Kupong Tagg RSS

Digital FOTO - Prenumeration med premie

Nordens största magasin om digitalfoto och video. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av din digitalkamera och tillhörande utrustning. Tidningen testar och recenserar allt det nya, så att läsarna får råd och vägledning innan de ska köpa ny utrustning och på så vis undviker felköp. Digital FOTO er nordens största magasin om digitalfoto och video. Prenumerera på tidningen Digital FOTO med premie och rabatt. Aktuella kampanjer, erbjudanden, prenumerationer, tidningsprenumerationer, gåvor, prenumerationserbjudanden, rabatter, premier och bonusar på Digital FOTO. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Digital FOTO och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Digital FOTO finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Digital FOTO

Det finns 6 aktiva erbjudanden

Aktuella erbjudanden, rabatter, reor och kampanjer på Digital FOTO som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2 nr + Damaskus-kniv – Spara 933 kr

Bonnier Tidskrifter Damaskus-kniv, Värde: 799 kr. Skärpa, kvalitet och elegans – Damaskus-kniven blir din favorit i köket. Med sin oöverträffade skärpa, enastående kvalitet och fascinerande vågmönster gör denna Damaskus-kniv matlagningen till en lek. Damaskus-kniven är: Konstruerad enligt den legendariska damaskeringstekniken med 87 lager kraftigt stål, som ger bladet en oerhörd kvalitet. En rejäl universalkniv, som med ett 16 centimeter långt blad kan användas till alla typer av matlagning – i många år framöver. Ett elegant arbetsredskap med ett vackert mönster på knivbladet och ett handtag av valnötsträ. Hemligheten bakom Damaskus-knivens unika kvalitet. Damaskus-knivens blad är oerhört vasst och så starkt och flexibelt att det inte kan spricka. Hemligheten bakom det imponerande bladet hittar vi i det gamla Syrien, där driftiga svärdssmeder utvecklade en särskild smidesteknik, som gav den färdiga klingan dess karakteristiska vågmönster. Tunna lager av två olika slags metall veks omlott med varandra och smiddes samman till en typ av klinga, som var världens vassaste. Syrierna höll metoden så hemlig att den förblev okänd i över tusen år. År 1973 lyckades en vapensmed dock knäcka koden, och det blev början till den moderna produktionen av dagens Damaskus-kniv – en helt unik och vass kökskniv, som nu kan bli din. Mer från:

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Mer från:

2 nr + Minikamera – Spara 512 kr

Bonnier Tidskrifter Minikamera för natur och sport – nu med night vision. Med Bonnier Digital FOTOs nya minikamera kan du fota och filma på helt nya sätt. Kameran är förbluffande liten och behändig, väger bara 12 gram och kan placeras överallt. Den tillhörande monteringsklämman och det flexibla beslaget ger oanade möjligheter. Den smarta minikameran är perfekt när du vill komma extra nära naturen. Kamerans storlek gör att du till exempel kan sätta den på fågelbordet eller montera den på en fågelholk för att filma trädgårdens fåglar på riktigt nära håll. Tack vare infraröd teknik kan du även använda kameran i mörker. Placera minikameran på en diskret plats i trädgården, så att den kan fånga roliga och spännande ögonblick med igelkottar och andra nattaktiva djur. Om du håller på med sport är minikameran ett perfekt sätt att dela eller återuppleva dina bravader. Du kan till exempel montera kameran på cykeln, hjälmen eller kläderna. Och i bilen kan du använda kameran till att dokumentera eventuella försäkringsärenden. Du kan också övervaka din bostad på ett diskret sätt. Sover hunden i soffan när du inte är hemma, äter grannens katt hemma hos dig, eller har du ovälkomna gäster på altanen? Få svaret genom att placera minikameran diskret i bokhyllan, och låt den filma vad som händer när du inte är hemma. Detaljer om minikameran: Storlek endast 2 x 2 x 2 cm, Flexibelt och multijusterbart fäste, Fäste och monteringsklämma ingår, Automatisk infraröd filmning i mörker, HD-kvalitet med ljud, Upp till 10 timmars kontinuerlig filmning ansluten till ström, Laddningsbart batteri via usb som räcker 60 minuter, Stöd för micro SD-kort upp till 32 GB (ingår inte), Fotofunktion, Lätt att använda. Mer från:

2 nr + Outpack regnställ – Spara 709 kr

Bonnier Tidskrifter Outpack regnställ, Värde: 599 kr. Superfunktionellt regnställ i hög kvalitet från Outpack. Praktiskt och funktionellt Outpack regnställ för både herrar och damer. Stället är tillverkat i ett lätt och starkt material som ger stor rörelsefrihet och passar perfekt för aktiviteter utomhus när det regnar. Regnstället består av jacka och byxor i vind- och vattentätt tyg som andas, så att du får en behaglig upplevelse även när du är aktiv. Oavsett om du är ute på vandring, cyklar till och från jobbet, är på en aktiv semester eller bara vill hålla dig torr i vardagen, så är regnstället ett bra val med fina detaljer: Vattentätt material som andas (5000 mm). Huva som kan vikas in i kragen. Invändigt mesh-foder i jackan. Två sidofickor med dragkedja. Möjlighet att snöra in jackan nedtill. Kardborrlås nederst på byxbenen. Reflexer på ärmarna och i logotypen på jackan. Storlek M, L, XL. Mer från:

2-18 nr + 3 objektiv till mobilen från 49 kr

Bonnier Tidskrifter Just nu får du vid beställning av 2 nummer av Digital Foto 3 objektiv till mobilen för endast 49 kr. Med tre objektiv till mobilen blir dina bilder ännu snyggare! Superbra vidvinkelobjektiv, Öka vinkeln på kamerans objektiv med upp till 120°. Perfekt för att ta snygga landskapsbilder. Makroobjektiv, Ta närbilder av myror i skogen, blommor, ögon med mera. Med makroobjektivet kan du ta bilder som fångar alla detaljer på ett avstånd ner till 25 mm. Fisheye-perspektiv, Ta roliga bilder med fisheye-objektivet och se världen genom en fisks ögon! Värde: 399 kr. Mer från:

2-8 nr + Proffskikare från 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Mitilux 8 x 40 kikare: Med en bra kikare kan du snabbt hitta dina motiv, t.ex. fåglar, på långt håll. Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp. Kikaren har en linsdiameter på 40 mm, så den är tillräckligt ljusstark för att användas i skymningsljus. Den är gummiarmerad, har inbyggt skydd för frontlinserna, och den kan justeras så att du kan använda den både med och utan glasögon. Den har en gänga som du kan använda för att montera kikaren på kamerastativet om du vill ha en stabil utsikt. Med Mitilux 8X40 får du en robust följeslagare med fokusknapp och ett synfält på inte mindre än 149 meter på 1000 meters avstånd. Väska, rem och linsskydd ingår. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vikt: 727 gram. Värde 850 kr. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Digital FOTO

Det finns 12 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Digital FOTO som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-8 nr + Supermakro-kamera med wifi från 59 kr

Bonnier Tidskrifter 2 nr av Bonnier Digital FOTO + Supermakro-kamera med wifi - Spara 719 kr. Supermakro-kamera med wifi, Nu kan du förstora och fotografera även de minsta detaljer som inte ens kan uppfattas av det mänskliga ögat. Supermakro-kameran tar dig nämligen mycket närmare motivet än vad till och med makroobjektiven i proffsklass klarar av. Med den här supermakro-kameran kan du förstora ditt motiv upp till 1000 gånger och fånga helt otroliga detaljer. Den återger utan problem t.ex. vart och ett av de mikroskopiska och färgstrålande fjällen på en fjärilsvinge. Kameran kan också spela in video och har en inbyggd justerbar LED-lampa så att du kan få perfekt ljus på dina motiv. Supermakro-kameran styrs med hjälp av en särskild app via wifi, vilket gör det både enkelt och roligt att komma nära en värld som du vanligen inte ser. Bilderna överförs trådlöst till din mobil på en bråkdels sekund så att du kan dela de fantastiska resultaten med familj och vänner som inte kommer att tro sina ögon. Kameran förstorar mellan 50 och 1000 gånger, och det medföljer ett litet bordsstativ som gör att kameran står stabilt. Makrokameran kan naturligtvis också användas tillsammans med Mac och PC. Värde: 599 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Fjärrstyrt fotostativ för 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Nu kan du ta dina bilder till helt nya höjder med det här användbara fjärrstyrda fotostativet. Det passar perfekt till mobilen, actionkameran och den lätta kamerautrustningen. Du kan använda den medföljande fjärrkontrollen för att ta bilder på trådlös väg via Bluetooth, så att du själv kan vara med i bilderna. Det fjärrstyrda fotostativet säkrar också knivskarpa bilder i svagt ljus och fantastiska timelapse-klipp med mobilen. Möjligheterna är många. Stativet utgörs av både en selfiepinne och ett bordstativ med ett smart kulhuvud, och genom att sätta samman de båda delarna får du ett tredje stativ på 150 cm, som klarar det mesta inom foto. Efter användning är det lätt att fälla samman stativet, så att det knappt tar upp något utrymme i väskan. Det ingår även en universalhållare till mobilen, så att den enkelt kan montera den på stativet. Hållaren passar till alla mobiler. Värde: 349 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + 3-i-1 powerbank – Spara 619 kr

Bonnier Tidskrifter 3-i-1 powerbank för foto. Värde: 499 kr. Den här powerbanken från gänget bakom Bonnier Digital FOTO ger massor av ström till mobilen eller surfplattan, och den kan till och med ladda din digitalkamera. Och powerbanken klarar mycket mer än så. Bonnier Digital FOTOs 3-i-1 powerbank för foto har en inbyggd fotolampa bestående av hela 32 LED-lampor, som du bl.a. kan använda när du fotograferar porträtt eller makrobilder, samt i situationer där omgivningens ljus inte räcker. Lampan har två nivåer och kan lätt lysa upp ett mörkt rum och användas som lampa om du är ute och tältar. Lampan kan också ställas in så att den blinkar kraftigt om du behöver skicka en nödsignal. Powerbanken har en kapacitet på 8000 mAh, vilket innebär att 3-i-1 powerbanken kan ladda en vanlig mobiltelefon cirka tre gånger. Därmed har du alltid tillgång till ström, även om närmaste eluttag är långt bort. Om powerbanken trots detta tar slut medan du är ute i fält, har den också inbyggda solceller. 3 i 1 powerbanken har ett robust gummiskydd och karbinhake, så du kan hänga den på fotoväskan eller på någon annan lättillgänglig plats. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-8 nr + Narctic fiberjacka för endast 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst. Jackan är svart och har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Jackan har dessutom två handfickor samt bröstficka med blixtlås med grå detaljer och en liten krage som täcker din hals och nacke. Str. M, L och XL. Värde: 650 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-8 nr + Mitilux kikare från 49 kr – Spara 976 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 eller 8 nummer och få en Mitilux kikare för 49 kr + 39,50 kr i porto och exp. Värde: 850 kr. Mitilux kikare: Vissa saker måste man bara uppleva för att förstå meningen med. En rejäl, högkvalitativ kikare är en sådan sak. Denna proffskikare från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd. Kort sagt en robust, gummiarmerad kompanjon för naturobservationer, vandring, sportevenemang, sightseeing, teater eller konserter. Flerlagerbehandlad optik och utmärkt, exakt fokus hjälper dig att upptäcka varje detalj. Ett längre ögonavstånd gör det behagligt att titta längre stunder även med glasögon. Ingår: Väska, halsrem, linsskydd. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD), vikt 727 g. Värde: 850 kr. 2 nr av Digital FOTO + Mitilux kikare för 49 kr + 39,50 kr i porto och exp. 8 nr av Digital FOTO + Mitilux kikare för 299 kr + 39,50 kr i porto och exp. Ta del av detta fantastiska erbjudandet nu. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 31 2 3

Mer om tidningen Digital FOTO

Se även på erbjudanden för Digital FOTO under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler rabattkoder, värdekoder, koder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kupongkoder, rabattkuponger och kuponger för Digital FOTO under mars, april och maj 2020 etc. Vi listar senaste tidningsprenumeration, kampanj, erbjudande, gåva, prenumeration, premie, bonus, rabatt och prenumerationserbjudande på Digital FOTO. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Digital FOTO. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Digital FOTO. Du kan även ge bort en prenumeration på Digital FOTO som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.