Kupong Tagg RSS

Illustrerad Vetenskap - Prenumeration med premie

Illustrerad Vetenskap prenumeration med premie Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig med Illustrerad Vetenskap. Följ med på upptäcktsresa – från jordens djupaste ravin till universums yttersta gränser. Se fram emot senaste nytt från forskarnas frontlinje och spännande berättelser om nya tekniska genombrott. Till dem får du samtidigt också alltid en vetenskaplig förklaring. Som prenumerant får du inte bara tidningen utan även tillgång till en mängd digitala tjänster, bl.a. deras stora artikelarkiv, e-tidningar och videosajt. Som prenumerant får du dagliga uppdateringar om banbrytande framsteg inom vetenskapen, anpassade till dina mobila enheter. Du får alltid ett relevant och faktagranskat innehåll. Fördelar: Obegränsad digital tillgång till illvid.se inklusive hela arkivet med över 3 000 artiklar. Ny app med upplästa artiklar, dagliga nyheter och uppdateringar. Digital utgåva av de senaste 12 numren av Illustrerad Vetenskap. Artiklarna görs levande med videor, animationer och interaktiva bilder. Allt innehåll är optimerat för mobilen, surfplattan och datorn. Prenumerera på tidningen Illustrerad Vetenskap med premie och rabatt. Aktuella premier, prenumerationserbjudanden, erbjudanden, tidningsprenumerationer, rabatter, gåvor, prenumerationer, bonusar och kampanjer på Illustrerad Vetenskap. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Illustrerad Vetenskap och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Illustrerad Vetenskap finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Illustrerad Vetenskap

Det finns 7 aktiva erbjudanden

Aktuella kampanjer, erbjudanden, rabatter och reor på Illustrerad Vetenskap som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

Illustrerad Vetenskap + Trådlös väderstation med regnmätare – Spara 679 kr...

Illustrerad Vetenskap + Trådlös väderstation med regnmätare – Spara 679 kr... Trådlös väderstation med regnmätare, Värde: 599 kr. Med denna intelligenta trådlösa väderstation med regnmätare får du snabbt den viktigaste informationen om vädret. Väderstationen har följande funktioner: temperatur – mäter både inomhus och utomhus, väderprognos – med fem nivåer, luftfuktighet – håller koll på ditt inomhusklimat, regnmätare – följer nederbörden den senaste timmen, dygnet eller veckan, display – visar tid, datum, veckodag och fungerar som väckarklocka. Den sladdlösa väderstationen är enkel att installera och den smarta designen gör att den kan placeras precis där du vill ha den. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Nanoskaljacka Nordic Explorer – Spara 862 kr

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Nanoskaljacka Nordic Explorer – Spara 862 kr Nanoskaljacka – Nordic Explorer, Värde: 799 kr. Håll dig torr och varm på regniga och blåsiga promenader i skogen eller på stan. En skaljacka i tre lager med ytterskikt i vävd polyester, TPU-membran med utmärkt andningsförmåga och tunn, perforerad microfleece invändigt för optimal komfort. Jackan är behandlad med en unik nanoteknik, Nano-tex®, vilket gör den extremt smuts- och vattenavvisande. Jackan är perfekt för ett aktivt utomhusliv i naturen och kan användas året runt. Justerbar huva, dragkedja fram som döljs bakom knappslå, dragsko för reglering av vidden nedtill, kardborre i ärmsluten, en bröstficka och två sidofickor, alla med dragkedja. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Fleecejacka med windbreaker – Spara 782 kr

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Fleecejacka med windbreaker – Spara 782 kr Fleecejacka med windbreaker, Värde: 699 kr. Behaglig, flexibel och praktisk fleecejacka med insydd windbreaker som håller dig varm även under de kallaste och mest blåsiga dagarna. Jackan är tillverkad i en kraftig polyester-fleece som väger 270 g/m2, och är dessutom utrustad med ett windbreaker-foder som effektivt skyddar mot vinden. Ryggen på fleecejackan är extra lång, så att du inte riskerar en springa mellan byxor och jacka när du arbetar. Dessutom är jackan utrustad med en hög krage som täcker halsen, samt tättslutande resår vid ärmarna. Fleecen stängs med ett kraftigt dubbelt blixtlås, som utan problem kan användas med arbetshandskarna på. Fickorna på sidorna och på bröstet är också de försedda med kraftiga blixtlås, så att du inte tappar mobiltelefonen, nycklarna eller annat när du klättrar omkring på stegar, ställningar och liknande. Kort sagt är teddyfleecejackan det perfekta valet när du ska klä på dig inför dina kommande utomhusprojekt. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Aktivitetsklocka – Spara 672 kr

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Aktivitetsklocka – Spara 672 kr Aktivitetsklocka, Värde: 600 kr. Bli motiverad att röra på dig mer med en smart aktivitetsklocka, som bl a räknar dina steg och mäter upp din runda. En aktivitetsklocka är perfekt för dig som vill leva mer hälsosamt – och den är närmast magiskt motiverande. När du löpande registrerar dina steg kommer du att uppleva att du kommer att röra på dig mer än du brukar. Den här smarta aktivitetsklockan och tillhörande app har många användbara funktioner: Stegräknare – se hur många steg du har tagit. Pulsmätare – klockan kan mäta din puls direkt på handleden. Kaloriräknare – följ med i hur många kalorier du förbränner. Sömnanalys – få statistik över din sömn. GPS tracking – se din runda på en karta. Dagliga mål – sätt upp dina mål och följ med i dina resultat. Notifikationer – slå på notifikationer och få dina meddelanden visade på klockan. Det är lätt att komma igång med att använda aktivitetsklockan. Det följer med en utförlig bruksanvisning på svenska, och du kan ladda ner den tillhörande appen gratis i App Store eller Google Play. Du får också den digitala bilagan “Bli fit med promenader och styrketräning”, som innehåller ett promenad- och styrketräningsprogram för nybörjare. Du får en rad supereffektiva övningar som kan göras av alla, samt en detaljerad guide till hur du får ut så mycket som möjligt av dina promenader. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Illustrerad Vetenskap Digital – Prova resten av året för 0 kr!

Illustrerad Vetenskap Digital – Prova resten av året för 0 kr! NY app – läs, lyssna och se videor när du vill. Som prenumerant får du dagliga uppdateringar om banbrytande framsteg inom vetenskapen, anpassade till dina mobila enheter. Du får alltid ett relevant och faktagranskat innehåll. Fördelar: Obegränsad digital tillgång till illvid.se inklusive hela arkivet med över 3 000 artiklar. Ny app med upplästa artiklar, dagliga nyheter och uppdateringar. Digital utgåva av de senaste 12 numren av Illustrerad Vetenskap. Artiklarna görs levande med videor, animationer och interaktiva bilder. Allt innehåll är optimerat för mobilen, surfplattan och datorn. Du kan säga upp din prenumeration när som helst. Villkor: Pris efter erbjudandet: 89 kr/månad. Säg upp när du vill (även under den kostnadsfria perioden) Mer från: . Giltig tills vidare.

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Sonitum trådlös laddare och högtalare – Spara...

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Sonitum trådlös laddare och högtalare – Spara... Få 2 tidningar för 139 kr. Sonitum trådlös laddare och högtalare, Värde: 599 kr. Trådlös laddare till din telefon. Bluetooth-högtalare med bra ljud. Digital klocka med alarm. Njut av din favoritmusik eller en ljudbok med denna smarta trådlösa 3-i-1-högtalare. I högtalaren finns 3 smarta integrerade funktioner. Kraftfull högtalare för att spela ljud från din telefon eller någon annan enhet, helt trådlöst. Du kopplar enkelt din enhet trådlöst via bluetooth. Trådlös laddare till din telefon. Lägg helt enkelt din telefon direkt på högtalaren så laddas batteriet automatiskt. Med den digitala klockan kan du hålla koll på tiden och ställa alarmet så att du kan komma ur sängen på morgonen. Du får en smart högtalare i snygg mattsvart design som passar i alla rum, både hemma och i sommarstugan. Cirka 6 timmars speltid, Trådlös laddning 5 watt, USB-kabel för laddning. Trådlös laddning som kan användas till telefoner och enheter som stödjer Qi. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Wi-Fi-inspektionskamera – Spara 669 kr

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Wi-Fi-inspektionskamera – Spara 669 kr Wi-Fi-inspektionskamera, Värde: 599 kr. Sitter det ett getingbo under takpannorna, saknas det en mutter i motorrummet och vad har orsakat stopp i avloppet? Svaren får du med denna nya inspektionskamera. Anslut den nya, smarta inspektionskameran till din mobil, surfplatta eller dator och få knivskarpa bilder direkt på skärmen. Inspektionskameran har ett kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan komma åt överallt. Och med en kabel på hela 3,5 meter kan du nå in i alla skrymslen och vrår. Kameran är vattentät och försedd med en justerbar LED-lampa, så du kan undersöka mörka utrymmen där det annars är omöjligt att komma åt med en ficklampa. Den långa kabeln kan dessutom böjas och vridas, så du kan undersöka avlopp och se runt hörn. Med inspektionskameran är det lätt som en plätt att undersöka bilens motorrum, hålrum i muren, stopp i avloppet eller altantaket över uteplatsen. Du ansluter bara din mobil, surfplatta eller dator till inspektionskameran och sedan är det bara att köra igång. Detaljer om inspektionskameran: Litet kamerahuvud på bara 8 mm, så du kan få in det överallt. Vattentät kamera, så att du kan använda den till att undersöka avlopp och vattenlås. Justerbar LED-lampa i kamerahuvudet. 3,5 meter flexibel kabel som är lätt att böja i alla riktningar. Medföljande magnet och krok som du kan montera och plocka upp tappade föremål med från t.ex. avlopp. Ansluts via wi-fi till mobil eller surfplatta, samt med usb-sticka till dator. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Frågor och svar om tidningen Illustrerad Vetenskap

Vilka premier erbjuder vanligtvis Illustrerad Vetenskap?

Hos Illustrerad Vetenskap kan det ingå många olika premier som t.ex. Trådlös väderstation med regnmätare - Spara 679 kr, Nanoskaljacka Nordic Explorer - Spara 862 kr, Fleecejacka med windbreaker - Spara 782 kr, Aktivitetsklocka - Spara 672 kr, Tidnings Gåva - Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning, Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr!, Elementum knivset i titan - Spara 821 kr, Digital - Prova resten av året för 0 kr!, Sonitum trådlös laddare och högtalare - Spara 671 kr, Brusreducerande bluetooth-hörlurar - Spara 828 kr, Outpack duffelväska 30 liter - Spara 820 kr, Digital blodtrycksmätare - Spara 447 kr, Wi-Fi-inspektionskamera - Spara 669 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 119 kr, ARCY - Första månaden gratis! - Läs dina favoriter digitalt!, Bluetooth Smart watch - Spara 639 kr, mfl.

Hur kan jag bli prenumerant på Illustrerad Vetenskap?

Du kan enkelt börja att prenumerera på Illustrerad Vetenskap genom att klicka på någon av de aktuella erbjudanden som finns på denna sida. Välj en premie som passar dig och efter ditt introduktionserbjudande får du Illustrerad Vetenskap i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid.

När får jag välkomstpremierna som igår i Illustrerad Vetenskap starterbjudande?

Din premie skickas efter ca 3-5 veckor och i ett separat paket. Premierna kan komma att levereras innan du får din första utgåva av Illustrerad Vetenskap.

Hur mycket pengar sparar man?

Det beror på vilket erbjudande eller prenumeration med premie som du väljer, men oftast sparar man mellan 400 - 1000 kr. Värdet på premien och rabatten på tidningarna avgör hur mycket erbjudandet är värt.

Vad är en tillsvidareprenumeration?

Efter dina beställda nummer av Illustrerad Vetenskap övergår prenumerationen vanligtvis till en tillsvidareprenumeration. I de fall du tecknat en tidsbegränsad prenumeration avslutas den automatiskt efter dina beställda nummer.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Illustrerad Vetenskap

Det finns 47 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Illustrerad Vetenskap som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

Tidnings Gåva – Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning

Tidnings Gåva – Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning. Presentkort från endast 249 kr. Ge en gåva som underhåller, inspirerar, utmanar och ger kunskap. Månad efter månad efter månad. Välj 5, 8 eller 11 tidningar. Lägg eventuellt till en personlig hälsning. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr!

Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr! Läs 50 av Sveriges mest älskade magasin digitalt i Bonniers nya magasinapp ARCY. Det finns många fördelar med att läsa dina magasin digitalt: Obegränsad digital läsning på över 50 av Sveriges största magasin. Du kan dela ditt konto på upp till fem enheter. Låt hela familjen ta del av det fantastiska innehållet! Tillgång till ett arkiv med många år av tidigare utgåvor. Läs digitalt: smidigt och bättre för miljön. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Elementum knivset i titan – Spara 821 kr

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Elementum knivset i titan – Spara 821 kr Få 2 tidningar för 89 kr + gåva: Elementum knivset i titan, Spara 821 kr. Elementum knivset i titan, Värde: 699 kr. Eleganta, mattsvarta knivar i titan. Santoku-knivar på 30 cm resp. 26 cm. Perfekt till kött, fisk och grönsaker. Skäm bort ditt kök med ett snyggt, nytt knivset för många timmars matlagning. Du får två Santoku-knivar på 30 cm resp. 26 cm – perfekt till kött, fisk och grönsaker. Båda knivbladen är belagda med en kraftfull titanbeläggning som gör att knivarna skär enkelt och exakt. Samtidigt ger titan i kombination med det mörka träskaftet knivarna ett elegant, mattsvart utseende. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 3 nr + Brusreducerande bluetooth-hörlurar – Spara 82...

Illustrerad Vetenskap 3 nr + Brusreducerande bluetooth-hörlurar – Spara 82... Få 3 tidningar för 168 kr. Brusreducerande bluetooth-hörlurar, Värde: 699 kr. Brusreducerande bluetooth-hörlurar: Låt dig svepas med oavsett var du befinner dig, Aktiv brusreducering, Behagliga att använda under många timmar, Batteritid på upp till 20 timmar. Brus kan vara mycket påfrestande när man behöver koncentrera sig och behålla fokus under en längre tid, oavsett om det är på arbetet eller på fritiden. De nya BPM Active Noise Cancelling hörlurarna reducerar kraftigt allt brus runt dig, så att din musik eller ljudbok inte dränks. Hörlurarna har en lättviktig over-ear-passform som omsluter hela örat så att de kan användas hela dagen. Smart hopvikbar design som får plats i väskan. Lyssna på musik, ljudböcker och podcast med en volym som passar dig. Perfekt på resan, arbetet och för en aktiv vardag. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Outpack duffelväska 30 liter – Spara 820 kr

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Outpack duffelväska 30 liter – Spara 820 kr Outpack duffelväska 30 liter, Värde: 750 kr. Robust och mångsidig duffelväska i toppkvalitet för cykelturen till jobbet, vandringen i skogen eller helgutflykten i storstaden. Den slitstarka Outpack-duffeln rymmer 30 liter med gott om plats för alla kläder och all utrustning – den passar för alla aktiviteter eller träningspass. Väskan har en mängd fantastiska detaljer: Slitstarkt kanvasmaterial som är vattentåligt och håller i många år. Justerbara axelband med ett spänne fram så att den alltid sitter bra och bekvämt. Axelbanden kan tas bort om du vill bära väskan i handen. Vattentät påse för din våta handduk eller smutsiga skor. Innerficka med dragkedja för telefon, plånbok och nycklar. Smart ficka för mobiltelefonen på axelbandet. Lätt att hålla ren – torka enkelt av den med en fuktig trasa. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Digital blodtrycksmätare – Spara 447 kr

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Digital blodtrycksmätare – Spara 447 kr 2, 6 eller 12 nr + Digital blodtrycksmätare från 49.50 kr. + 39.50 kr. i porto och exkl. Digital blodtrycksmätare, Värde: 349 kr. Med den här digitala blodtrycksmätare kan du enkelt kontrollera ditt blodtryck. Mätaren registrerar blodets rörelser genom armens pulsådror och omvandlar rörelserna till ett värde. Mätaren är mycket lätt att använda. Ta på manschetten på överarmen och tryck på en knapp för att starta mätningen. På den stora LCD-skärmen visas ditt systoliska blodtryck, ditt diastoliska blodtryck och din puls. Resultatet sätts direkt in i WHO:s officiella färgtabell, så att du via färgkoderna kan se om du har normalt eller högt blodtryck. Blodtrycksmätaren är mycket exakt och uppfyller alla gällande standarder. Den har en rörelsesensor som varnar dig om du inte sitter stilla under mätningen och ger också besked vid oregelbunden hjärtrytm. Blodtrycksmätaren sparar de senaste 180 mätningarna så att du slipper komma ihåg dem själv. Dessutom visar den ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna. Manschettens storlek: 22–32 cm​ • Sparar upp till 180 mätningar. Passar på överarmen. Visar datum och tid och är WHO-klassificerad enligt WHO-standarderna. Använder 4 st. AA-batterier eller nätadapter (medföljer ej). Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 119 kr

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 119 kr En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

ARCY – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt!

ARCY  – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt! Över 30 av Sveriges populäraste titlar. Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter. Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Bluetooth Smart watch – Spara 639 kr

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Bluetooth Smart watch – Spara 639 kr Bluetooth Smart watch, Värde: 599 kr. Få motivation till mer rörelse och bättre sömn och håll hälsan i toppform hela livet. W9 smart watch med pekskärm håller koll på alla dina dagliga aktiviteter – HELA dygnet. Både när du sover, arbetar och tränar. Klockan har massor av smarta funktioner: Stegräknare – sätt upp mål för din aktivitet och följ resultaten. Kaloriräknare – visar kaloriförbränningen utifrån din aktivitetsnivå. Sömnanalys – följ hur du sover och hur mycket. HR-sensor – mäter puls och blodtryck på handleden. Få aviseringar från din telefon – sms, e-post och sociala medier. Klockan för dagbok över alla dygnets aktiviteter och all data överförs trådlöst via Bluetooth till den medföljande appen (Android/iOS). Här får du en snabb översikt över dina aktiviteter och sätter dina personliga mål. Klockan är damm och vattentät med stor pekskärm som gör det enkelt att skifta mellan klockans funktioner. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Ångtvätt – Spara 419 kr

Illustrerad Vetenskap 2-12 nr + Ångtvätt – Spara 419 kr Ångtvätt, Värde: 349 kr. Nu är det slut med slitgörat och att använda rengöringsmedel som repar. Den kraftfulla ångtvätten rengör snabbt och effektivt med varm ånga. Ångtvätten är genialisk när du ska rengöra grillgallret, tvätta trädgårdsdynorna eller bilsätena, tvätta fönsterna eller bara städa där det är svårt att komma åt.Ångan skjuts ut ur ångtvätten med ett arbetstryck på upp till 3,5 bar och en temperatur på nära 100 grader. Det rengör snabbt och effektivt, och det helt utan att använda rengöringsmedel. Den varma ångan tar utan problem bort fett och smuts, och lämnar efter sig ett imponerande resultat. Det höga trycket gör det möjligt att komma ända in i alla besvärliga vinklar och vrår, där det kan vara svårt att komma åt med en trasa eller annan rengöringsutrustning. Förutom rengöring är det också självklart att använda ångtvätten om du vill desinficera kontaktytor i bostaden. Använd den på dörrhandtag, armaturer, möbler och andra ställen som människor kommer i kontakt med. Den varma ångan dödar effektivt alla bakterier. Ångtvätten är robust och gjord i en kraftig aluminiumlegering som gör den säker att använda och lämplig för ånga under högt tryck. Dessutom är ångtvätten utrustad med en säkerhetsventil som ser till att automatiskt utjämna trycket om det skulle bli för högt. Ångtvätten levereras med många tillbehör för olika uppgifter: Borstmunstycke, Förlängningsmunstycke, Vinkelmunstycke, Flexibelt förlängningsmunstycke, Munstycke för speglar och fönster, Platt munstycke med bomullstrasa. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2-10 nr + Smart dashcam till bilen – Spara 339 kr

Illustrerad Vetenskap 2-10 nr + Smart dashcam till bilen – Spara 339 kr Smart dashcam till bilen, Värde: 299 kr. Ha ett extra öga i framrutan. Spela in dina åkturer i full HD. Rörelsesensor som aktiverar kameran vid krock. Du ser alltid hur folk uppför sig galet i trafiken. Tänk om du hade det på film. Det kan du få med en dashcam – en liten kamera som alltid filmar genom bilens framruta. På det sättet har du alltid ett extra öga i bilen som kan dokumentera vad som händer framför dig. Kameran fästs enkelt i bilens framruta med en sugkopp. Med ett upptagningsområde på 120 grader filmas allt som händer på och bredvid vägen. Kameran har en inbyggd mikrofon och G-sensor, som aktiverar kameran vid hårda ryck. Du kan dessutom ställa in kameran så att den startar automatiskt när bilens motor startas och stoppas. Är kompatibel med MikroSD-minneskort upp till 32 GB (medföljer inte). Observera att användning av denna produkt omfattas av lokal lagstiftning. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare för endast 89,50 kr

Illustrerad Vetenskap 2 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare för endast 89,50 kr Sonitum Bluetooth-högtalare, Värde: 149 kr. Smart trådlös högtalare med vilken du kan njuta av din musik, ljudbok eller podd i trädgården, på stranden, i båten, på campingturen, hos vännerna eller var du än befinner dig. Trots sin lilla storlek är ljudet i högtalaren överraskande bra och du ansluter enkelt dina enheter till högtalaren via Bluetooth. En praktisk rem medföljer med vilken du kan hänga högtalaren i parasollet, hängmattan eller på en krok. Lätt att ha med i väskan när du är på språng. Tillverkad i aluminium. Finns i svart och rött. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Page 1 of 41 2 3 4

Mer om tidningen Illustrerad Vetenskap

Se även på erbjudanden för Illustrerad Vetenskap under t.ex. , mfl. De kan ha fler värdekoder, kampanjkoder, koder, erbjudandekoder, rabattkuponger, kuponger, rabattkoder och kupongkoder för Illustrerad Vetenskap under januari, februari och mars 2024 etc. Vi listar senaste rabatt, premie, kampanj, gåva, bonus, prenumeration, erbjudande, prenumerationserbjudande och tidningsprenumeration på Illustrerad Vetenskap. Tidningen Illustrerad Vetenskap erbjuder många olika typer av rabatter och premier som t.ex. WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 119 kr, Tidnings Gåva - Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning, Digital - Prova resten av året för 0 kr!, Nordic Steamer från 149 kr, Brusreducerande bluetooth-hörlurar - Spara 828 kr, Virtual Reality 3D-glasögon från 69,50 kr, VEEGO weekendväska från 69 kr, Stone Powerbank - Spara 393 kr, Sonitum Bluetooth-högtalare från 49,5 kr, Rock Crawler från 69,50 kr, PLANET EARTH II - DVD/Blu-ray från 49,5 kr, Narctic fiberjacka från 69,50 kr, Mitilux kikare från 59,5 kr - Spara 938 kr, HYBRID Dronecar från 69,5 kr, COMO klocka för 69,50 kr, 14-i-1 Solar Robot från 69,50 kr, VEEGO Weekendväska från 69 kr, WiFi-mikroskop från 99 kr, Wi-Fi-inspektionskamera - Spara 669 kr, VEEGO Bluetooth-högtalare för 79,50 kr, True Wireless in-ear från 99,50 kr, PROX11 Full HD Actionkamera från 99,50 kr, Mitilux kikare + guide till stjärnhimlen från 99 kr, Kraftfull powerbank med Quick Charge för endast 69 kr, Digital blodtrycksmätare - Spara 447 kr, Brusreducerande bluetooth-hörlurar från 69 kr, Bluetooth Smart watch - Spara 639 kr, Bluetooth gimbalstabilisator till mobiltelefonen från 139 kr, Ångtvätt - Spara 419 kr, mfl. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Illustrerad Vetenskap. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Illustrerad Vetenskap. Du kan även ge bort en prenumeration på Illustrerad Vetenskap som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.