Kupong Tagg RSS

Gör Det Själv - Prenumeration med premie

Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer. Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-detsjälvare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med våra utförliga steg-för-steg-instruktioner. Vi testar verktyg och annan utrustning i alla prisklasser och ger dig goda råd om bra köp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar. Beskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över både stora och små projekt. Till de stora projekten ingår även en materiallista. Prenumerera på tidningen Gör Det Själv med premie och rabatt. Aktuella erbjudanden, prenumerationer, bonusar, gåvor, kampanjer, premier, prenumerationserbjudanden, tidningsprenumerationer och rabatter på Gör Det Själv. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Gör Det Själv och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Gör Det Själv finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Gör Det Själv

Det finns 5 aktiva erbjudanden

Aktuella erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter på Gör Det Själv som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2 nr + 3-i-1 Avståndsmätare – Spara 426 kr

Bonnier Tidskrifter 3-i-1 Avståndsmätare, Värde: 399 kr. Mät runt stupröret, bredden på den svängda väggen och gör exakta mätningar över långa avstånd. Avståndsmätaren från Tech-Pro är utrustad med hela tre olika mätfunktioner: Laser-avståndsmätaren kan med ett knapptryck mäta upp till 40 meter. Det är genialiskt, när du ska mäta upp för en ny terrass, bestämma en väggs yta eller mäta infartens längd. Mäthjulet kan enkelt mäta längden på kurvor eller oregelbundna ytor. Mäthjulet är också praktiskt när du ska dra ledningar och rör. Kör mäthjulet där dragningen ska göras, och du får med detsamma veta hur mycket som behövs. Mätsnöret är gjort för att mäta runt ett ämne, exempelvis ett stuprör eller runt hörn eller liknande. Dra snöret runt om det som ska mätas, tryck på knappen och läs av längden. Alla mått visas i en bakgrundsbelyst LCD-display som gör det lätt och snabbt att läsa av dina mätningar. Avståndsmätaren behöver 2 x AAA-batterier (medföljer ej) och stängs av automatiskt efter 5 minuters inaktivitet. Mer från:

2 nr + Vinkelslip från Tech-Pro – Spara 556 kr

Bonnier Tidskrifter Vinkelslip från Tech-Pro, Värde: 499 kr. Kraftfull vinkelslip på 600 W från Tech-Pro. Kapa vattenröret, anpassa hängrännan, slipa betonggolvet och skär till klinkers på sekunder! Vinkelslipen från Tech-Pro klarar alltihop. Vinkelslipen går i 12.000 varv i minuten, och med en vikt på bara 1,56 är den lätthanterlig. Sladden är 2 meter lång och säkerställer att du har tillräcklig räckvidd för att aldrig sakna ström under arbetets gång. Med vinkelslipen följer 2 kapskivor samt ett extra handtag som kan placeras på 3 olika sätt. På så sätt kan du vara säker på att alltid kunna använda vinkelslipen i den mest optimala och säkra arbetsställningen. Vinkelslipen kan användas för en uppsjö av uppgifter förutom att kapa och slipa. Med en stålborste är det ingen konst att avlägsna rost, färg och mycket mer. Sätter du på en fogfräs tar du enkelt bort fog mellan tegelstenarna eller fräser spår i väggen för rör och kablar. Och med en hålborr är du redo att borra hål i kakel och tegel. Kort sagt är vinkelslipen ett extremt allsidigt verktyg som du kommer använda om och om igen. Mer från:

2 nr + Mini-HD-kamera – Spara 462 kr

Bonnier Tidskrifter Övervaka ditt hem på ett diskret och flexibelt sätt med den nya, smarta mini-HD-kameran. Sover hunden i soffan när du inte är hemma, går katten på bordet, eller är där ovälkomna gäster på terrassen? Få svaret genom att placera mini-HD-kameran och filma vad som händer när du inte är hemma eller ligger i sängen om natten. Mini-HD-kameran stöder micro-SD-kort upp till 32 GB, vilket ger upp till 10 timmars kontinuerlig inspelning.Mini-HD-kameran tar ingen plats och kan placeras överallt. Det tillhörande monteringsclipset och det flexibla beslaget ger oanade möjligheter för hur du kan montera mini-HD-kameran. Tack vare infraröd teknologi har du med mini-HD-kameran möjlighet att filma i mörker. Detaljer om mini-HD-kameran: Mäter endast 2 x 2 x 2 centimeter, Flexibelt och multijusterbart beslag, Oanade möjligheter till att placera kameran med det medföljande beslaget och monteringsclips, Automatisk infraröd inspelning i mörker, HD-kvalitet med ljud, Upp till 10 timmars kontinuerlig inspelning (beroende på förhållanden), Lithium-batteri med 60 minuters batteritid, Stöder micro-SD-kort upp till 32 gb (medföljer inte), Fotofunktion, Enkel och lätt användning. Värde: 399 kr. Mer från:

2 nr + Utomhuslampor med sensor och batteri – Spara 652 kr

Bonnier Tidskrifter Utomhuslampor med sensor och batteri. Med de nya, robusta utomhuslamporna får du bra belysning i cykelförrådet, källaren eller garaget, och du slipper betala för en dyr utomhusinstallation. Lamporna är utrustade med fyra kraftiga batterier, effektiv LED-teknologi och en smart rörelsesensor, så att lampan bara är tänd när det behövs. Därför håller batterierna i över ett år.Setet med 2 separata lampor är enkelt att montera, och med det justerbara beslaget kan du utan problem belysa trappan på bakgården, cykelförrådet, källartrappan, infarten och många andra ställen. De kraftiga lamporna på 250 lumen tänds så snart de registrerar rörelse inom fem meters avstånd, dock inte i dagsljus. På det viset förebygger du besök av oönskade gäster, du slipper leta efter en strömbrytare i mörkret, och du förlänger batteritiden. Lamporna är robusta och anpassade för att hänga utomhus, och är därför byggda för att kunna stå emot väder och vind. Detaljer om lamporna: Setet består av 2 stycken utomhuslampor, Lamporna lyser med 250 lumen, Rörelsesensor registrerar rörelse inom 5 meter, Beslagen till lamporna kan justeras, så att du kan få ljuset där du vill, Byggda i robust kvalitet som tål regn, blåst och minusgrader. Värde: 599 kr. Mer från:

2-10 nr + Japanske Santoku-knivar från 69 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 numre av Gör Det Själv och få Japanske Santoku-knivar för 69 kr! Värde: 349:00 kr. Ett allsidigt knivset som räcker mycket långt i köket. Den större japanska kockkniven, en s.k. santoku, passar bra till både kött, fisk och grönsaker, medan den mindre kniven passar bra som skalkniv och fruktkniv. Luftfickorna gör kniven extra följsam och det du hackar eller skivar släpper lite lättare från bladet. Handtag i välarbetat trä med knivblad i kvalitetsstål. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Gör Det Själv

Det finns 22 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Gör Det Själv som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 99 kr

Bonnier Tidskrifter En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Infraröd termometer med laser – Spara 556 kr

Bonnier Tidskrifter Infraröd termometer med laser, Värde: 499 kr. Ligger isoleringen som den ska på vinden, försvinner värmen ut vid tätningslisterna eller har du kallras under fönstret? Få svaret med den infraröda termometern från Tech-Pro. Den infraröda termometern är enkel att använda. Du pekar termometerns laserstråle mot den yta du vill mäta temperaturen på, och LCD-displayen visar med detsamma den exakta temperaturen. På så sätt kan du snabbt se temperaturförändringar och se var du ska sätta in åtgärder för att sänka värmekostnaden. Termometern fungerar på alla ytor – även rinnande vätskor som vatten eller olja. Termometern kan mäta ända från -50 till +500 grader. Det betyder att du kan kolla om frysen är kall nog, om värmen försvinner ut under ytterdörren eller om oljan till dina hemmagjorda pommes är precis 190 grader, så att de blir perfekta. Den infraröda termometern: mäter ända från -50 till +500 grader, är lätt att använda, har en lättavläst LCD-display, kan mäta på alla sorters ytor (t ex trä, betong eller rinnande vätskor). Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-10 nr + Inspektionskamera från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Sitter det ett getingbo under takpannorna, saknas det en mutter i motorrummet och vad har orsakat stopp i avloppet? Svaren får du med denna nya inspektionskamera. Anslut den nya, smarta inspektionskameran till din mobil, surfplatta eller dator och få knivskarpa bilder direkt på skärmen. Inspektionskameran har ett kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan komma åt överallt. Och med en kabel på hela 3,5 meter kan du nå in i alla skrymslen och vrår. Kameran är vattentät och försedd med en justerbar LED-lampa, så du kan undersöka mörka utrymmen där det annars är omöjligt att komma åt med en ficklampa. Den långa kabeln kan dessutom böjas och vridas, så du kan undersöka avlopp och se runt hörn. Med inspektionskameran är det lätt som en plätt att undersöka bilens motorrum, hålrum i muren, stopp i avloppet eller altantaket över uteplatsen. Du ansluter bara din mobil, surfplatta eller dator till inspektionskameran och sedan är det bara att köra igång. Detaljer om inspektionskameran: Litet kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan få in det överallt. Vattentät kamera, så att du kan använda den till att undersöka avlopp och vattenlås. Justerbar LED-lampa i kamerahuvudet. 3,5 meter flexibel kabel som är lätt att böja i alla riktningar. Medföljande magnet och krok som du kan montera och plocka upp tappade föremål med från t.ex. avlopp. Ansluts via wi-fi till mobil eller surfplatta, samt med usb-sticka till dator. Värde: 599 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Smidig skruvdragare med vinkelfunktion för 89 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 nr av Gör Det Själv + Smidig skruvdragare med vinkelfunktion – Spara 612 kr. Smidig skruvdragare med vinkelfunktion, Värde: 549 kr. Kompakt 3,6 V skruvdragare från Tech-Pro. Kompakt och smidig skruvdragare från Tech-Pro med smart vinkelfunktion. Med ett enda klick kan du snabbt ändra vinkeln på den batteridrivna skruvdragare från 90 grader till 180 grader. Den lilla skruvdragaren låter dig skruva och borra på de mest otillgängliga ställen. Med den flexibla adaptern kan du lätt skruva och borra bakom skåp och andra fasta installationer utan besvär. Skruvdragaren är försedd med LED-lampa, så du kan se vad du gör när du arbetar på mörka ställen, ex. skåp och skafferier. Skruvdragaren har: Moderna 3,6 V Li-ion batteri, Batteriindikator, så du vet när du ska ladda batteriet, Kraftig LED-lampa, som lätt lyser upp arbetsområdet, 6 + 1 momentsteg, som klarar många olika skruv- och borruppgifter, Ergonomiskt grepp med glidsäker beläggning, Flexibel 300 mm bitsförlängare som låter dig skruva på svåråtkomliga ställen, 31 medföljande bits, Bitshållare, 8 hylsor från 5 – 12 mm, 2 borr, Ficklampa med 3 LED-lampor i handtaget. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 51 2 3 5

Mer om tidningen Gör Det Själv

Se även på erbjudanden för Gör Det Själv under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler kuponger, rabattkuponger, erbjudandekoder, rabattkoder, koder, kampanjkoder, värdekoder och kupongkoder för Gör Det Själv under juni, juli och augusti 2020 etc. Vi listar senaste kampanj, erbjudande, prenumerationserbjudande, prenumeration, tidningsprenumeration, rabatt, premie, gåva och bonus på Gör Det Själv. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Gör Det Själv. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Gör Det Själv. Du kan även ge bort en prenumeration på Gör Det Själv som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.