Kupong Tagg RSS

Populär Historia - Prenumeration med premie

Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal. Texter, bilder och illustrationer är noga utvalda och håller högsta kvalitet. Populär Historia är det självklara valet om du är intresserad av svensk historia. Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal. Texter, bilder och illustrationer är noga utvalda och håller högsta kvalitet. Populär Historia är det självklara valet om du är intresserad av svensk historia. Prenumerera på tidningen Populär Historia med premie och rabatt. Aktuella bonusar, tidningsprenumerationer, erbjudanden, prenumerationer, kampanjer, prenumerationserbjudanden, premier, rabatter och gåvor på Populär Historia. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Populär Historia och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Populär Historia finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Populär Historia

Det finns 2 aktiva erbjudanden

Aktuella kampanjer, reor, rabatter och erbjudanden på Populär Historia som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

3 nr + Vinyl Tech headphones för endast 129,50 kr.

Bonnier Tidskrifter 3 nr av Populär Historia + Vinyl Tech headphones för 129,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. Med dessa funktionella hörlurar kan du njuta av musik, ljudböcker eller podcast i timmar. De är behagliga att bära med öronkuddar i mjukt skum, och storleken kan justeras så att de sitter perfekt. Du får ett set hörlurar i snygg design och med hög ljudkvalitet: Bra balans mellan diskant och bas. Du kan styra musiken direkt på panelen på kabeln. Du kan ansluta hörlurarna till din mobil och besvara samtal via mikrofonen på kabeln. Du kan fälla ihop hörlurarna så att de tar så lite plats som möjligt i väskan. Värde 449 kr. Mer från:

2-6 nr + Sonitum Bluetooth-högtalare från 69 kr

Bonnier Tidskrifter Sonitum Bluetooth-högtalare, Trådlös Bluetooth-högtalare. Elegant trådlös Bluetooth-högtalare så att du kan njuta av din musik i trädgården, på stranden, i båten, på campingturen, hos vännerna, eller var du än befinner dig. Via Bluetooth parkopplar du enkelt din telefon eller surfplatta med högtalaren. Den eleganta designen ger ett överraskande klart och fylligt ljud med en batteritid på upp till 6 timmar. Bluetooth-högtalaren för dig som vill ha ljud och design av god kvalitet. Värde: 299 kr. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Populär Historia

Det finns 4 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Populär Historia som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2 nr + N arctic fiberjacka för endast 59,50 kr

Bonnier Tidskrifter Varm höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst. Jackan är mörkblå och har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Jackan har dessutom två handfickor samt bröstficka med blixtlås med grå detaljer och en liten krage som täcker din hals och nacke. Finns i stl. M, L och XL. Håll värmen och njut av de råkalla höstdagarna med denna snygga fiberjacka. Värde: 649 kr. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-6 nr + RocketPal Power bank 5000 mAh från 69,5 kr

Bonnier Tidskrifter Få en Power bank tillsammans med Populär Historia. Power bank med 5000 mAh för bara 39,50 kr. RocketPal Power bank 5000 mAh. Kraftfull Power Bank med solarcellsladdning och stark LED. Tuffa RocketPal Power bank är räddaren i nöden när din telefon, surfplatta eller kamera håller på att laddas ur. Med hjälp av hela 5000 mAh laddningskapacitet och flera utgångar, laddar du enkelt och snabbt dina bärbara enheter. RocketPal kan även omvandla solens strålar till energi genom den smarta solpanelen och har en kraftig LED-panel med tre lägen som ger ljus när du behöver det. Robust casing med gummerade kantskydd skyddar från slag. 5000 mAh laddningskapacitet. Solar charging: 5v/200 mA. LED Panel: 2.4 W. 2 USB och 1 Micro-USB portar. Casing med gummerade kantskydd. Mått: 145 x 70 x 17 mm Vikt: 193 g. Värde: 499 kr. 2 nr av Populär Historia + RocketPal Power bank 5000 mAh. Få historisk kunskap med Populär Historia och få en Power bank. Missa inte denna möjlighet. Klicka här och beställ 2, 6 eller 12 nummer av Populär Historia och få en 5000 mAh Power bank med på köpet. Popluär Historia är magasinet som ger dig ny kunskap om svensk och internationell historia upp till 1900-talet. Dessutom får du en Power bank så att du alltid har ström på telefonen. Missa inte detta unika erbjudande. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

2-6 nr + Bluetooth-hörlurar från 69,50 kr

Bonnier Tidskrifter Köp 2 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar för 69,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp. eller 6 nr av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar för 199,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp. Bluetooth-hörlurar: BPM X1 är ett par välspelande och ytterst mångsidiga hörlurar. Med trådlös Bluetooth-överföring av ljudsignalen från din telefon, dator eller musikspelare kan du röra dig fritt i huset, trädgården eller när du är ute och åker utan att hindras av irriterande sladdar. Du kan smidigt och enkelt justera passformen så att de sitter bekvämt. Via menyn på hjässbandet kan du reglera volym, byta spår samt besvara och avsluta samtal. Du får hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar, och tack vare den avancerade tekniken kan du trådlöst njuta av din musik med kraftfullt ljud utan besvärande bakgrundsbrus. Inbyggd mikrofon, Räckvidd på 10 meter, Uppladdningsbart litiumbatteri – upp till 8 timmar. Värde: 549 kr. Beställ 2 nummer av Populär Historia + Bluetooth-hörlurar för endast 69,50. Ta del av erbjudandet. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar

Nutrilett Fri läsning av Bonniers tidningar i två månader. Det enda du behöver göra är att ange ditt namn, e-post och vilken Nutrilett-produkt du har köpt. Vad sägs om fri tillgång till exempelvis Amelia, iForm, Sköna Hem eller Vi Föräldrar? Med WYPE kan du läsa alla Bonniers tidningar online vid köp av valfri Nutrilett. Erbjudandet gäller oavsett om du köper Nutrilett i webbshoppen eller i butik. WYPE kan delas med hela familjen på upp till 5 enheter – både iOS och Android. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: ,

Mer om tidningen Populär Historia

Se även på erbjudanden för Populär Historia under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler koder, kuponger, värdekoder, rabattkoder, kampanjkoder, rabattkuponger, kupongkoder och erbjudandekoder för Populär Historia under september, oktober och november 2019 etc. Vi listar senaste prenumerationserbjudande, gåva, kampanj, erbjudande, tidningsprenumeration, premie, rabatt, bonus och prenumeration på Populär Historia. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Populär Historia. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Populär Historia. Du kan även ge bort en prenumeration på Populär Historia som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.