Kupong Tagg RSS

Populär Historia - Prenumeration med premie

Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal. Texter, bilder och illustrationer är noga utvalda och håller högsta kvalitet. Populär Historia är det självklara valet om du är intresserad av svensk historia. Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal. Texter, bilder och illustrationer är noga utvalda och håller högsta kvalitet. Populär Historia är det självklara valet om du är intresserad av svensk historia. Prenumerera på tidningen Populär Historia med premie och rabatt. Aktuella bonusar, tidningsprenumerationer, erbjudanden, prenumerationer, kampanjer, prenumerationserbjudanden, premier, rabatter och gåvor på Populär Historia. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Populär Historia och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Populär Historia finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Populär Historia

Det finns 1 aktivt erbjudande

Aktuella kampanjer, reor, rabatter och erbjudanden på Populär Historia som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

2-12 nr + RocketPal Power bank 5000 mAh från 39,5 kr

Få en Power bank tillsammans med Populär Historia. Power bank med 5000 mAh för bara 39,50 kr. RocketPal Power bank 5000 mAh. Kraftfull Power Bank med solarcellsladdning och stark LED. Tuffa RocketPal Power bank är räddaren i nöden när din telefon, surfplatta eller kamera håller på att laddas ur. Med hjälp av hela 5000 mAh laddningskapacitet och flera utgångar, laddar du enkelt och snabbt dina bärbara enheter. RocketPal kan även omvandla solens strålar till energi genom den smarta solpanelen och har en kraftig LED-panel med tre lägen som ger ljus när du behöver det. Robust casing med gummerade kantskydd skyddar från slag. 5000 mAh laddningskapacitet. Solar charging: 5v/200 mA. LED Panel: 2.4 W. 2 USB och 1 Micro-USB portar. Casing med gummerade kantskydd. Mått: 145 x 70 x 17 mm Vikt: 193 g. Värde: 499 kr. 6 nr + RocketPal Power bank 5000 mAh för 149,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 12 nr + RocketPal Power bank 5000 mAh för 299,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. 2 nr av Populär Historia + RocketPal Power bank 5000 mAh för 39,50 kr + 39,50 kr i porto och exp. Få historisk kunskap med Populär Historia och få en Power bank. Missa inte denna möjlighet. Klicka här och beställ 2, 6 eller 12 nummer av Populär Historia och få en 5000 mAh Power bank med på köpet för bara 39,50 kr + 39,50 kr. i porto och exp. Popluär Historia är magasinet som ger dig ny kunskap om svensk och internationell historia upp till 1900-talet. Dessutom får du en Power bank så att du alltid har ström på telefonen. Missa inte detta unika erbjudande.

Äldre rabattkoder och kampanjer på Populär Historia

Det finns 2 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Populär Historia som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-6 nr + Bluetooth-hörlurar från 69,50 kr

Köp 2 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar för 69,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp. eller 6 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar för 199,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp. Bluetooth-hörlurar: BPM X1 är ett par välspelande och ytterst mångsidiga hörlurar. Med trådlös Bluetooth-överföring av ljudsignalen från din telefon, dator eller musikspelare kan du röra dig fritt i huset, trädgården eller när du är ute och åker utan att hindras av irriterande sladdar. Du kan smidigt och enkelt justera passformen så att de sitter bekvämt. Via menyn på hjässbandet kan du reglera volym, byta spår samt besvara och avsluta samtal. Du får hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar, och tack vare den avancerade tekniken kan du trådlöst njuta av din musik med kraftfullt ljud utan besvärande bakgrundsbrus. Inbyggd mikrofon, Räckvidd på 10 meter, Uppladdningsbart litiumbatteri – upp till 8 timmar. Värde: 549 kr. Beställ 2 nummer av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar för endast 69,50. Ta del av erbjudandet.

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar

Fri läsning av Bonniers tidningar i två månader. Det enda du behöver göra är att ange ditt namn, e-post och vilken Nutrilett-produkt du har köpt. Vad sägs om fri tillgång till exempelvis Amelia, iForm, Sköna Hem eller Vi Föräldrar? Med WYPE kan du läsa alla Bonniers tidningar online vid köp av valfri Nutrilett. Erbjudandet gäller oavsett om du köper Nutrilett i webbshoppen eller i butik. WYPE kan delas med hela familjen på upp till 5 enheter – både iOS och Android.

Mer om tidningen Populär Historia

Se även på erbjudanden för Populär Historia under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler koder, kuponger, värdekoder, rabattkoder, kampanjkoder, rabattkuponger, kupongkoder och erbjudandekoder för Populär Historia under juni, juli och augusti 2018 etc. Vi listar senaste prenumerationserbjudande, gåva, kampanj, erbjudande, tidningsprenumeration, premie, rabatt, bonus och prenumeration på Populär Historia. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Populär Historia. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Populär Historia. Du kan även ge bort en prenumeration på Populär Historia som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.