Kupong Tagg RSS

Släkthistoria - Prenumeration med premie

Släkthistoria är tidningen som gör jakten på dina rötter enklare och roligare. Här får du mängder av värdefulla råd som gör att du kan gå vidare med din släktforskning. Du får också veta mer om livet i Sverige förr i tiden – dina förfäders värld. Andra släktforskares spännande historier ger dig inspiration och tips. Varje nummer innehåller också nyheter och expertsvar på läsarfrågor. Prenumerera på tidningen Släkthistoria med premie och rabatt. Aktuella tidningsprenumerationer, rabatter, gåvor, erbjudanden, bonusar, premier, prenumerationserbjudanden, kampanjer och prenumerationer på Släkthistoria. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Släkthistoria och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Släkthistoria finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Släkthistoria

Det finns 2 aktiva erbjudanden

Aktuella erbjudanden, kampanjer, rabatter och reor på Släkthistoria som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

3 nr + Nordic Steamer – Spara 917 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 3 nummer av Släkthistoria + Nordic Steamer för 149 kr. Nordic Steamer, Värde: 799 kr. Få släta kläder snabbt och enkelt. Pröva en steamer i stället för ditt strykjärn. Den varma ångan avlägsnar envisa veck och slätar ut olika textilier snabbt och effektivt, samtidigt som den tar bort damm och vissa bakterier. Steamern är flexibel så att du enkelt kommer åt alla delar av plagget medan det fortfarande hänger på galgen. Steamerns vikt och storlek gör att den är optimal att ha med sig i resväskan så att du kan undvika skrynkliga kläder på resan. 25–30 sekunders uppvärmning. 115 ml vattenbehållare. 2 meter lång sladd. Mer från:

3 nr + Vinyl TECH hörlurar för 129 kr

Bonnier Tidskrifter Vinyl TECH hörlurar: Med dessa funktionella hörlurar kan du njuta av musik, ljudböcker eller podcast i timmar. De är behagliga att bära med öronkuddar i mjukt skum, och storleken kan justeras så att de sitter perfekt. Du får ett set hörlurar i snygg design och med hög ljudkvalitet: Bra balans mellan diskant och bas. Du kan styra musiken direkt på panelen på kabeln. Du kan ansluta hörlurarna till din mobil och besvara samtal via mikrofonen på kabeln. Du kan fälla ihop hörlurarna så att de tar så lite plats som möjligt i väskan. Värde 449 kr. 3 nr av Släkthistoria + Vinyl TECH hörlurar för 129,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Släkthistoria

Det finns 6 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Släkthistoria som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-12 nr + Barfota pläd för endast 79 kr

Bonnier Tidskrifter Underbar pläd för sensommarkvällar på altanen eller till en myskväll i soffan. Pläden är gjord i ett härligt mjukt material och du kan välja mellan klassiskt grå eller feminint rosa. Pläden är 160 x 130 cm och är tillverkad av 100 % akryl. Beställ 2 nummer + Barfota pläd för endast 79,50 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Armbandsur från Jewellery of Copenhagen för 79,50 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer + Armbandsur från Jewellery of Copenhagen för endast 79,50 kr. Elegant och feminint armbandsur med exklusiv Swarowski-kristall och roséguldpläterad urtavla. Armbandsuret har en klassisk och tidlös design med svart läder samtidigt som Swarowski-kristallerna ger den en exklusiv look. Detta gör att armbandsuret passar både till vardag och till fest. 35 mm i diameter. Urboett av nickelfritt och rostfritt stål. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-12 nr + SKAGERAK bricka i ek – Spara 749 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer + SKAGERAK bricka i ek för endast 69,50 kr. SKAGERAK bricka i ek: Nu är slut med tråkiga och opersonliga brickor. SKAGERAK har designat den klassiska Fionia Tray – en vacker bricka av ekträ som för samman elegant funktionalitet och klassisk design. Brickans lätta och lena trä gör att du kommer vilja bära in allting med den. Släkthistoria ger dig en unik variant av den klassiska brickan. Mått: 29x21 cm. Värde 669 kr. 2 nr Släkthistoria + SKAGERAK bricka i ek för 69,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. 6 nr Släkthistoria + SKAGERAK bricka i ek för 179,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. 12 nr Släkthistoria + SKAGERAK bricka i ek för 349,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. Ta del av erbjudandet. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2 nr + Lyngbyvasen i vit porslin – Spara 499 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 2 nummer + Lyngbyvasen i vit porslin för endast 49,50 kr. Lyngbyvasen i vit porslin. Originalet från Lyngby Porslin. Vasen Lyngby är en riktig dansk klassiker, och har under sina 80 år blivit en riktig ikon bland designälskare i Skandinavien. Det har gått över 43 år sedan den sista Lyngbyvasen tillverkades, men nu har Lyngby Porslin väckt originalvasen till liv igen. Inget har förändrats när det kommer till tillverkning, glasering eller design, så det är en äkta klassiker du kan få tag på. Vasen finns i vitt och är 12 cm hög. 2 nr av Släkthistoria + Lyngbyvasen i vit porslin för 49,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. 6 nr av Släkthistoria + Lyngbyvasen i vit porslin för 179,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. 12 nr av Släkthistoria + Lyngbyvasen i vit porslin för 349,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

3-6 nr + CFBR Multifunktionsjacka från 99,50 kr

Bonnier Tidskrifter Släkthistoria är tidningen som gör jakten på dina rötter enklare och roligare. Här får du mängder av värdefulla råd som gör att du kan gå vidare med din släktforskning. Beställ 3-6 nummer av Släkthistoria + Chill Factor Multifunktionsjacka från endast 99,50 kr. Chill Factor CFBR Multifunktionsjacka: Om en jacka kan vara kompetent och mångsidig är det precis vad Chill Factor Black Reflective är. Lika stilren och funktionell under pendlingen till jobbet som på fjällvandringen. Tejpade sömmar håller effektivt vind och fukt ute, även vid riktigt hårt väder. Högkvalitativa material gör att den håller formen trots sin låga vikt. Huvan fälls enkelt in och ut under kragen. Mörkgrå reflekterande reflex vid logotypen. Dragkedja med stormflik och justerbar huva. Sidofickor med dragkedja. Färg: Perfect blue , Vattenavvisande (5000 PPM), andningsbar, Storlek herr: M, L och XL, Storlek dam: M, L och XL. Värde: 599,00 kr. Erbjudande med 3 nr av Släkthistoria + CFBR Multifunktionsjacka dam stl M för 99,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp eller 6 nr av Släkthistoria + CFBR Multifunktionsjacka dam stl M för 199,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp. Ta del av erbjudandet.  Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Page 1 of 21 2

Mer om tidningen Släkthistoria

Se även på erbjudanden för Släkthistoria under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler erbjudandekoder, koder, kupongkoder, kuponger, värdekoder, kampanjkoder, rabattkoder och rabattkuponger för Släkthistoria under juli, augusti och september 2019 etc. Vi listar senaste gåva, bonus, prenumeration, kampanj, prenumerationserbjudande, rabatt, premie, tidningsprenumeration och erbjudande på Släkthistoria. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Släkthistoria. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Släkthistoria. Du kan även ge bort en prenumeration på Släkthistoria som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.