Kupong Tagg RSS

Gör Det Själv - Prenumeration med premie

Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer. Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-detsjälvare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med våra utförliga steg-för-steg-instruktioner. Vi testar verktyg och annan utrustning i alla prisklasser och ger dig goda råd om bra köp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar. Beskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över både stora och små projekt. Till de stora projekten ingår även en materiallista. Prenumerera på tidningen Gör Det Själv med premie och rabatt. Aktuella erbjudanden, prenumerationer, bonusar, gåvor, kampanjer, premier, prenumerationserbjudanden, tidningsprenumerationer och rabatter på Gör Det Själv. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Gör Det Själv och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Gör Det Själv finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Gör Det Själv

Det finns 5 aktiva erbjudanden

Aktuella erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter på Gör Det Själv som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2 nr + Smidig skruvdragare med vinkelfunktion för 89 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 nr av Gör Det Själv + Smidig skruvdragare med vinkelfunktion – Spara 612 kr. Smidig skruvdragare med vinkelfunktion, Värde: 549 kr. Kompakt 3,6 V skruvdragare från Tech-Pro. Kompakt och smidig skruvdragare från Tech-Pro med smart vinkelfunktion. Med ett enda klick kan du snabbt ändra vinkeln på den batteridrivna skruvdragare från 90 grader till 180 grader. Den lilla skruvdragaren låter dig skruva och borra på de mest otillgängliga ställen. Med den flexibla adaptern kan du lätt skruva och borra bakom skåp och andra fasta installationer utan besvär. Skruvdragaren är försedd med LED-lampa, så du kan se vad du gör när du arbetar på mörka ställen, ex. skåp och skafferier. Skruvdragaren har: Moderna 3,6 V Li-ion batteri, Batteriindikator, så du vet när du ska ladda batteriet, Kraftig LED-lampa, som lätt lyser upp arbetsområdet, 6 + 1 momentsteg, som klarar många olika skruv- och borruppgifter, Ergonomiskt grepp med glidsäker beläggning, Flexibel 300 mm bitsförlängare som låter dig skruva på svåråtkomliga ställen, 31 medföljande bits, Bitshållare, 8 hylsor från 5 – 12 mm, 2 borr, Ficklampa med 3 LED-lampor i handtaget. Mer från:

2-10 nr + Japanske Santoku-knivar från 69 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 numre av Gör Det Själv och få Japanske Santoku-knivar för 69 kr! Värde: 349:00 kr. Ett allsidigt knivset som räcker mycket långt i köket. Den större japanska kockkniven, en s.k. santoku, passar bra till både kött, fisk och grönsaker, medan den mindre kniven passar bra som skalkniv och fruktkniv. Luftfickorna gör kniven extra följsam och det du hackar eller skivar släpper lite lättare från bladet. Handtag i välarbetat trä med knivblad i kvalitetsstål. Mer från:

2-10 nr + Kompakt planslip från Tech-Pro från 89 kr

Bonnier Tidskrifter Liten och smidig planslip i välkänd Tech-Pro-kvalitet. Med 15 000 sliprörelser i minuten slipar den både effektivt och snabbt. Slipytan är 113 x 108 mm, så slipar stora ytor utan problem. Den rektangulära utformningen av slipytan gör det möjligt att komma ända in till kanten och in i hörnen med planslipen. Slipdammet samlas upp i en dammbehållare, eller om du hellre vill ansluta den till en grovdammsugare. Planslipen har: Ergonomiskt handtag som reducerar vibrationer, Inbyggd dammbehållare, Glidsäker beläggning garanterar optimalt grepp, 15 000 sliprörelser i minuten, Stor slipyta på 113 x 108mm, Möjlighet att ansluta till egen dammsugare, 2 meter lång sladd, 15 st medföljande slippapper i 3 olika kornstorlekar. Värde: 499 kr. Mer från:

2-10 nr + Skruvdragare från NOVAPLUS från 89 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 nr av Gör Det Själv + Skruvdragare från NOVAPLUS - Spara 462 kr. Stark 10,8 V borr-/skruvdragare från NOVAPLUS. Värde: 399:00 kr. Kompakt och mycket stark 10,8 volts skruvdragare/borrmaskin med avancerad lithium-ion-teknologi, som säkerställer snabb laddning och lång batteritid. Skruvdragaren från NOVAPLUS är liten och smidig, så att du kommer åt överallt. Den har en kraftig motor som utan problem drar i 215 skruvar på 30 millimeter i en brädbit innan batteriet måste laddas. Skruvdragaren har: Moderna lithium-ion-batteri, för att ge snabb laddning och lång driftstid. Kraftig LED-belysning, så att du kan arbeta på mörka ställen som i skåp och på vinden t.ex. Ergonomiskt utformat handtag med halksäker beläggning. 18 momentsteg som är lätta att ställa in, vilket gör den användbar till alla vanliga skruv- och borruppgifter. Batteriindikator, så att du ser när maskinen behöver laddas. Inbyggt vattenpass som ser till att du skruvar helt rakt. Moderna lithium-ion-batterier kännetecknas bl.a. av deras höga batterikapacitet. De gör att du får du en borr-/skruvdragare med extra lång driftstid, så att du slipper stå med en maskin med tomt batteri halvvägs in i arbetet. Mer från:

1-18 nr + Universalhylsa från 39 kr

Bonnier Tidskrifter Få 1 nr av Gör Det Själv + 1000 byggbeskrivningar + Universalhylsa – Spara 236 kr. Med den nya universalhylsan i fickan behöver du aldrig slösa tid på att leta efter rätt storlek på hylsnyckeln. Universalhylsan passar till allt. Den nya universalhylsan greppar säkert om en lång rad skruvar och bultar mellan 7 och 19 mm, och löser därmed många av de uppgifter som annars kräver en hylsnyckelsats. När du placerar universalhylsan på en skruvskalle drar de mellersta, fjäderbelastade stålstavarna sig tillbaka, och de omslutande stålstavarna garanterar ett säkert grepp om skruvskallen. Den medföljande adaptern gör det möjligt att använda universalhylsan både med ett vanligt 3/8”-spärrskaft från en hylsnyckelsats och en borr-/skruvdragare med hexfäste. Snabb och lätt att använda. Skruvar snabbt och säkert i allt från vingmuttrar, franska skruvar, bultar och krokar. Passar till alla storlekar mellan 7 mm – 19 mm. Kan även användas till skruvar med tum-mått från ¼ “- ¾ “. Utrustad med 54 fjäderbelastade stavar som garanterar ett säkert grepp. Kromvanadiumstål ger hög styrka och hållbarhet. Passar till 3/8”-hylsnyckel. Adapter till hexfäste. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Gör Det Själv

Det finns 14 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Gör Det Själv som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-10 nr + Kombilaser från endast 79,00 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer av Gör Det Själv och få en Kombilaser för 79,00 kr. Den nya kombilasern i känd Tech Pro-kvalitet är ett genialt litet verktyg som gör arbetet enklare och säkrare. Upphängning och montering blir helt rakt, oavsett vad du ska sätta upp. Om du t.ex. ska hänga upp tavlor på två olika väggar så ser den horisontella laserstrålen till att ovankanterna kommer hänga i nivå med varandra. Om du ska sätta en infattning runt en dörr kan du styra den vertikala laserstrålen och vara helt säker på att infattningen kommer sitta helt vertikalt. Ska du kakla en vägg går det lekande lätt med krysslasern, eftersom du på samma tid får koll på både de vertikala och horisontella fogarna. Utöver laserfunktionerna sitter det även tre libeller i kombilasern; en lodrät, en vågrät och en 45 graders-libell. De är en stor hjälp till alla typer av monteringar. I kombilaserns ena ände gömmer det sig ett 2,5 meter måttband av stål. Måttbandet är lätt att dra ut och tack vare en kraftig fjäder åker det in igen när du är klar med det. I botten av kombilasern sitter en 15 cm lång stållinjal som du kan använda att skära efter. Kombilasern har ungefär samma storlek som en ihopfälld tumstock och passar därför rakt ner i fickan i arbetsbyxorna. Det innebär att du alltid har den nära till hands, och därför kommer du använda laserfunktionerna oftare än om du först skulle behöva gå till verkstaden och leta fram en laser. Kombilasern levereras med ett multijusterbart stativ som kan låsas fast i alla tänkbara vinklar. Det medföljer batterier, så kombilasern är klar att användas när du tar emot den. I lådan finns också en extra uppsättning batterier. Värde: 299 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-10 nr + Professionell arbetsjacka från 89 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer och få en Professionell arbetsjacka för 89,00 kr! Hantverkare som arbetar utomhus varje dag ställer stora krav på sina arbetskläder. Därför har vår hantverkarjacka en lång rad av specialgjorda detaljer till dig som gör-det-självare. Med jackan får du:Sidofickor i kraftigt tyg, så att skruvar och spik inte gör hål. Fickorna sitter lodrätt, så att verktygen inte trillar ut. Specialsydda fickor för tumstock, snickarpenna och en strop till bläckpennan. Stor ficka till ex. en anteckningsbok. Liten extraficka till ex. bits. Invändig ficka med blixtlås för säker förvaring av din mobiltelefon eller anteckningsblock. Stängning med blixtlås som går ända upp i halsen. Extra stängning med tryckknappar för skydd mot regn. Extra längd baktill, så att du inte fryser om ländryggen. Justerbara ärmar. Justerbara sidor. Förstärkta dubbla sömmar. Vattenavvisande jacka i lätt bomulls-canvas. Välj mellan storlekarna M, L, XL och XXL Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + 6i1 Multidetektor från Tech Pro för 89 kr

Bonnier Tidskrifter Just nu får du, vid beställning av 2 nr en 6i1 Multidetektor från Tech Pro för 89 kr. Spara 457 kr. 6i1 Multidetektor från Tech Pro. Värde 399 kr. Alla som har råkat borra genom ett vattenrör eller in i en strömförande kabel, vet att det både är både dyrt och jobbigt. Med den nya förbättrade 6i1 Multidetektorn från Tech Pro slipper du begå dyra misstag. Du för bara scannerhuvudet långsamt över väggen där du vill borra, och så kan du se på displayen om det gömmer sig några strömförande kablar inne i väggen, eller om det finns vattenledningar bakom kaklet. Ska du måla trä utomhus ska du börja med att mäta fukthalten, för att vara säker på att färgen inte släpper när fukten tränger ut. I denna nya förbättrade 6i1 Multidetektor från Tech Pro får du hela sex effektiva mätverktyg samlade i en praktiskt enhet. Verktyget innehåller avståndsmätare, metalldetektor, strömdetektor, fuktmätare, voltmeter och termometer. Lokalisera ström i väggen. Se vattenledningar bakom kaklet. Mät fukthalten i trä. Mät avstånd på till 13 meter. Mät spänningen i batterier. Mät temperatur både inne och ute. 2 nr + 6i1 Multidetektor från Tech Pro för 89 kr + 49 kr i porto och exp. 5 nr + 6i1 Multidetektor från Tech Pro för 189 kr + 49 kr i porto och exp.10 nr + 6i1 Multidetektor från Tech Pro för 389 kr + 49 kr i porto och exp. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Tech-Pro Multislip för bara 79 kr

Bonnier Tidskrifter 2 nr + Tech-Pro Multislip för 79 kr. Tech-Pro Multislip. Värde 299 kr. Tech-Pro multislip är ett äkta multiverktyg, som både kan slipa, såga, fräsa, gravera och borra. Multislipen bör ha en fast plats i varje gör det självares verkstad. Du kan använda den till trä, metall och plast. Multislipen från Tech-Pro är otroligt praktiskt och kan komma åt även på väldigt trånga ställen, där andra verktyg måste ge upp. Du får en maskin: med kraftig motor på 135W, som både kan slipa, skära och fräsa, med 40 verktyg, som kan användas till alla material, med steglös hastighet från 0 – 32.000 varv/min., som bara väger 630 g. Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Professionell avståndsmätare + målarbilaga från 79 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer och få en professionell avståndsmätare för 79,00 kr. Professionell avståndsmätare – med en räckvidd på 15 meter! Höjd, längd och kontinuerlig mätning. Få ultraprecisa mätningar med laseravståndsmätaren från MAKA. Med en räckvidd på 15 m och en noggranhet på ned till +/- 2 mm pekar du med laserpunkten, trycker på mätknappen, och pip!, så visar den knivskarpa skärmen måttet. Här får du hantverkarens mest använda funktioner i en smidig och användarvänlig avståndsmätare. Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en professionell avståndsmätare för 79 kr + 49 kr. i porto och exp. Totalt 128,00 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 31 2 3

Mer om tidningen Gör Det Själv

Se även på erbjudanden för Gör Det Själv under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler kuponger, rabattkuponger, erbjudandekoder, rabattkoder, koder, kampanjkoder, värdekoder och kupongkoder för Gör Det Själv under oktober, november och december 2019 etc. Vi listar senaste kampanj, erbjudande, prenumerationserbjudande, prenumeration, tidningsprenumeration, rabatt, premie, gåva och bonus på Gör Det Själv. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Gör Det Själv. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Gör Det Själv. Du kan även ge bort en prenumeration på Gör Det Själv som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.