet? Svaren får du med denna nya inspektionskamera. Anslut den nya, smarta inspektionskameran till din mobil, surfplatta eller dator och få knivskarpa bilder direkt på skärmen. Inspektionskameran har ett kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan komma åt överallt. Och med en kabel på hela 3,5 meter kan du nå in i alla skrymslen och vrår. Kameran är vattentät och försedd med en justerbar LED-lampa, så du kan undersöka mörka utrymmen där det annars är omöjligt att komma åt med en ficklampa. Den långa kabeln kan dessutom böjas och vridas, så du kan undersöka avlopp och se runt hörn. Med inspektionskameran är det lätt som en plätt att undersöka bilens motorrum, hålrum i muren, stopp i avloppet eller altantaket över uteplatsen. Du ansluter bara din mobil, surfplatta eller dator till inspektionskameran och sedan är det bara att köra igång. Detaljer om inspektionskameran: Litet kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan få in det överallt. Vattentät kamera, så att du kan använda den till att undersöka avlopp och vattenlås. Justerbar LED-lampa i kamerahuvudet. 3,5 meter flexibel kabel som är lätt att böja i alla riktningar. Medföljande magnet och krok som du kan montera och plocka upp tappade föremål med från t.ex. avlopp. Ansluts via wi-fi till mobil eller surfplatta, samt med usb-sticka till dator. Värde: 599 kr. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Gör Det Själv

Det finns 21 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Gör Det Själv som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2 nr + Mini-HD-kamera – Spara 462 kr

Bonnier Tidskrifter Övervaka ditt hem på ett diskret och flexibelt sätt med den nya, smarta mini-HD-kameran. Sover hunden i soffan när du inte är hemma, går katten på bordet, eller är där ovälkomna gäster på terrassen? Få svaret genom att placera mini-HD-kameran och filma vad som händer när du inte är hemma eller ligger i sängen om natten. Mini-HD-kameran stöder micro-SD-kort upp till 32 GB, vilket ger upp till 10 timmars kontinuerlig inspelning.Mini-HD-kameran tar ingen plats och kan placeras överallt. Det tillhörande monteringsclipset och det flexibla beslaget ger oanade möjligheter för hur du kan montera mini-HD-kameran. Tack vare infraröd teknologi har du med mini-HD-kameran möjlighet att filma i mörker. Detaljer om mini-HD-kameran: Mäter endast 2 x 2 x 2 centimeter, Flexibelt och multijusterbart beslag, Oanade möjligheter till att placera kameran med det medföljande beslaget och monteringsclips, Automatisk infraröd inspelning i mörker, HD-kvalitet med ljud, Upp till 10 timmars kontinuerlig inspelning (beroende på förhållanden), Lithium-batteri med 60 minuters batteritid, Stöder micro-SD-kort upp till 32 gb (medföljer inte), Fotofunktion, Enkel och lätt användning. Värde: 399 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Utomhuslampor med sensor och batteri – Spara 652 kr

Bonnier Tidskrifter Utomhuslampor med sensor och batteri. Med de nya, robusta utomhuslamporna får du bra belysning i cykelförrådet, källaren eller garaget, och du slipper betala för en dyr utomhusinstallation. Lamporna är utrustade med fyra kraftiga batterier, effektiv LED-teknologi och en smart rörelsesensor, så att lampan bara är tänd när det behövs. Därför håller batterierna i över ett år.Setet med 2 separata lampor är enkelt att montera, och med det justerbara beslaget kan du utan problem belysa trappan på bakgården, cykelförrådet, källartrappan, infarten och många andra ställen. De kraftiga lamporna på 250 lumen tänds så snart de registrerar rörelse inom fem meters avstånd, dock inte i dagsljus. På det viset förebygger du besök av oönskade gäster, du slipper leta efter en strömbrytare i mörkret, och du förlänger batteritiden. Lamporna är robusta och anpassade för att hänga utomhus, och är därför byggda för att kunna stå emot väder och vind. Detaljer om lamporna: Setet består av 2 stycken utomhuslampor, Lamporna lyser med 250 lumen, Rörelsesensor registrerar rörelse inom 5 meter, Beslagen till lamporna kan justeras, så att du kan få ljuset där du vill, Byggda i robust kvalitet som tål regn, blåst och minusgrader. Värde: 599 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Smidig skruvdragare med vinkelfunktion för 89 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 nr av Gör Det Själv + Smidig skruvdragare med vinkelfunktion – Spara 612 kr. Smidig skruvdragare med vinkelfunktion, Värde: 549 kr. Kompakt 3,6 V skruvdragare från Tech-Pro. Kompakt och smidig skruvdragare från Tech-Pro med smart vinkelfunktion. Med ett enda klick kan du snabbt ändra vinkeln på den batteridrivna skruvdragare från 90 grader till 180 grader. Den lilla skruvdragaren låter dig skruva och borra på de mest otillgängliga ställen. Med den flexibla adaptern kan du lätt skruva och borra bakom skåp och andra fasta installationer utan besvär. Skruvdragaren är försedd med LED-lampa, så du kan se vad du gör när du arbetar på mörka ställen, ex. skåp och skafferier. Skruvdragaren har: Moderna 3,6 V Li-ion batteri, Batteriindikator, så du vet när du ska ladda batteriet, Kraftig LED-lampa, som lätt lyser upp arbetsområdet, 6 + 1 momentsteg, som klarar många olika skruv- och borruppgifter, Ergonomiskt grepp med glidsäker beläggning, Flexibel 300 mm bitsförlängare som låter dig skruva på svåråtkomliga ställen, 31 medföljande bits, Bitshållare, 8 hylsor från 5 – 12 mm, 2 borr, Ficklampa med 3 LED-lampor i handtaget. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-10 nr + Japanske Santoku-knivar från 69 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 numre av Gör Det Själv och få Japanske Santoku-knivar för 69 kr! Värde: 349:00 kr. Ett allsidigt knivset som räcker mycket långt i köket. Den större japanska kockkniven, en s.k. santoku, passar bra till både kött, fisk och grönsaker, medan den mindre kniven passar bra som skalkniv och fruktkniv. Luftfickorna gör kniven extra följsam och det du hackar eller skivar släpper lite lättare från bladet. Handtag i välarbetat trä med knivblad i kvalitetsstål. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-10 nr + Kompakt planslip från Tech-Pro från 89 kr

Bonnier Tidskrifter Liten och smidig planslip i välkänd Tech-Pro-kvalitet. Med 15 000 sliprörelser i minuten slipar den både effektivt och snabbt. Slipytan är 113 x 108 mm, så slipar stora ytor utan problem. Den rektangulära utformningen av slipytan gör det möjligt att komma ända in till kanten och in i hörnen med planslipen. Slipdammet samlas upp i en dammbehållare, eller om du hellre vill ansluta den till en grovdammsugare. Planslipen har: Ergonomiskt handtag som reducerar vibrationer, Inbyggd dammbehållare, Glidsäker beläggning garanterar optimalt grepp, 15 000 sliprörelser i minuten, Stor slipyta på 113 x 108mm, Möjlighet att ansluta till egen dammsugare, 2 meter lång sladd, 15 st medföljande slippapper i 3 olika kornstorlekar. Värde: 499 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 51 2 3 5

Mer om tidningen Gör Det Själv

Se även på erbjudanden för Gör Det Själv under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler kuponger, rabattkuponger, erbjudandekoder, rabattkoder, koder, kampanjkoder, värdekoder och kupongkoder för Gör Det Själv under januari, februari och mars 2020 etc. Vi listar senaste kampanj, erbjudande, prenumerationserbjudande, prenumeration, tidningsprenumeration, rabatt, premie, gåva och bonus på Gör Det Själv. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Gör Det Själv. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Gör Det Själv. Du kan även ge bort en prenumeration på Gör Det Själv som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.