Kupong Tagg RSS

Illustrerad Vetenskap - Prenumeration med premie

Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig med Illustrerad Vetenskap. Följ med på upptäcktsresa – från jordens djupaste ravin till universums yttersta gränser. Se fram emot senaste nytt från forskarnas frontlinje och spännande berättelser om nya tekniska genombrott. Till dem får du samtidigt också alltid en vetenskaplig förklaring. Som prenumerant får du inte bara tidningen utan även tillgång till en mängd digitala tjänster, bl.a. deras stora artikelarkiv, e-tidningar och videosajt. Prenumerera på tidningen Illustrerad Vetenskap med premie och rabatt. Aktuella gåvor, bonusar, prenumerationserbjudanden, kampanjer, premier, prenumerationer, erbjudanden, rabatter och tidningsprenumerationer på Illustrerad Vetenskap. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Illustrerad Vetenskap och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Illustrerad Vetenskap finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Illustrerad Vetenskap

Det finns 4 aktiva erbjudanden

Aktuella reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer på Illustrerad Vetenskap som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2 nr + Vinyl Tech bluetooth-hörlurar – Spara 487 kr

2 nr + Vinyl Tech bluetooth-hörlurar värde 399 kr. Rent trådlöst ljud via Bluetooth 4.2. Bekväma att bära i många timmar. Enkla att ha med på språng. Snygga, trådlösa, on-ear-hörlurar med ett klart och detaljrikt ljud så att du kan njuta av din musik, podcast eller ljudbok i lugn och ro. Bluetooth 4.2 ger dig det bästa möjliga trådlösa ljudet. De har öronkuddar i mjukt skum som gör att de kan sitta på huvudet i många timmar utan att det känns obekvämt. Om batteriet tar slut kan du sätta i den medföljande kabeln och fortsätta lyssna. Med den inbyggda mikrofonen kan du besvara samtal från din mobil. Hörlurarna kan fällas ihop helt och stoppas i den medföljande tygpåsen, så att de tar så lite plats som möjligt i din väska. Ett par solida hörlurar med ett kraftfullt ljud som ger dig dagens soundtrack. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + VINYL TECH BLUETOOTH-HÖRLURAR för 59,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VINYL TECH BLUETOOTH-HÖRLURAR för 159,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + Mitilux kikare från 59,5 kr – Spara 938 kr

Mitilux kikare för bara 59,50 kr samt 2-6 nr. Värde: 850 kr. Spara 938 kr. Mitilux kikare: Vissa saker måste man bara uppleva för att förstå meningen med. En rejäl, högkvalitativ kikare är en sådan sak. Denna proffskikare från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd. Kort sagt en robust, gummiarmerad kompanjon för naturobservationer, vandring, sportevenemang, sightseeing, teater eller konserter. Flerlagerbehandlad optik och utmärkt, exakt fokus hjälper dig att upptäcka varje detalj. Ett längre ögonavstånd gör det behagligt att titta längre stunder även med glasögon. Ingår: Väska, halsrem, linsskydd. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD), vikt 727 g. Värde: 850 kr. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Mitilux kikare för 59,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + Mitilux kikare för 159,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + Narctic fiberjacka från 69,50 kr

N'arctic fiberjacka + Illustrerad Vetenskap för endast 69,50 kr Bli underhållen och utmanad med Illustrerad Vetenskap! Beställ Illustrerad Vetenskap och få en superlätt fiberjacka. Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. N'arctic fiberjacka: Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst. Jackan är mörkblå och har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Jackan har dessutom två handfickor samt bröstficka med blixtlås med grå detaljer och en liten krage som täcker din hals och nacke. Finns i stl. M, L och XL. Håll värmen och njut av de råkalla vårdagarna med denna snygga fiberjacka. Värde: 649 kr. Få 2 nr + N´arctic fiberjacka för 69,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp). Eller 6 nr + N´arctic fiberjacka för 169,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp.). Som prenumerant får du inte bara tidningen utan även tillgång till en mängd digitala tjänster, bl.a. deras stora artikelarkiv, e-tidningar och videosajt.

2 nr + 2 st biobiljetter för 129 kr

Få 2 nr + Biobiljetter - 2 stk. – Spara 298 kr. Biobiljetter - 2 stk. Gäller på SF BIOs biografer i hela Sverige! Dina biobiljetter skickas med e-post 1–2 dagar efter att vi har registrerat din inbetalning. Värde 250 kr. Just nu kan du få 2 biobiljetter tillsammans med Illustrerad Vetenskap. Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig. Följ med på upptäcktsresa – från jordens djupaste ravin till universums yttersta gränser. Se fram emot senaste nytt från forskarnas frontlinje och spännande berättelser om nya tekniska genombrott. Till dem får du samtidigt också alltid en vetenskaplig förklaring.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Illustrerad Vetenskap

Det finns 15 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Illustrerad Vetenskap som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-6 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare från 49,5 kr

2 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare för 49,50 kr eller 6 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare för 149,50 kr. Sonitum Bluetooth-högtalare: Trådlös Bluetooth-högtalare. Elegant trådlös Bluetooth-högtalare så att du kan njuta av din musik i trädgården, på stranden, i båten, på campingturen, hos vännerna, eller var du än befinner dig. Via Bluetooth parkopplar du enkelt din telefon eller surfplatta med högtalaren. Den eleganta designen ger ett överraskande klart och fylligt ljud med en batteritid på upp till 6 timmar. Bluetooth-högtalaren för dig som vill ha ljud och design av god kvalitet. Värde: 299 kr. Just nu kan du få Sonitum Bluetooth-högtalare tillsammans med Illustrerad Vetenskap. Bluetooth-högtalaren för dig som vill ha ljud och design av god kvalitet. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Sonitum Bluetooth-högtalare för 49,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + COMO klocka för 69,50 kr

Få en fin COMO klocka tillsammans med Illustrerad Vetenskap. Värde: 499 kr. Spara 573 kr. Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer. Här har tillverkaren fokuserat på både kvalitet, funktion och design, vilket bland annat kommer till uttryck genom den solida boetten. COMO klocka: Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer. Här har tillverkaren fokuserat på både kvalitet, funktion och design, vilket bland annat kommer till uttryck genom den solida boetten. Urtavlan är i elegant mattgrått utförande med en svart kant som gör att de ljusa visarna framträder tydligt, och den snygga remmen i brunt läder bidrar till det rena och stiliga utseendet. Här får du en elegant accessoar som kan användas både till vardags och vid mer formella tillfällen. Värde: 499 kr. Nu kan du beställa: 2 nr av Illustrerad Vetenskap + COMO klocka för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + COMO klocka för 169,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + VEEGO weekendväska från 69 kr

Just nu kan du få en VEEGO weekendväska tillsammans med Illustrerad Vetenskap. Spara 773 kr. Värde: 699 kr. En weekendväska är alltid praktisk. Den är bra till långhelger, den är det perfekta alternativet till handbagageväskan på flyget och kan till och med användas som träningsväska. VEEGO weekendväska: En weekendväska är alltid praktisk. Den är bra till långhelger, den är det perfekta alternativet till handbagageväskan på flyget och kan till och med användas som träningsväska. Söker du efter en snygg och tålig väska i bra kvalitet är den här snygga weekendväskan från VEEGO ett lysande val. Den är snyggt designad i högkvalitativa, solida material som gör att den fungerar perfekt både som weekendväska och som resväska på långresor. Väskan är utrustad med rejäla remmar och en kraftig dragkedja samt en liten utvändig ficka. En riktigt bra och rymlig väska med praktiska detaljer som gör weekendresan eller semestern lite enklare. Värde: 699 kr. Nu kan du beställa: 2 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO weekendväska för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO weekendväska för 169,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + HYBRID Dronecar från 69,5 kr

Just nu kan du få en HYBRID Dronecar tillsammans med Illustrerad Vetenskap. HYBRID Dronecar är en smått fantastisk liten pryl. Drönaren kombinerar flera coola funktioner med en ren och snygg design. Värde: 499 kr. Den nya HYBRID Dronecar är en smått fantastisk liten pryl. Drönaren kombinerar flera coola funktioner med en ren och snygg design. Den smarta dubbelfunktionen gör den lilla drönaren otroligt mångsidig. Den kan nämligen både köra på marken och flyga lätt och elegant genom luften. Quadcopter-strukturen med de fyra propellrarna gör drönaren mer flexibel och smidig när den flyger, och de fyra hjulen gör den snabb och lättmanövrerad på marken. Den är dessutom utrustad med en ljusstark lampa fram så att du även kan flyga och köra med den på kvällen eller i miljöer med svagt ljus. Så om du är ute efter en smart drönare som både är en fjärrstyrd bil och en flygande drönare är HYBRID Dronecar det perfekta valet. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + HYBRID Dronecar för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + HYBRID Dronecar för 169,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + Stone Powerbank – Spara 393 kr

Få en fin Stone powerbank tillsammans med Illustrerad Vetenskap för bara 49,50 kr. Den smarta Stone powerbank tar lite plats, så den är perfekt att ha med sig i fickan när du ska till stranden, på festival eller när du bara behöver extra ström en hektisk vardag. Stone powerbank: Den smarta Stone powerbank tar lite plats, så den är perfekt att ha med sig i fickan när du ska till stranden, på festival eller när du bara behöver extra ström en hektisk vardag. Stone powerbank är utrustad med två strömutgångar. Den ena utgången är perfekt att ladda en smartphone i och den andra passar till högtalare, surfplattor, kameror och liknande. För att använda powerbanken stoppar du bara i din enhets USB-kabel i powerbanken och ansluter sedan enheten. Den stora kapaciteten på 6 000 mAh gör att du alltid har två fulla laddningar till din smartphone med dig, och med hjälp av LED-indikatorn kan du hela tiden se hur mycket ström du har kvar. Detta medföljer: 1 st. Stone powerbank, 1 st. USB-kabel för laddning av powerbanken. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Stone powerbank för 49,50 kr + 29,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + Stone powerbank för 149,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Page 1 of 31 2 3

Mer om tidningen Illustrerad Vetenskap

Se även på erbjudanden för Illustrerad Vetenskap under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler erbjudandekoder, kampanjkoder, rabattkoder, koder, rabattkuponger, kuponger, kupongkoder och värdekoder för Illustrerad Vetenskap under juni, juli och augusti 2018 etc. Vi listar senaste prenumeration, prenumerationserbjudande, premie, tidningsprenumeration, rabatt, erbjudande, kampanj, bonus och gåva på Illustrerad Vetenskap. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Illustrerad Vetenskap. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Illustrerad Vetenskap. Du kan även ge bort en prenumeration på Illustrerad Vetenskap som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.