Kupong Tagg RSS

I FORM - Prenumeration med premie

I FORM prenumeration med premie Oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. I FORM – din garanti för ett friskare och roligare liv. Få kost, träning och viktminskningstips från tidningen I FORM. Få ett friskare och roligare liv med I FORM. NYA I FORM motiverar dig till en livsstil som gör det enkelt och överskådligt att äta nyttigt, hålla kroppen i form, må bra och vara i balans. I FORM ger dig bland annat: Nyttig mat 5 dagar i veckan – veckoplan med hälsosamma recept och inköpslista. I form på 15 minuter - Enkla övningar som kan göras på en kvart. Din personliga tränare – guidar dig genom välkända övningar så att du kan utföra dem på bästa sätt. Trotsa skadan – tips på hur du undviker skador eller återhämtar dig från dem. Med I FORM är du på god väg till en sundare livsstil med mer energi och ökat välbefinnande! Prenumerera på tidningen I FORM med premie och rabatt. Aktuella premier, kampanjer, prenumerationserbjudanden, bonusar, prenumerationer, erbjudanden, gåvor, rabatter och tidningsprenumerationer på I FORM. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för I FORM och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om I FORM finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på I FORM

Det finns 15 aktiva erbjudanden

Aktuella kampanjer, reor, rabatter och erbjudanden på I FORM som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

Tidnings Gåva – Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning

Tidnings Gåva – Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning. Presentkort från endast 249 kr. Ge en gåva som underhåller, inspirerar, utmanar och ger kunskap. Månad efter månad efter månad. Välj 5, 8 eller 11 tidningar. Lägg eventuellt till en personlig hälsning. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit för 199 kr – Spara 811 kr

I FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit för 199 kr – Spara 811 kr Beställ 4 nummer av I FORM + Vinterlöpartights från Active Fit för 199 kr. inkl. leverans. Vinterlöpartights från Active Fit, Värde: 650 kr. Varma och funktionella vinterlöpartights från Active Fit. Känn löparglädjen under hela vintern. Med vinterlöpartights från Active Fit kommer du aldrig att frysa: Håller dig varm i alla slags väder, Har en smart ficka på låret som är perfekt för telefonen, nycklar eller andra småsaker, Har en snygg passform med fina reflexmönster. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Nordic wake up light för 199 kr – Spara 711 kr

I FORM 4 nr + Nordic wake up light för 199 kr – Spara 711 kr Nordic Wake up light, Värde: 550 kr. Så här får du ordning på dygnsrytmen. Den minskade mängden solljus under hösten och vintern kan skapa problem för kroppens naturliga dygnsrytm. Påverkar mindre solljus även din sömn, eller har du svårare att komma upp på morgonen när det är mörkt när väckarklockan ringer? Då borde du testa en wake up light. En wake up light är en väckarklocka, som väcker dig med hjälp av ljus. Precis som solen sakta stiger och sprider ljus på morgonen ökar ljusstyrkan på wake up light, så att du vaknar på ett mildare och mer naturligt sätt. Ljuset i väckarklockan kan kombineras med olika ljud – allt från ett klassiskt alarm till naturljud som väcker dig på ett mjukt sätt. Wake up light har också en solnedgångsfunktion där du kan ställa in så att ljuset släcks på 10, 30 eller 60 minuter, så att din kropp långsamt varvar ner för dagen och ställer in sig på att sova. På så sätt ger wake up light de bästa förutsättningarna för både kväll och morgon. Skippa att bli väckt av din mobiltelefon, lämna den utanför sovrummet och bädda för en optimal nattsömn. Wake up light är mer än en väckarklocka, men precis lika enkel att använda. Den har dessutom flera funktioner, så du kan skräddarsy den efter ditt sömnbehov: Mjukt ljus, som väcker dig på morgonen och får dig att somna på kvällen. Ljuset kan ställas in – du kan välja mellan tre olika ljusstyrkor och sex olika färger – perfekt till barnrummet. Den har snooze-funktion och en sovtimer för kvällen med tre olika tidsintervaller. Vakna till ljudet av naturen, en klassisk ringsignal eller bara det stigande ljuset: Du har sju olika valmöjligheter. Stilren och diskret design. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr!

Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr! Läs 50 av Sveriges mest älskade magasin digitalt i Bonniers nya magasinapp ARCY. Det finns många fördelar med att läsa dina magasin digitalt: Obegränsad digital läsning på över 50 av Sveriges största magasin. Du kan dela ditt konto på upp till fem enheter. Låt hela familjen ta del av det fantastiska innehållet! Tillgång till ett arkiv med många år av tidigare utgåvor. Läs digitalt: smidigt och bättre för miljön. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 3 nr + Digital blodtrycksmätare för 99 kr

I FORM 3 nr + Digital blodtrycksmätare för 99 kr Digital blodtrycksmätare + I Form för endast 99 kr. Mät enkelt ditt blodtryck hemifrån – och upptäck sjukdomar i tid. Ett högt blodtrycks märks inte – det måste mätas. Du får mer exakta mätningar i lugn och ro därhemma. Du kan mäta så ofta du vill och hålla koll på blodtrycket över tid. Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid. Högt blodtryck ökar risken för många olika sjukdomar, som exempelvis blodproppar och hjärnblödningar. Du kan själva mäta ditt blodtryck med den här elektroniska blodtrycksmätaren: Lätt att använda, Ger exakta mätningar och uppfyller alla gällande standarder, Visar ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna, Fungerar för två användare, som båda kan följa sin historik, Drivs med 4 st. AA-batterier (medföljer inte). Extra guide till dig: Sunt blodtryck. Ju tidigare du upptäcker att du har ett förhöjt blodtryck, desto bättre. Då kan du nämligen göra något åt det. Du kan också förebygga att blodtrycket blir för högt. Vi ger dig: Få en komplett guide till ett hälsosamt blodtryck, 8 blodtrycksvänliga recept, Hemmaträning som sänker blodtrycket. Värde: 349 kr. Villkor: - Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Nordic juicepress – Spara 911 kr

I FORM 4 nr + Nordic juicepress – Spara 911 kr Nordic Juicer, I FORM älskar juice! Och den nyttigaste juicen är den du pressar själv. Ett glas färskpressad juice är en smart genväg till mer frukt och grönt i din vardag. Det finns många anledningar till att pressa sin juice själv. Färskpressad juice innehåller fler vitaminer än juice som du köper i butiken och som vanligtvis är värmebehandlad. Dessutom smakar nypressad juice bättre och du väljer ingredienserna helt själv. Gillar du morot eller föredrar du äpple och ingefära? Bara fantasin sätter gränser! Dessutom samlas fruktköttet upp i en plastbehållare och kan därefter användas i t ex bakverk. På så sätt går ingenting till spillo. Vad kan juicepressen? Pressar snabbt allt från morötter till apelsiner, så att du har färskpressad juice på ett kick. Växla mellan två olika hastighetsinställningar beroende på vilka frukter eller grönsaker du pressar. Storleken är så pass liten att den ryms i kylskåpet. Juicepressen är enkel att rengöra. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Craft topp och tights – Spara 911 kr

I FORM 4 nr + Craft topp & tights – Spara 911 kr Craft - topp & tights, Värde: 750 kr. Känn dig bekväm och sätt fart på din träning. Det här funktionella träningssetet passar bra till allt från gympass till yoga och löpning, och sitter där det ska oavsett om pulsen ska pressas högt upp eller om du ska varva ner och komma ut i olika ställningar och positioner. Du får ett riktigt användbart träningsset: Tightsen har hög midja och bred linning som håller magen på plats. Tightsen är gjorda i ett lätt och elastiskt material och är mycket flexibla. Toppen är fuktabsorberande och låter kroppen andas när du tränar. Toppen har bra passform och snygg färg. Använd setet eller mixa topp och tights med dina övriga träningskläder. Finns i storlekarna S, M, L och XL. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Nordic smoothie-blender – Spara 560 kr

I FORM 4 nr + Nordic smoothie-blender – Spara 560 kr Nordic smoothiemixer, Värde: 399 kr. Gör goda, nyttiga smoothies – perfekta att ha med sig på språng. I FORM älskar smoothies! Med den här smoothiemixern är det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till både frukost, mellanmål och dessert. Mixern är extra smart, eftersom den mixar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig i farten. Vad kan mixern göra mer? Mixar enkelt grönsaker och frukt. Krossar isbitar och frysta bär. Bägaren rymmer 400 ml och har medföljande lock. Enkel att rengöra – de flesta delarna tål maskindisk. Kan laddas upp, så den kräver inte ström varje gång. USB-kabel för uppladdning följer med. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Träningspaket – Spara 811 kr

I FORM 4 nr + Träningspaket – Spara 811 kr Sports Kit, Värde: 650 kr. Träna hemma och få en stark och tonad kropp. Med det här träningspaketet kan du göra ditt eget gym hemma i vardagsrummet. Du får allt du behöver för att uppnå stora resultat med din träning. Paketet innehåller tre effektiva redskap och ett träningsprogram med uppstramande övningar. Du får: 1. En träningsboll + pump: Effektiv när du styrketränar mage, rygg, armar och ben. Använd den också till att träna balans, pilates eller som kontorsstol. Pumpen gör det lätt att blåsa upp bollen. 2. Ett träningsband: En ny typ av träningsband av tyg, som gör att den inte rullar ihop sig eller nyper dig. Träningsbandet är särskilt bra för uppstramning av lår och rumpa. 3. En yogamatta: Ovärderlig när du gör övningar för rygg och mage på vardagsrumsgolvet. Oavsett om du är nybörjare eller vältränad, kan träningspaketet ge dig synliga resultat av din träning. Tillsammans med magasinet och träningspaketet får du också den digitala bilagan Gör din egen bootcamp – en digital guide för att få en bra start med träningen där hemma. Bilagan innehåller två träningsprogram, en guide för hur du påbörjar din bootcamp och massor av bra kostråd. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM Gratis tillgång i 2 veckor till deras digitala universum

I FORM Gratis tillgång i 2 veckor till deras digitala universum Fri tillgång till allt innehåll på iform.se. I FORMs nya webb med videoträning, menyer och recept. De senaste 12 magasinen digitalt på din smartphone i appen Wype. Tillgång till förmånsshoppen MoreShop och rabatter på upp till 80 % på träningskläder och utrustning. Ingen bindingstid. Du kan när som helst säga upp din prenumeration. Efter erbjudandet betalar du 79 kr. per månad. Villkor: Ingen bindingstid. Du kan när som helst säga upp din prenumeration. Efter erbjudandet betalar du 79 kr. per månad Mer från: . Giltig tills vidare.

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 119 kr

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 119 kr En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Villkor: - Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 3 nr + Active Fit shaping tights – Spara 624 kr

I FORM 3 nr + Active Fit shaping tights – Spara 624 kr Active Fit shaping tights, Värde: 500 kr. Uppstramande tight som ökar träningsglädjen. Gör dig redo för träning i ett par bekväma tights, som både sitter bra och ser bra ut. Passformen följer och framhäver kroppens kurvor, medan det flexibla och kraftiga materialet ger stöd och ser till att tightsen inte är genomskinliga. De passar perfekt till både gymmet, hemmaträningen och yogan. Du får ett par shaping tights med god komfort: Hög midja med bred linning – håller magen på plats. Sömlöst material – utan skavande sömmar. Tidlös design – matcha de svarta tightsen med en färgad topp. Finns i storlekarna S, M, L och XL. Beställ 3 nummer av I FORM + Active Fit shaping tights för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

ARCY – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt!

ARCY  – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt! Över 30 av Sveriges populäraste titlar. Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter. Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline. Villkor: - Mer från: . Giltig tills vidare.

I FORM 4 nr + Bakset med 4 delar + recepthäfte – Spara 849 kr

I FORM 4 nr + Bakset med 4 delar + recepthäfte – Spara 849 kr Bakset med 4 delar + recepthäfte. Värde: 700 kr. Få allt du behöver för att baka dina nyttiga favoriter Med I FORMs recept och det smarta baksetet från Nordic blir det ännu enklare att baka dina egna nyttiga favoriter. Baksetet innehåller: Bakmatta: Knåda, forma eller rulla ut din deg på bakmattan och slipp göra rent ditt bord. Bakmattan kan också användas i ugnen, så du sparar in på bakplåtspapper. Kavel: Kavla din deg enkelt. Använd en av de tre avståndsringarna och få en jämn och exakt tjocklek på din deg. Muffinsform: Baka 12 nyttiga muffins – formen håller smeten på plats och ger snygga, jämna muffins. Degskrapa: Skrapa enkelt ur all deg ur din bunke eller använd skrapa för att dela din deg. Hela setet tål diskmaskin, så det är enkelt att rengöra och du kan använda det igen och igen. EXTRA: Digitalt recepthäfte: NYTTIGT BRÖD – 20 goda recept. Vi har samlat 20 av våra bästa bakrecept i ett digitalt recepthäfte som du får när du beställer baksetet. Du får bl a recept på nyttiga och goda muffins, saftiga bröd fyllda med grönsaker och recept på klassiskt surdegsbröd. Du får dessutom en stor bakguide, som steg för steg hjälper dig igenom hela bakprocessen i allt från valet av ingredienser till dess du står med nyttiga, saftiga och väldoftande hembakt bröd. Bakmatta: Mått: 40×30 cm. Material: platinumsilikon. Tål upp till 250 C. Kavel: Längd: 33 cm. Diameter: 3,5 cm. Muffinsform: Rymmer 12 muffins. Material: platinumsilikon. Tål upp till 230 C. Degskrapa: Mått: 11×8 cm. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar

Få 2 månaders fri läsning av Bonniers tidningar Fri läsning av Bonniers tidningar i två månader. Det enda du behöver göra är att ange ditt namn, e-post och vilken Nutrilett-produkt du har köpt. Vad sägs om fri tillgång till exempelvis Amelia, iForm, Sköna Hem eller Vi Föräldrar? Med WYPE kan du läsa alla Bonniers tidningar online vid köp av valfri Nutrilett. Erbjudandet gäller oavsett om du köper Nutrilett i webbshoppen eller i butik. WYPE kan delas med hela familjen på upp till 5 enheter – både iOS och Android. Villkor: - Mer från: , . Giltig tills vidare.

Frågor och svar om tidningen I FORM

Vilka premier erbjuder vanligtvis I FORM?

Hos I FORM kan det ingå många olika premier som t.ex. Tidnings Gåva - Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning, Vinterlöpartights från Active Fit för 199 kr - Spara 811 kr, Nordic wake up light för 199 kr - Spara 711 kr, Få obegränsad tillgång till ARCY i 3 mån för endast 99 kr!, Digital blodtrycksmätare för 99 kr, Nordic juicepress - Spara 911 kr, Craft topp och tights - Spara 911 kr, Nordic smoothie-blender - Spara 560 kr, Träningspaket - Spara 811 kr, Gratis tillgång i 2 veckor till deras digitala universum, Aktivitetsklocka - Spara 749 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 119 kr, Badrumsvåg med kroppsanalys - Spara 849 kr, Active Fit shaping tights - Spara 624 kr, ARCY - Första månaden gratis! - Läs dina favoriter digitalt!, Yoga-paket - Spara 624 kr, mfl.

Hur kan jag bli prenumerant på I FORM?

Du kan enkelt börja att prenumerera på I FORM genom att klicka på någon av de aktuella erbjudanden som finns på denna sida. Välj en premie som passar dig och efter ditt introduktionserbjudande får du I FORM i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid.

När får jag välkomstpremierna som igår i I FORM starterbjudande?

Din premie skickas efter ca 3-5 veckor och i ett separat paket. Premierna kan komma att levereras innan du får din första utgåva av I FORM.

Hur mycket pengar sparar man?

Det beror på vilket erbjudande eller prenumeration med premie som du väljer, men oftast sparar man mellan 400 - 1000 kr. Värdet på premien och rabatten på tidningarna avgör hur mycket erbjudandet är värt.

Vad är en tillsvidareprenumeration?

Efter dina beställda nummer av I FORM övergår prenumerationen vanligtvis till en tillsvidareprenumeration. I de fall du tecknat en tidsbegränsad prenumeration avslutas den automatiskt efter dina beställda nummer.

Äldre rabattkoder och kampanjer på I FORM

Det finns 44 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på I FORM som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

I FORM 4 nr + Aktivitetsklocka – Spara 749 kr

I FORM 4 nr + Aktivitetsklocka – Spara 749 kr Beställ 3 nummer av I FORM + Aktivitetsklocka för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp. Aktivitetsklocka, Värde: 600 kr. Bli motiverad att röra på dig mer med en smart aktivitetsklocka, som bl a räknar dina steg och mäter upp din runda. En aktivitetsklocka är perfekt för dig som vill leva mer hälsosamt – och den är närmast magiskt motiverande. När du löpande registrerar dina steg kommer du att uppleva att du kommer att röra på dig mer än du brukar. Den här smarta aktivitetsklockan och tillhörande app har många användbara funktioner: Stegräknare – se hur många steg du har tagit. Pulsmätare – klockan kan mäta din puls direkt på handleden. Kaloriräknare – följ med i hur många kalorier du förbränner. Sömnanalys – få statistik över din sömn. GPS tracking – se din runda på en karta. Dagliga mål – sätt upp dina mål och följ med i dina resultat. Notifikationer – slå på notifikationer och få dina meddelanden visade på klockan. Det är lätt att komma igång med att använda aktivitetsklockan. Det följer med en utförlig bruksanvisning på svenska, och du kan ladda ner den tillhörande appen gratis i App Store eller Google Play. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 849 kr

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 849 kr Badrumsvåg med kroppsanalys, Värde: 700 kr. Håll koll på vikten och följ din utveckling i appen. Med en digital badrumsvåg kan du inte bara mäta din vikt, utan också en rad andra parametrar som ger en fingervisning om din hälsa. Det kan hjälpa till att hålla motivationen uppe när du regelbundet kan följa din utveckling i den tillhörande appen: Mätning av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska, Beräkning av BMI, Automatisk överföring av data till din telefon eller surfplatta, Badrumsvågen har en diskret och stilren design med en ovansida av vitt glas. Möjlighet att registrera upp till 8 olika användare. Displayen tänds och släcks automatiskt. Storlek: 280 x 280 x 5 mm. Bruksanvisning medföljer. Batterier medföljer inte (2 x 1,5 AAA batterier). Badrumsvåg med kroppsanalys + I Form för endast 149 kr! Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 3 nr + Yoga-paket – Spara 624 kr

I FORM 3 nr + Yoga-paket – Spara 624 kr Yoga-paket, Värde: 500 kr. Bli smidig och rofylld med yoga hemma på vardagsrumsgolvet. Känns din kropp stel och spänd? Vill du bli mer harmonisk? Och vill du träna hemma? Då är det här yoga-paketet perfekt, för du får de tre viktigaste redskapen för att utöva yoga plus ett program utvecklat av I FORM. Du får: 1. Yoga-matta – oumbärlig för övningar på vardagsrumsgolvet. Den är vikbar och lätt att städa undan eller ta med i väskan. 2. Yoga-block – ger stöd och hjälper dig att komma djupare ner i positionerna. 3. Yoga-bälte – din förlängda arm, som ser till att du enklare kan stanna längre i dina yogapositioner. Oavsett om du är nybörjare eller vältränad kan yogapaketet hjälpa dig att uppnå alla yogans fantastiska effekter – från styrka och smidighet till mer energi och färre smärtor. Använd paketet där hemma, eller ta med det till yogasalen, så att du har din egen utrustning. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4 nr + Ljusterapilampa – Spara 799 kr

I FORM 4 nr + Ljusterapilampa – Spara 799 kr Ljusterapilampa, Värde: 650 kr. Höj humöret under vinterhalvåret med ljusterapi. Dyker ditt humör och din energinivå under vintern? Då kan du testa ljusterapi. Med en ljusterapilampa kan du få det starka ljus som kan vara svårt att få tillräckligt av på vintern, och det kan hjälpa till att bekämpa vinterdepression, höja energinivån och stabilisera din sömnrytm. Det är enkelt att använda lampan och du kan med fördel äta frukost, kolla på nyheterna eller läsa en bok under tiden, så länge ljuset når dina ögon. Funktioner: Ljusstyrka på 10.000 lux, vilket enligt forskning ger det bästa resultatet. Timer kan ställas in, så att lampan lyser mellan 10 och 60 minuter. Ljusstyrkan kan ställas in, om du önskar ett svagare ljus. Lampan tar liten plats och är enkel att plocka undan. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4 nr + Nordic trådlösa hörlurar för 149 kr

I FORM 4 nr + Nordic trådlösa hörlurar för 149 kr Trådlösa hörlurar från Nordic, Värde: 599 kr. Stäng ute världen och ge dig själv en frizon med dessa fantastiska hörlurar. Se fram emot att lyssna på musik, poddar och ljudböcker, eller hitta din inre ro med ett meditationsprogram. Hörlurarna är också perfekta på promenaden eller löpturen om du gillar att vara aktiv utomhus. De är sköna att ha på sig och sluter tätt runt öronen så att du får en riktigt bra lyssningsupplevelse. Detaljer: Hörlurarna har en snygg och feminin design. De är trådlösa och ansluts via Bluetooth så du slipper sladdar till din musikspelare. De är over-ear-hörlurar med öronkuddar i mjukt skum. Storleken kan justeras så att de sitter perfekt. De har klart ljud. Du kan styra musiken och besvara samtal direkt från hörlurarna. Laddningskabel medföljer. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4 nr + Nordic smoothiemixer – Spara 548 kr

I FORM 4 nr + Nordic smoothiemixer – Spara 548 kr Smart smoothie-mixer till PANGPRIS. Gör goda, nyttiga smoothies – perfekta att ha med sig på språng. I FORM älskar smoothies! Med den här smoothiemixern är det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till både frukost, mellanmål och dessert. Mixern är extra smart, eftersom den mixar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig i farten. Vad kan mixern göra mer? Mixar enkelt grönsaker och frukt. Krossar isbitar och frysta bär. Bägaren rymmer 400 ml och har medföljande lock. Enkel att rengöra – de flesta delarna tål maskindisk. Kan laddas upp, så den kräver inte ström varje gång. USB-kabel för uppladdning följer med. Värde: 399 kr. 4 nr av I FORM + Digital blodtrycksmätare för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 3 nr + Träningspaket med 3 gummiband + matta för 99 kr

I FORM 3 nr + Träningspaket med 3 gummiband + matta för 99 kr Träningspaket med 3 gummiband + matta. Få en stark, slank och tonad kropp med gummiband från Active Fit. Vill du träna hemma? Saknar du rätt redskap och övningar för att kunna göra träningen effektiv? Då är träningspaketet med 3 olika gummiband + matta det perfekta valet för dig: 1. Kort träningsband – det lilla bandet är enkelt att använda för uppstramning av lår och rumpa. 2. Exerciseband – allround-gummiband, som ökar intensiteten när du tränar exempelvis core och rygg. 3. Exertube – handtagen öppnar upp för massor av effektiva övningar, till exempel för armar och axlar. 4. Matta – oumbärlig när du gör övningar för rygg och mage på vardagsrumsgolvet. Oavsett om du är nybörjare eller vältränad kan gummiband ge synliga resultat av din träning – i ditt eget hem. Dessutom är de skonsamma om du har skador eller behöver rehabträna efter att ha varit skadad. Bonus till dig: Träningsprogrammet “Strama upp kroppen med gummiband”. När du beställer träningspaketet med 3 gummiband + matta, får du I FORMs träningshäfte på mejl med ett effektivt träningsprogram för gummiband, så det blir enkelt för dig att komma igång med din träning där hemma. Det innehåller övningar för både ben, armar, mage och rygg. Värde: 450 kr. 3 nr av I FORM + Träningspaket med 3 gummiband + matta för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 3 nr + Active Fit multiväska – Spara 523 kr

I FORM 3 nr + Active Fit multiväska – Spara 523 kr Active Fit multiväska. Värde: 399 kr. Få en klimatvänlig väska som du kan använda till allt! Använd den som träningsväska med plats för skor, kläder och vattenflaska, i stället för en plastpåse när du handlar, som ryggsäck på promenader eller cykelturer i naturen, som handbagage på semestern, i regnväder – den är vattentät! Den snygga väskan är tillverkad av återvunnen plast och märkt med den internationella GRS-standarden för återvinning i textilbranschen. Vattenavvisande material (5 000 mm). Ett stort fack med en ”skiljevägg” så att kläder och skor kan förvaras åtskilda. Liten invändig ficka med dragkedja. Justerbara remmar – använd väskan som axelväska eller ryggsäck. Storlek: 43 x 41 x 8 cm. GRS-certifiering för återvinning i textilbranschen. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 999 kr

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 999 kr Badrumsvåg med kroppsanalys. Värde: 850 kr. Smart badrumsvåg som mäter vikt, fettprocent och muskelmassa. Håll koll på vikten och följ din utveckling i den tillhörande appen. Få motivation till ditt tränings- eller viktminskningsprogram. Med vågen får du: Kroppsanalys av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska, Beräkning av BMI, Överblick direkt på din smartphone. Badrumsvågen har en diskret och stilren design så att du kan ha den framme i badrummet. Den är svart och har en yta av härdat glas. Alla data överförs trådlöst via Bluetooth till den tillhörande appen, och man kan registrera upp till åtta olika användare som alla kan följa sin utveckling. Storlek: 280 x 280 x 6 mm. Bruksanvisning medföljer. Batterier medföljer inte (2 x 1,5 AAA-batterier). Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4 nr + Active Fit- Semless tights och T-shirt – Spara 949 kr

I FORM 4 nr + Active Fit- Semless tights och T-shirt – Spara 949 kr Active Fit – Semless tights och T-shirt, Värde: 800 kr. Active Fit – Semless tights och T-shirt – utan störande sömmar. I det här funktionella träningssetet kommer din kropp både ha det bra och se bra ut. Det passar perfekt till gymmet, hemmaträning och yoga. De snygga tightsen sitter där de ska och har inga störande, skavande sömmar. Du får ett användbart träningsset i bra kvalitet: Sömlösa tights, som ger en behaglig träning. Den höga midjans breda linning håller magen på plats. T-shirtens mesh-kvalitet ger en bra andningsförmåga. Setet är i snygga färger med moderna mönster på tightsen. Finns i storlekarna S, M, L och XL. Det kan tvättas vid 40 grader – igen och igen. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

I FORM 4-8 nr + Craft Bodywear – Spara 899 kr

I FORM 4-8 nr + Craft Bodywear – Spara 899 kr Just nu! Beställ 4 nr av I FORM + Craft bodywear för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp. Craft bodywear – set med tröja och tights v– Håll värmen och känn dig bekväm. Craft bodywear – set med tröja och tights v– Håll värmen och känn dig bekväm. Med Craft bodywear får du: Ett baslagerset av toppkvalitet. Mjukt material som både värmer och låter huden andas. Bra passform och optimal rörelsefrihet. Snygg design, melerad i ljusblått. Setet fungerar perfekt som det innersta lagret på löp- eller skidturen. Du kan också använda setet antingen tillsammans eller var för sig när du tränar hemma eller på gym. Setet är gjort i 70 % polyester och 30 % polyamid. Tvättas i 40 grader. Finns i storlek S, M, L och XL. Värde: 750 kr. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Page 1 of 41 2 3 4

Mer om tidningen I FORM

Se även på erbjudanden för I FORM under t.ex. , mfl. De kan ha fler erbjudandekoder, kupongkoder, kuponger, kampanjkoder, värdekoder, rabattkuponger, rabattkoder och koder för I FORM under december, januari och februari 2021/2022 etc. Vi listar senaste rabatt, tidningsprenumeration, premie, prenumerationserbjudande, erbjudande, kampanj, prenumeration, bonus och gåva på I FORM. Tidningen I FORM erbjuder många olika typer av rabatter och premier som t.ex. WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 119 kr, Tidnings Gåva - Ge ett presentkort på valfri Bonnier tidning, Gratis tillgång i 2 veckor till deras digitala universum, Smoothiemixer från 149 kr, Nordic Steamer från 199 kr, Löparjacka från Active Fit från 149 kr, Kari Traa topp och tights från 149 kr, Kari Traa T-shirt och tights från 149 kr, Kari Traa Mette träningströja från 149 kr, Kari Traa löparjacka för endast 149 kr, Diadora löparjacka + presentkort - Spara 872 kr, Dermalogica exfolierande skrubb från 149,00 kr, Craft Bodywear set från 149 kr, Craft Bodywear för endast 149 kr, Craft Bodywear - Spara 899 kr, Activity Tracker för endast 149 kr, ActiveFit Win.Tights 18 WOM för endast 149 kr, Active Fit Yoga set från endast 149 kr, Active Fit Winter Tights från 149 kr, Active Fit Vinterlöpartights - Spara 785 kr, Active Fit friluftsjacka från 149 kr, Vinterlöpartights från Active Fit för 199 kr - Spara 811 kr, träningströja från Craft på köpet för endast 149 kr, Träningspaket - Spara 811 kr, Stavmixer set för 149 kr, Nordic wake up light för 199 kr - Spara 711 kr, Nordic trådlösa hörlurar för 149 kr, Nordic smoothiemixer - Spara 548 kr, Nordic smoothie-blender - Spara 560 kr, mfl. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen I FORM. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på I FORM. Du kan även ge bort en prenumeration på I FORM som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.