Kupong Tagg RSS

Digital FOTO - Prenumeration med premie

Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Digital FOTO er nordens största magasin om digitalfoto och video. Prenumerera på tidningen Digital FOTO med premie och rabatt. Aktuella kampanjer, erbjudanden, prenumerationer, tidningsprenumerationer, gåvor, prenumerationserbjudanden, rabatter, premier och bonusar på Digital FOTO. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Digital FOTO och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Digital FOTO finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Digital FOTO

Det finns 1 aktivt erbjudande

Aktuella erbjudanden, rabatter, reor och kampanjer på Digital FOTO som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2-8 nr + Mitilux kikare från 49 kr – Spara 976 kr

Beställ 2 eller 8 nummer och få en Mitilux kikare för 49 kr + 39,50 kr i porto och exp. Värde: 850 kr. Mitilux kikare: Vissa saker måste man bara uppleva för att förstå meningen med. En rejäl, högkvalitativ kikare är en sådan sak. Denna proffskikare från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd. Kort sagt en robust, gummiarmerad kompanjon för naturobservationer, vandring, sportevenemang, sightseeing, teater eller konserter. Flerlagerbehandlad optik och utmärkt, exakt fokus hjälper dig att upptäcka varje detalj. Ett längre ögonavstånd gör det behagligt att titta längre stunder även med glasögon. Ingår: Väska, halsrem, linsskydd. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD), vikt 727 g. Värde: 850 kr. 2 nr av Digital FOTO + Mitilux kikare för 49 kr + 39,50 kr i porto och exp. 8 nr av Digital FOTO + Mitilux kikare för 299 kr + 39,50 kr i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Digital FOTO

Det finns 7 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Digital FOTO som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-18 nr + 3 objektiv till mobilen från 49 kr

Beställ 2, 8 eller 18 nummer av Digital Foto + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye. Värde: 399 kr. 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye​. Med tre objektiv till mobilen blir dina bilder ännu snyggare! Superbra vidvinkelobjektiv. Öka vinkeln på kamerans objektiv med upp till 120°. Perfekt för att ta snygga landskapsbilder. Makroobjektiv: Ta närbilder av myror i skogen, blommor, ögon med mera. Med makroobjektivet kan du ta bilder som fångar alla detaljer på ett avstånd ner till 25 mm. Fisheye-perspektiv: Ta roliga bilder med fisheye-objektivet och se världen genom en fisks ögon! Värde: 399 kr. 2 nr av Digital FOTO + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye för 49 kr + 49 kr i porto och exp. 8 nr av Digital FOTO + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye för 299 kr + 49 kr i porto och exp. 18 nr av Digital FOTO + 3 objektiv till mobilen: Vidvinkel, Makro och Fish-eye för 599 kr + 49 kr i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu.

2-8 nr + Fotoväska eller drönare från 49 kr

Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Med varje tidning får du en CD full med videokurser. 2 nr + Fotoväska eller Drone för 49,00 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalt 88,50 kr, 8 nr + Fotoväska eller Drone för 299,00 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalt 338,50 kr eller 8 nr för 199,00 kr. Smart fotoväska: Flexibel axelväska som är perfekt för en spegelreflexkamera med objektiv eller en systemkamera. Kamerautrustningen ligger i ett separat, vadderat fack som ger extra skydd. En valfri avdelare medföljer och kan tas ur så att väskan även kan användas till annat. Väskan har dessutom ett fack för surfplatta, flera fickor för extrautrustning, en vadderad axelrem som gör väskan skön att bära samt en praktisk trolleyrem bak. Mått: 28x15x25 cm. Värde: 399 kr. Hawk M15 Drone 2,4 GHz. 2,4 GHz drönare med 6-axlat gyroskop och en diameter på hela 30 cm! Drönarens storlek gör den otroligt enkel att lyfta med och den är stabil att styra i luften. Hawk M15 kan flyga i alla riktningar och har loop-funktion som ger dig möjlighet att vända drönaren 360 grader i luften. Drönaren har extra skydd kring propellrarna och klarar därför de flesta krascher utan att ta skada. Få din egen flygande drönare för många timmars skoj med familj och vänner. 2 hastigheter långsam. Loop-funktion. Fjärrkontroll (4 x AA-batterier ­– medföljer ej). Räckvidd upp till 100 meter. Uppladdningsbart batteri 3,7 V 400 mAh. Värde 499 kr. Digital FOTO er nordens största magasin om digitalfoto och video. Beställ 2 eller 8 nummer idag och få en fotoväska eller en drone med från 49,00 kr + 39,50 kr. i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudande nu.

2-8 nr + Bluetooth-hörlurar från 49 kr

Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Med varje tidning får du en CD full med videokurser. 2 nr + Bluetooth-hörlurar för 49,00 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalt 88,50 kr. 8 nr av Bonnier Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar för 299,00 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalt 338,50 kr. 8 nr för 199,00 kr. Trådlösa hörlurar för telefon, surfplatta och dator. Nu kan du slippa irriterande sladdar när du vill lyssna på bra musik från din smartphone, surfplatta och dator. BPM X1 är ett par välspelande stereohörlurar med avancerad Bluetooth-teknik som är lätta att ansluta till din utrustning. De smarta och bekväma hörlurarna har en räckvidd på hela 10 meter, och med dem kan du njuta av din musik trådlöst i hela huset, i trädgården eller när du är ute och åker utan att hindras av irriterande sladdar. Men du kan också ansluta hörlurarna till datorn eller telefonen som ett trådlöst headset, vars inbyggda mikrofon gör det möjligt att tala i telefon eller använda Skype utan att störas av sladdar. BPM X1 har hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar som ger dig rent och kraftfullt ljud utan bakgrundsbrus. Batteritiden är på imponerande 10 timmar och du laddar hörlurarna via en USB-kontakt. Värde: 599 kr. Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu. Beställ här!

Snygg klocka med inbyggd kamera från 69 kr

Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Med varje tidning får du en CD full med videokurser.2 nr + Snygg klocka med inbyggd kamera och videokamera för 69,00 kr + 49,50 kr i porto och exp. Totalt 118,50 kr eller 8 nr + Snygg klocka med inbyggd kamera och videokamera för 299,00 kr + 49,50 kr i porto och exp. Totalt 348,50 kr. Med denna snygga klocka kan du, förutom att se hur mycket klockan är, även ta bilder eller diskret spela in video som om du var en spion i bästa James Bond-stil! Klockan är smidig och enkel att använda, både när du ska ta bilder, spela in video och inte minst när du sedan ska överföra det till din dator. Överföringen utför du bara genom att skruva av de små locken och koppla en USB-kabel från klockan till datorn. Klockan har en snygg och maskulin design i svart med röda detaljer. I paketet ingår: 1 x klocka med videokamera med 4 GB minneskort, 1 x USB-kabel, 1 x laddare samt manual. Värde: 799 kr. Digital FOTO er nordens största magasin om digitalfoto och video. Med denna snygga klocka kan du, förutom att se hur mycket klockan är, även ta bilder eller diskret spela in video som om du var en spion i bästa James Bond-stil! Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu.

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar

Fri läsning av Bonniers tidningar i två månader. Det enda du behöver göra är att ange ditt namn, e-post och vilken Nutrilett-produkt du har köpt. Vad sägs om fri tillgång till exempelvis Amelia, iForm, Sköna Hem eller Vi Föräldrar? Med WYPE kan du läsa alla Bonniers tidningar online vid köp av valfri Nutrilett. Erbjudandet gäller oavsett om du köper Nutrilett i webbshoppen eller i butik. WYPE kan delas med hela familjen på upp till 5 enheter – både iOS och Android.

Page 1 of 21 2

Mer om tidningen Digital FOTO

Se även på erbjudanden för Digital FOTO under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler rabattkoder, värdekoder, koder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kupongkoder, rabattkuponger och kuponger för Digital FOTO under juni, juli och augusti 2018 etc. Vi listar senaste tidningsprenumeration, kampanj, erbjudande, gåva, prenumeration, premie, bonus, rabatt och prenumerationserbjudande på Digital FOTO. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Digital FOTO. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Digital FOTO. Du kan även ge bort en prenumeration på Digital FOTO som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.