Kupong Tagg RSS

Illustrerad Vetenskap - Prenumeration med premie

Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig med Illustrerad Vetenskap. Följ med på upptäcktsresa – från jordens djupaste ravin till universums yttersta gränser. Se fram emot senaste nytt från forskarnas frontlinje och spännande berättelser om nya tekniska genombrott. Till dem får du samtidigt också alltid en vetenskaplig förklaring. Som prenumerant får du inte bara tidningen utan även tillgång till en mängd digitala tjänster, bl.a. deras stora artikelarkiv, e-tidningar och videosajt. Prenumerera på tidningen Illustrerad Vetenskap med premie och rabatt. Aktuella gåvor, bonusar, prenumerationserbjudanden, kampanjer, premier, prenumerationer, erbjudanden, rabatter och tidningsprenumerationer på Illustrerad Vetenskap. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Illustrerad Vetenskap och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Illustrerad Vetenskap finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Illustrerad Vetenskap

Det finns 1 aktivt erbjudande

Aktuella reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer på Illustrerad Vetenskap som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2-12 nr + Digital blodtrycksmätare – Spara 447 kr

2, 6 eller 12 nr + Digital blodtrycksmätare från 49.50 kr. + 39.50 kr. i porto och exkl. Digital blodtrycksmätare, Värde: 349 kr. Med den här digitala blodtrycksmätare kan du enkelt kontrollera ditt blodtryck. Mätaren registrerar blodets rörelser genom armens pulsådror och omvandlar rörelserna till ett värde. Mätaren är mycket lätt att använda. Ta på manschetten på överarmen och tryck på en knapp för att starta mätningen. På den stora LCD-skärmen visas ditt systoliska blodtryck, ditt diastoliska blodtryck och din puls. Resultatet sätts direkt in i WHO:s officiella färgtabell, så att du via färgkoderna kan se om du har normalt eller högt blodtryck. Blodtrycksmätaren är mycket exakt och uppfyller alla gällande standarder. Den har en rörelsesensor som varnar dig om du inte sitter stilla under mätningen och ger också besked vid oregelbunden hjärtrytm. Blodtrycksmätaren sparar de senaste 180 mätningarna så att du slipper komma ihåg dem själv. Dessutom visar den ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna. Manschettens storlek: 22–32 cm​ • Sparar upp till 180 mätningar. Passar på överarmen. Visar datum och tid och är WHO-klassificerad enligt WHO-standarderna. Använder 4 st. AA-batterier eller nätadapter (medföljer ej).

Äldre rabattkoder och kampanjer på Illustrerad Vetenskap

Det finns 20 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Illustrerad Vetenskap som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2 nr + Outpack vattentät ryggsäck för 49 kr

2 nr + Outpack vattentät ryggsäck för 49,50 kr + 29,50 kr i porto och exp. Den stadiga ryggsäcken från Outpack är 100 % vattentät och håller dina värdesaker torra i alla väder. Även om olyckan är framme och du tappar ryggsäcken i en brusande älv kan du lita på att innehållet inte blir blött. Värde 299 kr. Skaffa en alldeles egen oförstörbar följeslagare till cykelturen, vandringsturen eller båtturen. Den stadiga ryggsäcken från Outpack är 100 % vattentät och håller dina värdesaker torra i alla väder. Även om olyckan är framme och du tappar ryggsäcken i en brusande älv kan du lita på att innehållet inte blir blött. Väskan är tillverkad i kraftig PVC och sammanfogad med extra kraftiga svetsningar för perfekt tätning. Rullstängningen högst upp gör det enkelt för dig att komma åt dina värdesaker, men stänger samtidigt vattnet ute. Tack vare ryggsäckens vattentäta material passar den särskilt bra för exempelvis elektronik. På väskans framsida finns en smart hållare där du kan spänna fast en hjälm eller sovsäck. Kapacitet: 20 liter. Dimensioner: 63 x 27 x 21 cm. 100 % vattentätt huvudfack. Kraftigt svetsade sömmar. Hållbar och lätt att rengöra. Hydrostatiskt tryck 8 000 mm.

2 nr + Vinyl Tech bluetooth-hörlurar – Spara 487 kr

2 nr + Vinyl Tech bluetooth-hörlurar värde 399 kr. Rent trådlöst ljud via Bluetooth 4.2. Bekväma att bära i många timmar. Enkla att ha med på språng. Snygga, trådlösa, on-ear-hörlurar med ett klart och detaljrikt ljud så att du kan njuta av din musik, podcast eller ljudbok i lugn och ro. Bluetooth 4.2 ger dig det bästa möjliga trådlösa ljudet. De har öronkuddar i mjukt skum som gör att de kan sitta på huvudet i många timmar utan att det känns obekvämt. Om batteriet tar slut kan du sätta i den medföljande kabeln och fortsätta lyssna. Med den inbyggda mikrofonen kan du besvara samtal från din mobil. Hörlurarna kan fällas ihop helt och stoppas i den medföljande tygpåsen, så att de tar så lite plats som möjligt i din väska. Ett par solida hörlurar med ett kraftfullt ljud som ger dig dagens soundtrack. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + VINYL TECH BLUETOOTH-HÖRLURAR för 59,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VINYL TECH BLUETOOTH-HÖRLURAR för 159,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + Mitilux kikare från 59,5 kr – Spara 938 kr

Mitilux kikare för bara 59,50 kr samt 2-6 nr. Värde: 850 kr. Spara 938 kr. Mitilux kikare: Vissa saker måste man bara uppleva för att förstå meningen med. En rejäl, högkvalitativ kikare är en sådan sak. Denna proffskikare från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd. Kort sagt en robust, gummiarmerad kompanjon för naturobservationer, vandring, sportevenemang, sightseeing, teater eller konserter. Flerlagerbehandlad optik och utmärkt, exakt fokus hjälper dig att upptäcka varje detalj. Ett längre ögonavstånd gör det behagligt att titta längre stunder även med glasögon. Ingår: Väska, halsrem, linsskydd. Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (BxHxD), vikt 727 g. Värde: 850 kr. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Mitilux kikare för 59,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + Mitilux kikare för 159,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare från 49,5 kr

2 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare för 49,50 kr eller 6 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare för 149,50 kr. Sonitum Bluetooth-högtalare: Trådlös Bluetooth-högtalare. Elegant trådlös Bluetooth-högtalare så att du kan njuta av din musik i trädgården, på stranden, i båten, på campingturen, hos vännerna, eller var du än befinner dig. Via Bluetooth parkopplar du enkelt din telefon eller surfplatta med högtalaren. Den eleganta designen ger ett överraskande klart och fylligt ljud med en batteritid på upp till 6 timmar. Bluetooth-högtalaren för dig som vill ha ljud och design av god kvalitet. Värde: 299 kr. Just nu kan du få Sonitum Bluetooth-högtalare tillsammans med Illustrerad Vetenskap. Bluetooth-högtalaren för dig som vill ha ljud och design av god kvalitet. 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Sonitum Bluetooth-högtalare för 49,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

2-6 nr + COMO klocka för 69,50 kr

Få en fin COMO klocka tillsammans med Illustrerad Vetenskap. Värde: 499 kr. Spara 573 kr. Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer. Här har tillverkaren fokuserat på både kvalitet, funktion och design, vilket bland annat kommer till uttryck genom den solida boetten. COMO klocka: Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer. Här har tillverkaren fokuserat på både kvalitet, funktion och design, vilket bland annat kommer till uttryck genom den solida boetten. Urtavlan är i elegant mattgrått utförande med en svart kant som gör att de ljusa visarna framträder tydligt, och den snygga remmen i brunt läder bidrar till det rena och stiliga utseendet. Här får du en elegant accessoar som kan användas både till vardags och vid mer formella tillfällen. Värde: 499 kr. Nu kan du beställa: 2 nr av Illustrerad Vetenskap + COMO klocka för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 6 nr av Illustrerad Vetenskap + COMO klocka för 169,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Page 1 of 41 2 3 4

Mer om tidningen Illustrerad Vetenskap

Se även på erbjudanden för Illustrerad Vetenskap under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler erbjudandekoder, kampanjkoder, rabattkoder, koder, rabattkuponger, kuponger, kupongkoder och värdekoder för Illustrerad Vetenskap under september, oktober och november 2018 etc. Vi listar senaste prenumeration, prenumerationserbjudande, premie, tidningsprenumeration, rabatt, erbjudande, kampanj, bonus och gåva på Illustrerad Vetenskap. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Illustrerad Vetenskap. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Illustrerad Vetenskap. Du kan även ge bort en prenumeration på Illustrerad Vetenskap som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.