Kupong Tagg RSS

Gör Det Själv - Prenumeration med premie

Nordens bästa gör det själv-tidning med tips och råd från hantverkare, nyheter om verktyg och mycket mer. Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-detsjälvare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med våra utförliga steg-för-steg-instruktioner. Vi testar verktyg och annan utrustning i alla prisklasser och ger dig goda råd om bra köp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång! Som prenumerant på Gör Det Själv har du fri tillgång till cirka 1000 byggbeskrivningar. Beskrivningarna innehåller detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över både stora och små projekt. Till de stora projekten ingår även en materiallista. Prenumerera på tidningen Gör Det Själv med premie och rabatt. Aktuella bonusar, prenumerationer, rabatter, kampanjer, erbjudanden, gåvor, tidningsprenumerationer, prenumerationserbjudanden och premier på Gör Det Själv. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Gör Det Själv och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Gör Det Själv finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Gör Det Själv

Det finns 4 aktiva erbjudanden

Aktuella reor, erbjudanden, kampanjer och rabatter på Gör Det Själv som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2 nr + Väggscanner med fuktmätare – Spara 561 kr

Bonnier Tidskrifter Väggscanner med fuktmätare, Värde: 499 kr. Det är farligt, förargligt och kan bli extremt dyrt om man har sådan otur att man träffar en strömförande kabel eller ett vattenrör, när man borrar i sina väggar. Lyckligtvis är det lätt att undvika. Med den nya väggscannern från Tech-Pro är det nämligen lätt att undvika att begå dyra fel. Du för långsamt väggscannern över väggen som du vill borra i, och scannerns display visar dig med detsamma om det döljer sig en strömförande kabel i väggen eller vattenrör bakom kaklet. Väggscannern är också smart om du vill lokalisera armeringsjärn eller liknande i väggen. Väggscannern är också utrustad med en fuktmätare. Fuktmätaren är oumbärlig om du ska måla trä utomhus. Fuktmätaren visar snabbt hur hög fukthalten är i träet. Du undviker på så sätt att måla trä som är för fuktigt och där färgen därför inte vidhäftar optimalt. Fuktmätaren kan också lätt avgöra om veden i vedhögen är redo att stoppas i kaminen. Mer från:

2 nr + Multiverktyg från Tech-Pro – Spara 706 kr

Bonnier Tidskrifter Multiverktyg från Tech-Pro, Värde: 649 kr. Såga, skär, slipa och skrapa! Multiverktyget ger dig nya superkrafter som gör-det-självare. Med multiverktyget kan du enkelt göra helt exakta framåtriktade snitt, t ex när du vill kapa ett dörrfoder, såga ut i en gipsskiva eller taklist, eller stämma ut för ett beslag – det är också därför den kallas det elektriska stämjärnet. Multiverktyget är så kallat oscillerande, som svänger de monterade bladen bara några millimeter fram och tillbaka, men med en extremt hög hastighet på 22.000 svängningar i minuten. Det gör verktyget lätt att styra och perfekt för att kapa där inget annat verktyg kommer åt. Du får med 4 olika tillbehör till multiverktyget från Tech-Pro. En sågklinga, så att du kan såga ut små och exakta hål till t ex en kontakt i golvlisten. Ett brett segmentblad, som kan kapa dörrfoder, frilägga en kakelplatta eller såga till en golvlist. En skrapa, som används för att ta bort rester av gammal heltäckningsmatta, lim och färg. En slipkloss för att slipa i trånga invändiga hörn och där det är ont om plats. De fyra tillbehören är utvalda för att det är dem som du oftast får användning av i dina gör-det-självprojekt. Multiverktyget har 2 meter sladd, som ser till att du aldrig saknar ström när du sågar, skär, slipar eller skrapar. Multiverktyget är kompatibelt med tillbehör från andra leverantörer. Mer från:

2 nr + 3-i-1 Avståndsmätare – Spara 426 kr

Bonnier Tidskrifter 3-i-1 Avståndsmätare, Värde: 399 kr. Mät runt stupröret, bredden på den svängda väggen och gör exakta mätningar över långa avstånd. Avståndsmätaren från Tech-Pro är utrustad med hela tre olika mätfunktioner: Laser-avståndsmätaren kan med ett knapptryck mäta upp till 40 meter. Det är genialiskt, när du ska mäta upp för en ny terrass, bestämma en väggs yta eller mäta infartens längd. Mäthjulet kan enkelt mäta längden på kurvor eller oregelbundna ytor. Mäthjulet är också praktiskt när du ska dra ledningar och rör. Kör mäthjulet där dragningen ska göras, och du får med detsamma veta hur mycket som behövs. Mätsnöret är gjort för att mäta runt ett ämne, exempelvis ett stuprör eller runt hörn eller liknande. Dra snöret runt om det som ska mätas, tryck på knappen och läs av längden. Alla mått visas i en bakgrundsbelyst LCD-display som gör det lätt och snabbt att läsa av dina mätningar. Avståndsmätaren behöver 2 x AAA-batterier (medföljer ej) och stängs av automatiskt efter 5 minuters inaktivitet. Mer från:

2 nr + Vinkelslip från Tech-Pro – Spara 556 kr

Bonnier Tidskrifter Vinkelslip från Tech-Pro, Värde: 499 kr. Kraftfull vinkelslip på 600 W från Tech-Pro. Kapa vattenröret, anpassa hängrännan, slipa betonggolvet och skär till klinkers på sekunder! Vinkelslipen från Tech-Pro klarar alltihop. Vinkelslipen går i 12.000 varv i minuten, och med en vikt på bara 1,56 är den lätthanterlig. Sladden är 2 meter lång och säkerställer att du har tillräcklig räckvidd för att aldrig sakna ström under arbetets gång. Med vinkelslipen följer 2 kapskivor samt ett extra handtag som kan placeras på 3 olika sätt. På så sätt kan du vara säker på att alltid kunna använda vinkelslipen i den mest optimala och säkra arbetsställningen. Vinkelslipen kan användas för en uppsjö av uppgifter förutom att kapa och slipa. Med en stålborste är det ingen konst att avlägsna rost, färg och mycket mer. Sätter du på en fogfräs tar du enkelt bort fog mellan tegelstenarna eller fräser spår i väggen för rör och kablar. Och med en hålborr är du redo att borra hål i kakel och tegel. Kort sagt är vinkelslipen ett extremt allsidigt verktyg som du kommer använda om och om igen. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Gör Det Själv

Det finns 26 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Gör Det Själv som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-10 nr + Ångtvätt – Spara 406 kr

Bonnier Tidskrifter Ångtvätt, Värde: 349 kr. Nu är det slut med slitgörat och att använda rengöringsmedel som repar. Den kraftfulla ångtvätten rengör snabbt och effektivt med varm ånga. Ångtvätten är genialisk när du ska rengöra grillgallret, tvätta trädgårdsdynorna eller bilsätena, tvätta fönsterna eller bara städa där det är svårt att komma åt.Ångan skjuts ut ur ångtvätten med ett arbetstryck på upp till 3,5 bar och en temperatur på nära 100 grader. Det rengör snabbt och effektivt, och det helt utan att använda rengöringsmedel. Den varma ångan tar utan problem bort fett och smuts, och lämnar efter sig ett imponerande resultat. Det höga trycket gör det möjligt att komma ända in i alla besvärliga vinklar och vrår, där det kan vara svårt att komma åt med en trasa eller annan rengöringsutrustning. Förutom rengöring är det också självklart att använda ångtvätten om du vill desinficera kontaktytor i bostaden. Använd den på dörrhandtag, armaturer, möbler och andra ställen som människor kommer i kontakt med. Den varma ångan dödar effektivt alla bakterier. Ångtvätten är robust och gjord i en kraftig aluminiumlegering som gör den säker att använda och lämplig för ånga under högt tryck. Dessutom är ångtvätten utrustad med en säkerhetsventil som ser till att automatiskt utjämna trycket om det skulle bli för högt. Ångtvätten levereras med många tillbehör för olika uppgifter: Borstmunstycke, Förlängningsmunstycke, Vinkelmunstycke, Flexibelt förlängningsmunstycke, Munstycke för speglar och fönster, Platt munstycke med bomullstrasa. 2 nr av Gör Det Själv + Ångtvätt för 129 kr + 49 kr i porto och exp. 5 nr av Gör Det Själv + Ångtvätt för 199 kr + 49 kr i porto och exp. 10 nr av Gör Det Själv + Ångtvätt för 399 kr + 49 kr i porto och exp. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 99 kr

Bonnier Tidskrifter En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Infraröd termometer med laser – Spara 556 kr

Bonnier Tidskrifter Infraröd termometer med laser, Värde: 499 kr. Ligger isoleringen som den ska på vinden, försvinner värmen ut vid tätningslisterna eller har du kallras under fönstret? Få svaret med den infraröda termometern från Tech-Pro. Den infraröda termometern är enkel att använda. Du pekar termometerns laserstråle mot den yta du vill mäta temperaturen på, och LCD-displayen visar med detsamma den exakta temperaturen. På så sätt kan du snabbt se temperaturförändringar och se var du ska sätta in åtgärder för att sänka värmekostnaden. Termometern fungerar på alla ytor – även rinnande vätskor som vatten eller olja. Termometern kan mäta ända från -50 till +500 grader. Det betyder att du kan kolla om frysen är kall nog, om värmen försvinner ut under ytterdörren eller om oljan till dina hemmagjorda pommes är precis 190 grader, så att de blir perfekta. Den infraröda termometern: mäter ända från -50 till +500 grader, är lätt att använda, har en lättavläst LCD-display, kan mäta på alla sorters ytor (t ex trä, betong eller rinnande vätskor). Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-10 nr + Inspektionskamera från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Sitter det ett getingbo under takpannorna, saknas det en mutter i motorrummet och vad har orsakat stopp i avloppet? Svaren får du med denna nya inspektionskamera. Anslut den nya, smarta inspektionskameran till din mobil, surfplatta eller dator och få knivskarpa bilder direkt på skärmen. Inspektionskameran har ett kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan komma åt överallt. Och med en kabel på hela 3,5 meter kan du nå in i alla skrymslen och vrår. Kameran är vattentät och försedd med en justerbar LED-lampa, så du kan undersöka mörka utrymmen där det annars är omöjligt att komma åt med en ficklampa. Den långa kabeln kan dessutom böjas och vridas, så du kan undersöka avlopp och se runt hörn. Med inspektionskameran är det lätt som en plätt att undersöka bilens motorrum, hålrum i muren, stopp i avloppet eller altantaket över uteplatsen. Du ansluter bara din mobil, surfplatta eller dator till inspektionskameran och sedan är det bara att köra igång. Detaljer om inspektionskameran: Litet kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan få in det överallt. Vattentät kamera, så att du kan använda den till att undersöka avlopp och vattenlås. Justerbar LED-lampa i kamerahuvudet. 3,5 meter flexibel kabel som är lätt att böja i alla riktningar. Medföljande magnet och krok som du kan montera och plocka upp tappade föremål med från t.ex. avlopp. Ansluts via wi-fi till mobil eller surfplatta, samt med usb-sticka till dator. Värde: 599 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 61 2 3 6

Mer om tidningen Gör Det Själv

Se även på erbjudanden för Gör Det Själv under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler kupongkoder, koder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kuponger, värdekoder, rabattkuponger och rabattkoder för Gör Det Själv under november, december och januari 2020/2021 etc. Vi listar senaste prenumerationserbjudande, erbjudande, bonus, tidningsprenumeration, kampanj, prenumeration, gåva, premie och rabatt på Gör Det Själv. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Gör Det Själv. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Gör Det Själv. Du kan även ge bort en prenumeration på Gör Det Själv som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.