Kupong Tagg RSS

Digital FOTO - Prenumeration med premie

Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Digital FOTO er nordens största magasin om digitalfoto och video. Prenumerera på tidningen Digital FOTO med premie och rabatt. Aktuella kampanjer, erbjudanden, prenumerationer, tidningsprenumerationer, gåvor, prenumerationserbjudanden, rabatter, premier och bonusar på Digital FOTO. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Digital FOTO och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Digital FOTO finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Digital FOTO

Det finns 3 aktiva erbjudanden

Aktuella erbjudanden, rabatter, reor och kampanjer på Digital FOTO som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2-18 nr + 3 objektiv till mobilen från 49 kr

Bonnier Tidskrifter Just nu får du vid beställning av 2 nummer av Digital Foto 3 objektiv till mobilen för endast 49 kr. Med tre objektiv till mobilen blir dina bilder ännu snyggare! Superbra vidvinkelobjektiv, Öka vinkeln på kamerans objektiv med upp till 120°. Perfekt för att ta snygga landskapsbilder. Makroobjektiv, Ta närbilder av myror i skogen, blommor, ögon med mera. Med makroobjektivet kan du ta bilder som fångar alla detaljer på ett avstånd ner till 25 mm. Fisheye-perspektiv, Ta roliga bilder med fisheye-objektivet och se världen genom en fisks ögon! Värde: 399 kr. Mer från:

2 nr + Fjärrstyrt fotostativ för 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Nu kan du ta dina bilder till helt nya höjder med det här användbara fjärrstyrda fotostativet. Det passar perfekt till mobilen, actionkameran och den lätta kamerautrustningen. Du kan använda den medföljande fjärrkontrollen för att ta bilder på trådlös väg via Bluetooth, så att du själv kan vara med i bilderna. Det fjärrstyrda fotostativet säkrar också knivskarpa bilder i svagt ljus och fantastiska timelapse-klipp med mobilen. Möjligheterna är många. Stativet utgörs av både en selfiepinne och ett bordstativ med ett smart kulhuvud, och genom att sätta samman de båda delarna får du ett tredje stativ på 150 cm, som klarar det mesta inom foto. Efter användning är det lätt att fälla samman stativet, så att det knappt tar upp något utrymme i väskan. Det ingår även en universalhållare till mobilen, så att den enkelt kan montera den på stativet. Hållaren passar till alla mobiler. Värde: 349 kr. Mer från:

2-8 nr + Proffskikare från 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Mitilux 8 x 40 kikare: Med en bra kikare kan du snabbt hitta dina motiv, t.ex. fåglar, på långt håll. Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp. Kikaren har en linsdiameter på 40 mm, så den är tillräckligt ljusstark för att användas i skymningsljus. Den är gummiarmerad, har inbyggt skydd för frontlinserna, och den kan justeras så att du kan använda den både med och utan glasögon. Den har en gänga som du kan använda för att montera kikaren på kamerastativet om du vill ha en stabil utsikt. Med Mitilux 8X40 får du en robust följeslagare med fokusknapp och ett synfält på inte mindre än 149 meter på 1000 meters avstånd. Väska, rem och linsskydd ingår. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vikt: 727 gram. Värde 850 kr. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Digital FOTO

Det finns 10 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Digital FOTO som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2 nr + 3-i-1 powerbank – Spara 619 kr

Bonnier Tidskrifter 3-i-1 powerbank för foto. Värde: 499 kr. Den här powerbanken från gänget bakom Bonnier Digital FOTO ger massor av ström till mobilen eller surfplattan, och den kan till och med ladda din digitalkamera. Och powerbanken klarar mycket mer än så. Bonnier Digital FOTOs 3-i-1 powerbank för foto har en inbyggd fotolampa bestående av hela 32 LED-lampor, som du bl.a. kan använda när du fotograferar porträtt eller makrobilder, samt i situationer där omgivningens ljus inte räcker. Lampan har två nivåer och kan lätt lysa upp ett mörkt rum och användas som lampa om du är ute och tältar. Lampan kan också ställas in så att den blinkar kraftigt om du behöver skicka en nödsignal. Powerbanken har en kapacitet på 8000 mAh, vilket innebär att 3-i-1 powerbanken kan ladda en vanlig mobiltelefon cirka tre gånger. Därmed har du alltid tillgång till ström, även om närmaste eluttag är långt bort. Om powerbanken trots detta tar slut medan du är ute i fält, har den också inbyggda solceller. 3 i 1 powerbanken har ett robust gummiskydd och karbinhake, så du kan hänga den på fotoväskan eller på någon annan lättillgänglig plats. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-8 nr + Narctic fiberjacka för endast 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst. Jackan är svart och har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Jackan har dessutom två handfickor samt bröstficka med blixtlås med grå detaljer och en liten krage som täcker din hals och nacke. Str. M, L och XL. Värde: 650 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-8 nr + Mitilux kikare från 49 kr – Spara 976 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 eller 8 nummer och få en Mitilux kikare för 49 kr + 39,50 kr i porto och exp. Värde: 850 kr. Mitilux kikare: Vissa saker måste man bara uppleva för att förstå meningen med. En rejäl, högkvalitativ kikare är en sådan sak. Denna proffskikare från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd. Kort sagt en robust, gummiarmerad kompanjon för naturobservationer, vandring, sportevenemang, sightseeing, teater eller konserter. Flerlagerbehandlad optik och utmärkt, exakt fokus hjälper dig att upptäcka varje detalj. Ett längre ögonavstånd gör det behagligt att titta längre stunder även med glasögon. Ingår: Väska, halsrem, linsskydd. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD), vikt 727 g. Värde: 850 kr. 2 nr av Digital FOTO + Mitilux kikare för 49 kr + 39,50 kr i porto och exp. 8 nr av Digital FOTO + Mitilux kikare för 299 kr + 39,50 kr i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-18 nr + 3 objektiv till mobilen från 49 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2, 8 eller 18 nummer av Digital Foto + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye. Värde: 399 kr. 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye​. Med tre objektiv till mobilen blir dina bilder ännu snyggare! Superbra vidvinkelobjektiv. Öka vinkeln på kamerans objektiv med upp till 120°. Perfekt för att ta snygga landskapsbilder. Makroobjektiv: Ta närbilder av myror i skogen, blommor, ögon med mera. Med makroobjektivet kan du ta bilder som fångar alla detaljer på ett avstånd ner till 25 mm. Fisheye-perspektiv: Ta roliga bilder med fisheye-objektivet och se världen genom en fisks ögon! Värde: 399 kr. 2 nr av Digital FOTO + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye för 49 kr + 49 kr i porto och exp. 8 nr av Digital FOTO + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye för 299 kr + 49 kr i porto och exp. 18 nr av Digital FOTO + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye för 599 kr + 49 kr i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-8 nr + Fotoväska eller drönare från 49 kr

Bonnier Tidskrifter Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Med varje tidning får du en CD full med videokurser. 2 nr + Fotoväska eller Drone för 49,00 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalt 88,50 kr, 8 nr + Fotoväska eller Drone för 299,00 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalt 338,50 kr eller 8 nr för 199,00 kr. Smart fotoväska: Flexibel axelväska som är perfekt för en spegelreflexkamera med objektiv eller en systemkamera. Kamerautrustningen ligger i ett separat, vadderat fack som ger extra skydd. En valfri avdelare medföljer och kan tas ur så att väskan även kan användas till annat. Väskan har dessutom ett fack för surfplatta, flera fickor för extrautrustning, en vadderad axelrem som gör väskan skön att bära samt en praktisk trolleyrem bak. Mått: 28x15x25 cm. Värde: 399 kr. Hawk M15 Drone 2,4 GHz. 2,4 GHz drönare med 6-axlat gyroskop och en diameter på hela 30 cm! Drönarens storlek gör den otroligt enkel att lyfta med och den är stabil att styra i luften. Hawk M15 kan flyga i alla riktningar och har loop-funktion som ger dig möjlighet att vända drönaren 360 grader i luften. Drönaren har extra skydd kring propellrarna och klarar därför de flesta krascher utan att ta skada. Få din egen flygande drönare för många timmars skoj med familj och vänner. 2 hastigheter långsam. Loop-funktion. Fjärrkontroll (4 x AA-batterier ­– medföljer ej). Räckvidd upp till 100 meter. Uppladdningsbart batteri 3,7 V 400 mAh. Värde 499 kr. Digital FOTO er nordens största magasin om digitalfoto och video. Beställ 2 eller 8 nummer idag och få en fotoväska eller en drone med från 49,00 kr + 39,50 kr. i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudande nu. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 21 2

Mer om tidningen Digital FOTO

Se även på erbjudanden för Digital FOTO under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler rabattkoder, värdekoder, koder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kupongkoder, rabattkuponger och kuponger för Digital FOTO under september, oktober och november 2019 etc. Vi listar senaste tidningsprenumeration, kampanj, erbjudande, gåva, prenumeration, premie, bonus, rabatt och prenumerationserbjudande på Digital FOTO. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Digital FOTO. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Digital FOTO. Du kan även ge bort en prenumeration på Digital FOTO som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.