Kupong Tagg RSS

Kamratposten - Prenumeration med premie

I tidningen KP kan du läsa om allt som är viktigt i livet – från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. Allt får plats! Stort och smått: Var slutar rymden? Hur blir man kär? Varför gäspar man? I över 100 år har Kamratposten varit en vän för miljontals barn och unga. Och det ska Kamratposten fortsätta med. I Kamratposten får läsarna svar på frågor om kroppen, kärlek och vänskap – frågor de kanske inte vågar ställa någon annanstans. Kamratposten grundades redan år 1892. Sedan dess har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla! Tidningen tar även upp det senaste inom nyheter och vetenskap och förklarar det på ett sätt som alla kan förstå. Tidningen är helt annonsfri. Prenumerera på tidningen Kamratposten med premie och rabatt. Aktuella kampanjer, erbjudanden, prenumerationer, tidningsprenumerationer, gåvor, prenumerationserbjudanden, rabatter, premier och bonusar på Kamratposten. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Kamratposten och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Kamratposten finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Kamratposten

Det finns 1 aktivt erbjudande

Aktuella erbjudanden, rabatter, reor och kampanjer på Kamratposten som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

Få 9 nr för bara 198 kr – Ge bort en prenumeration på KP till...

Sedan kamratposten grundades, har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla! Tidningen tar även upp det senaste inom nyheter och vetenskap och förklarar det på ett sätt som alla kan förstå. Allt detta får du: 9 nr av Kamratposten, Kluriga sidor med rebusar, korsord, tävlingar och roliga historier. Nyhetsextra om aktuella världshändelser. Prat & Svar med läsarnas egna frågor om allt mellan himmel och jord. Få 9 nr av Kamratposten för bara 198 kr! Fixa spännande läsning till barnen - få 9 nr av KP  - 198 kr! Kamratposten är tidningen för alla barn och unga och är fullproppat med allt som är viktigt i livet – från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. Skaffa Kamratposten idag - läs den själv eller ge bort den som present! Nu har du chansen att ge dina barn en både givande, informativ och underhållande gåva! I över 100 år har Kamratposten varit en vän för miljontals barn och unga, och det ska fortsätta. Få 9 nr till endast 198 kr - totalt värde 351 kr!

Äldre rabattkoder och kampanjer på Kamratposten

Det finns 6 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på Kamratposten som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

9 nr + biobiljett för endast 229 kr

Fixa spännande läsning till barnen - få 9 nr av KP + biobiljett - 229 kr! När ni tecknar en prenumeration på Kamratposten får ni en digital biobiljett. Passar perfekt en regnig dag i sommar! Efter tecknandet av prenumerationen får ni en värdekod och instruktioner hur ni går tillväga per mail.

9nr + superstark ficklampa + KP-handduk för 198 kr

Få 9 nr av Kamratposten samt rolig handduk och superstark ficklampa för bara 198 kr. Du sparar 553 kr. Totalt värde 751 kr. Få coola premier på köpet med Kamratposten! Skaffa Kamratposten - den perfekta presenten till barnen! I Kamratposten får läsarna svar på frågor om kroppen, kärlek och vänskap – frågor de kanske inte vågar ställa någon annanstans. Kamratposten grundades redan år 1892. Sedan dess har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla! Allt detta får du: 9 nr av Kamratposten, Rolig handduk i KP-design, 100% bomull, 60x120 cm, Superstark ficklampa med 9 st lysdioder med en ljuslängd på ca 15 meter. Du sparar i allt 552 kr! Det blir ditt för endast 198 kr + porto 39:50 kr.

9 nr + tuff skolväska + skolset – ditt för 198 kr

Sedan kamratposten grundades, har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla! Tidningen tar även upp det senaste inom nyheter och vetenskap och förklarar det på ett sätt som alla kan förstå. Allt detta får du: 9 nr av Kamratposten, tuff skolväska - välj mellan blå eller röd samt skolset med skrivmaterial. Tuff skolväska & skolset + få 9 nr av Kamratposten - 198 kr. I tidningen KP kan du läsa om allt som är viktigt i livet – från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. Allt får plats! Just nu får du en tuff skolväska och skrivset med på köpet. I Kamratposten får läsarna svar på frågor om kroppen, kärlek och vänskap – frågor de kanske inte vågar ställa någon annanstans. Kamratposten grundades redan år 1892. Sedan dess har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla! Allt detta för endast 198 kr - totalt värde 751 kr! Köp den perfekta presenten till dina barn - som både underhåller och informerar om det viktiga i livet. Kamratposten är barnens helt egna tidning. Ditt pris - endast 198 kr! Köp nu!

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar

Fri läsning av Bonniers tidningar i två månader. Det enda du behöver göra är att ange ditt namn, e-post och vilken Nutrilett-produkt du har köpt. Vad sägs om fri tillgång till exempelvis Amelia, iForm, Sköna Hem eller Vi Föräldrar? Med WYPE kan du läsa alla Bonniers tidningar online vid köp av valfri Nutrilett. Erbjudandet gäller oavsett om du köper Nutrilett i webbshoppen eller i butik. WYPE kan delas med hela familjen på upp till 5 enheter – både iOS och Android.

9 nr + Rolig handduk + Superstark ficklampa

Sedan kamratposten grundades, har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla! Tidningen tar även upp det senaste inom nyheter och vetenskap och förklarar det på ett sätt som alla kan förstå. Allt detta får du: 7 nr av Kamratposten, rolig handduk i KP-design och en superstark ficklampa. Få 9 nr + coola presenter för bara 198 kr! De är barnens helt egna tidning där man kan läsa om allt som är viktigt i livet – från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. Allt får plats. Allt detta får du: Kluriga sidor med rebusar, korsord, tävlingar och roliga historier. Nyhetsextra om aktuella världshändelser. Prat & Svar med läsarnas egna frågor om allt mellan himmel och jord. KP's panel ger betyg på aktuella filmer, böcker, skivor och spel. Ta del av detta kalaserbjudande och få 9 nr + Rolig handduk i KP-design + Superstark ficklampa för bara 198 kr + porto 39:50 kr. I över 100 år har Kamratposten varit en vän för miljontals barn och unga - det vill vi fortsätta med! Köp den perfekta presenten till dina barn - som både underhåller och informerar om det viktiga i livet. Kamratposten är barnens helt egna tidning. Ditt pris - endast 198 kr! Köp nu!

Page 1 of 21 2

Mer om tidningen Kamratposten

Se även på erbjudanden för Kamratposten under t.ex. , , , mfl. De kan ha fler rabattkoder, värdekoder, koder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kupongkoder, rabattkuponger och kuponger för Kamratposten under oktober, november och december 2018 etc. Vi listar senaste tidningsprenumeration, kampanj, erbjudande, gåva, prenumeration, premie, bonus, rabatt och prenumerationserbjudande på Kamratposten. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Kamratposten. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Kamratposten. Du kan även ge bort en prenumeration på Kamratposten som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.