Kupong Tagg RSS

I FORM - Prenumeration med premie

I FORM prenumeration med premie Oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. I FORM – din garanti för ett friskare och roligare liv. Få kost, träning och viktminskningstips från tidningen I FORM. Få ett friskare och roligare liv med I FORM. NYA I FORM motiverar dig till en livsstil som gör det enkelt och överskådligt att äta nyttigt, hålla kroppen i form, må bra och vara i balans. I FORM ger dig bland annat: Nyttig mat 5 dagar i veckan – veckoplan med hälsosamma recept och inköpslista. I form på 15 minuter - Enkla övningar som kan göras på en kvart. Din personliga tränare – guidar dig genom välkända övningar så att du kan utföra dem på bästa sätt. Trotsa skadan – tips på hur du undviker skador eller återhämtar dig från dem. Med I FORM är du på god väg till en sundare livsstil med mer energi och ökat välbefinnande! Prenumerera på tidningen I FORM med premie och rabatt. Aktuella premier, kampanjer, prenumerationserbjudanden, bonusar, prenumerationer, erbjudanden, gåvor, rabatter och tidningsprenumerationer på I FORM. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för I FORM och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om I FORM finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på I FORM

Det finns 9 aktiva erbjudanden

Aktuella kampanjer, reor, rabatter och erbjudanden på I FORM som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

4 nr + Elektrisk Spiralizer – Spara 661 kr

Bonnier Tidskrifter Elektrisk Spiralizer + I Form för endast 149 kr. Optimera din träning med tips och goda råd från tidningen I Form. Elektrisk spiralizer, Värde: 500 kr. Laga nyttiga rätter snabbt och enkelt med en elektrisk spiralizer från Nordic. En elektrisk spiralizer är din genväg till en grönare och lättare vardag, där du enkelt förvandlar grönsaker till goda, nyttiga maträtter. Den gör snabbt rödbetor och andra rotfrukter till vackra sallader och gör squash till ett nyttigt alternativ till pasta i en handvändning. Detta får du: Den är elektrisk – du sparar krafter och dina strimlor är snabbt redo att användas. 4 olika blad – du väljer själv om dina strimlor ska vara tjocka eller tunna. Den är enkel att jobba med – och den är lätt att sätta ihop och plocka isär. Den tål diskmaskinen – alla lösa delar kan diskas i maskin. 10 gröna recept – bilaga med rätter du kan laga med hjälp av din spiralizer. Med din beställning får du också en digital bilaga med 10 goda, gröna recept där du ska använda spiralizern. Se fram emot att servera italienska köttbullar med squash-spaghetti, bakad lax med grönsakspasta och andra uppgraderade klassiker, som hela familjen kommer att älska. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

3 nr + Digital blodtrycksmätare för 99 kr

Bonnier Tidskrifter Digital blodtrycksmätare + I Form för endast 99 kr. Mät enkelt ditt blodtryck hemifrån – och upptäck sjukdomar i tid. Ett högt blodtrycks märks inte – det måste mätas. Du får mer exakta mätningar i lugn och ro därhemma. Du kan mäta så ofta du vill och hålla koll på blodtrycket över tid. Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid. Högt blodtryck ökar risken för många olika sjukdomar, som exempelvis blodproppar och hjärnblödningar. Du kan själva mäta ditt blodtryck med den här elektroniska blodtrycksmätaren: Lätt att använda, Ger exakta mätningar och uppfyller alla gällande standarder, Visar ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna, Fungerar för två användare, som båda kan följa sin historik, Drivs med 4 st. AA-batterier (medföljer inte). Extra guide till dig: Sunt blodtryck. Ju tidigare du upptäcker att du har ett förhöjt blodtryck, desto bättre. Då kan du nämligen göra något åt det. Du kan också förebygga att blodtrycket blir för högt. Vi ger dig: Få en komplett guide till ett hälsosamt blodtryck, 8 blodtrycksvänliga recept, Hemmaträning som sänker blodtrycket. Värde: 349 kr. Villkor: - Mer från: . Giltig tills vidare.

4 nr + Aktivitetsklocka – Spara 749 kr

Bonnier Tidskrifter Beställ 3 nummer av I FORM + Aktivitetsklocka för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp. Aktivitetsklocka, Värde: 600 kr. Bli motiverad att röra på dig mer med en smart aktivitetsklocka, som bl a räknar dina steg och mäter upp din runda. En aktivitetsklocka är perfekt för dig som vill leva mer hälsosamt – och den är närmast magiskt motiverande. När du löpande registrerar dina steg kommer du att uppleva att du kommer att röra på dig mer än du brukar. Den här smarta aktivitetsklockan och tillhörande app har många användbara funktioner: Stegräknare – se hur många steg du har tagit. Pulsmätare – klockan kan mäta din puls direkt på handleden. Kaloriräknare – följ med i hur många kalorier du förbränner. Sömnanalys – få statistik över din sömn. GPS tracking – se din runda på en karta. Dagliga mål – sätt upp dina mål och följ med i dina resultat. Notifikationer – slå på notifikationer och få dina meddelanden visade på klockan. Det är lätt att komma igång med att använda aktivitetsklockan. Det följer med en utförlig bruksanvisning på svenska, och du kan ladda ner den tillhörande appen gratis i App Store eller Google Play. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 849 kr

Bonnier Tidskrifter Badrumsvåg med kroppsanalys, Värde: 700 kr. Håll koll på vikten och följ din utveckling i appen. Med en digital badrumsvåg kan du inte bara mäta din vikt, utan också en rad andra parametrar som ger en fingervisning om din hälsa. Det kan hjälpa till att hålla motivationen uppe när du regelbundet kan följa din utveckling i den tillhörande appen: Mätning av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska, Beräkning av BMI, Automatisk överföring av data till din telefon eller surfplatta, Badrumsvågen har en diskret och stilren design med en ovansida av vitt glas. Möjlighet att registrera upp till 8 olika användare. Displayen tänds och släcks automatiskt. Storlek: 280 x 280 x 5 mm. Bruksanvisning medföljer. Batterier medföljer inte (2 x 1,5 AAA batterier). Badrumsvåg med kroppsanalys + I Form för endast 149 kr! Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

3 nr + Active Fit shaping tights – Spara 624 kr

Bonnier Tidskrifter Active Fit shaping tights, Värde: 500 kr. Uppstramande tight som ökar träningsglädjen. Gör dig redo för träning i ett par bekväma tights, som både sitter bra och ser bra ut. Passformen följer och framhäver kroppens kurvor, medan det flexibla och kraftiga materialet ger stöd och ser till att tightsen inte är genomskinliga. De passar perfekt till både gymmet, hemmaträningen och yogan. Du får ett par shaping tights med god komfort: Hög midja med bred linning – håller magen på plats. Sömlöst material – utan skavande sömmar. Tidlös design – matcha de svarta tightsen med en färgad topp. Finns i storlekarna S, M, L och XL. Beställ 3 nummer av I FORM + Active Fit shaping tights för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

ARCY – Första månaden gratis! – Läs dina favoriter digitalt!

Bonnier Tidskrifter Över 30 av Sveriges populäraste titlar. Familjeinlogg - dela ARCY på upp till 5 enheter. Välj om du vill lyssna, läsa online eller offline. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

3 nr + Yoga-paket – Spara 624 kr

Bonnier Tidskrifter Yoga-paket, Värde: 500 kr. Bli smidig och rofylld med yoga hemma på vardagsrumsgolvet. Känns din kropp stel och spänd? Vill du bli mer harmonisk? Och vill du träna hemma? Då är det här yoga-paketet perfekt, för du får de tre viktigaste redskapen för att utöva yoga plus ett program utvecklat av I FORM. Du får: 1. Yoga-matta – oumbärlig för övningar på vardagsrumsgolvet. Den är vikbar och lätt att städa undan eller ta med i väskan. 2. Yoga-block – ger stöd och hjälper dig att komma djupare ner i positionerna. 3. Yoga-bälte – din förlängda arm, som ser till att du enklare kan stanna längre i dina yogapositioner. Oavsett om du är nybörjare eller vältränad kan yogapaketet hjälpa dig att uppnå alla yogans fantastiska effekter – från styrka och smidighet till mer energi och färre smärtor. Använd paketet där hemma, eller ta med det till yogasalen, så att du har din egen utrustning. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

4 nr + Bakset med 4 delar + recepthäfte – Spara 849 kr

Bonnier Tidskrifter Bakset med 4 delar + recepthäfte. Värde: 700 kr. Få allt du behöver för att baka dina nyttiga favoriter Med I FORMs recept och det smarta baksetet från Nordic blir det ännu enklare att baka dina egna nyttiga favoriter. Baksetet innehåller: Bakmatta: Knåda, forma eller rulla ut din deg på bakmattan och slipp göra rent ditt bord. Bakmattan kan också användas i ugnen, så du sparar in på bakplåtspapper. Kavel: Kavla din deg enkelt. Använd en av de tre avståndsringarna och få en jämn och exakt tjocklek på din deg. Muffinsform: Baka 12 nyttiga muffins – formen håller smeten på plats och ger snygga, jämna muffins. Degskrapa: Skrapa enkelt ur all deg ur din bunke eller använd skrapa för att dela din deg. Hela setet tål diskmaskin, så det är enkelt att rengöra och du kan använda det igen och igen. EXTRA: Digitalt recepthäfte: NYTTIGT BRÖD – 20 goda recept. Vi har samlat 20 av våra bästa bakrecept i ett digitalt recepthäfte som du får när du beställer baksetet. Du får bl a recept på nyttiga och goda muffins, saftiga bröd fyllda med grönsaker och recept på klassiskt surdegsbröd. Du får dessutom en stor bakguide, som steg för steg hjälper dig igenom hela bakprocessen i allt från valet av ingredienser till dess du står med nyttiga, saftiga och väldoftande hembakt bröd. Bakmatta: Mått: 40×30 cm. Material: platinumsilikon. Tål upp till 250 C. Kavel: Längd: 33 cm. Diameter: 3,5 cm. Muffinsform: Rymmer 12 muffins. Material: platinumsilikon. Tål upp till 230 C. Degskrapa: Mått: 11×8 cm. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

4 nr + Nordic smoothiemixer – Spara 548 kr

Bonnier Tidskrifter Smart smoothie-mixer till PANGPRIS. Gör goda, nyttiga smoothies – perfekta att ha med sig på språng. I FORM älskar smoothies! Med den här smoothiemixern är det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till både frukost, mellanmål och dessert. Mixern är extra smart, eftersom den mixar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig i farten. Vad kan mixern göra mer? Mixar enkelt grönsaker och frukt. Krossar isbitar och frysta bär. Bägaren rymmer 400 ml och har medföljande lock. Enkel att rengöra – de flesta delarna tål maskindisk. Kan laddas upp, så den kräver inte ström varje gång. USB-kabel för uppladdning följer med. Värde: 399 kr. 4 nr av I FORM + Digital blodtrycksmätare för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Mer från: . Giltig tills vidare.

Frågor och svar om tidningen I FORM

Vilka premier erbjuder vanligtvis I FORM?

Hos I FORM kan det ingå många olika premier som t.ex. Elektrisk Spiralizer - Spara 661 kr, Digital blodtrycksmätare för 99 kr, Aktivitetsklocka - Spara 749 kr, Badrumsvåg med kroppsanalys - Spara 849 kr, Active Fit shaping tights - Spara 624 kr, ARCY - Första månaden gratis! - Läs dina favoriter digitalt!, Yoga-paket - Spara 624 kr, Ljusterapilampa - Spara 799 kr, Bakset med 4 delar + recepthäfte - Spara 849 kr, Nordic trådlösa hörlurar för 149 kr, Nordic smoothiemixer - Spara 548 kr, Träningspaket med 3 gummiband + matta för 99 kr, Active Fit multiväska - Spara 523 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 99 kr, WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 999 kr, mfl.

Hur kan jag bli prenumerant på I FORM?

Du kan enkelt börja att prenumerera på I FORM genom att klicka på någon av de aktuella erbjudanden som finns på denna sida. Välj en premie som passar dig och efter ditt introduktionserbjudande får du I FORM i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid.

När får jag välkomstpremierna som igår i I FORM starterbjudande?

Din premie skickas efter ca 3-5 veckor och i ett separat paket. Premierna kan komma att levereras innan du får din första utgåva av I FORM.

Hur mycket pengar sparar man?

Det beror på vilket erbjudande eller prenumeration med premie som du väljer, men oftast sparar man mellan 400 - 1000 kr. Värdet på premien och rabatten på tidningarna avgör hur mycket erbjudandet är värt.

Vad är en tillsvidareprenumeration?

Efter dina beställda nummer av I FORM övergår prenumerationen vanligtvis till en tillsvidareprenumeration. I de fall du tecknat en tidsbegränsad prenumeration avslutas den automatiskt efter dina beställda nummer.

Äldre rabattkoder och kampanjer på I FORM

Det finns 41 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på I FORM som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

4 nr + Ljusterapilampa – Spara 799 kr

Bonnier Tidskrifter Ljusterapilampa, Värde: 650 kr. Höj humöret under vinterhalvåret med ljusterapi. Dyker ditt humör och din energinivå under vintern? Då kan du testa ljusterapi. Med en ljusterapilampa kan du få det starka ljus som kan vara svårt att få tillräckligt av på vintern, och det kan hjälpa till att bekämpa vinterdepression, höja energinivån och stabilisera din sömnrytm. Det är enkelt att använda lampan och du kan med fördel äta frukost, kolla på nyheterna eller läsa en bok under tiden, så länge ljuset når dina ögon. Funktioner: Ljusstyrka på 10.000 lux, vilket enligt forskning ger det bästa resultatet. Timer kan ställas in, så att lampan lyser mellan 10 och 60 minuter. Ljusstyrkan kan ställas in, om du önskar ett svagare ljus. Lampan tar liten plats och är enkel att plocka undan. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4 nr + Nordic trådlösa hörlurar för 149 kr

Bonnier Tidskrifter Trådlösa hörlurar från Nordic, Värde: 599 kr. Stäng ute världen och ge dig själv en frizon med dessa fantastiska hörlurar. Se fram emot att lyssna på musik, poddar och ljudböcker, eller hitta din inre ro med ett meditationsprogram. Hörlurarna är också perfekta på promenaden eller löpturen om du gillar att vara aktiv utomhus. De är sköna att ha på sig och sluter tätt runt öronen så att du får en riktigt bra lyssningsupplevelse. Detaljer: Hörlurarna har en snygg och feminin design. De är trådlösa och ansluts via Bluetooth så du slipper sladdar till din musikspelare. De är over-ear-hörlurar med öronkuddar i mjukt skum. Storleken kan justeras så att de sitter perfekt. De har klart ljud. Du kan styra musiken och besvara samtal direkt från hörlurarna. Laddningskabel medföljer. Villkor: - Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3 nr + Träningspaket med 3 gummiband + matta för 99 kr

Bonnier Tidskrifter Träningspaket med 3 gummiband + matta. Få en stark, slank och tonad kropp med gummiband från Active Fit. Vill du träna hemma? Saknar du rätt redskap och övningar för att kunna göra träningen effektiv? Då är träningspaketet med 3 olika gummiband + matta det perfekta valet för dig: 1. Kort träningsband – det lilla bandet är enkelt att använda för uppstramning av lår och rumpa. 2. Exerciseband – allround-gummiband, som ökar intensiteten när du tränar exempelvis core och rygg. 3. Exertube – handtagen öppnar upp för massor av effektiva övningar, till exempel för armar och axlar. 4. Matta – oumbärlig när du gör övningar för rygg och mage på vardagsrumsgolvet. Oavsett om du är nybörjare eller vältränad kan gummiband ge synliga resultat av din träning – i ditt eget hem. Dessutom är de skonsamma om du har skador eller behöver rehabträna efter att ha varit skadad. Bonus till dig: Träningsprogrammet “Strama upp kroppen med gummiband”. När du beställer träningspaketet med 3 gummiband + matta, får du I FORMs träningshäfte på mejl med ett effektivt träningsprogram för gummiband, så det blir enkelt för dig att komma igång med din träning där hemma. Det innehåller övningar för både ben, armar, mage och rygg. Värde: 450 kr. 3 nr av I FORM + Träningspaket med 3 gummiband + matta för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

3 nr + Active Fit multiväska – Spara 523 kr

Bonnier Tidskrifter Active Fit multiväska. Värde: 399 kr. Få en klimatvänlig väska som du kan använda till allt! Använd den som träningsväska med plats för skor, kläder och vattenflaska, i stället för en plastpåse när du handlar, som ryggsäck på promenader eller cykelturer i naturen, som handbagage på semestern, i regnväder – den är vattentät! Den snygga väskan är tillverkad av återvunnen plast och märkt med den internationella GRS-standarden för återvinning i textilbranschen. Vattenavvisande material (5 000 mm). Ett stort fack med en ”skiljevägg” så att kläder och skor kan förvaras åtskilda. Liten invändig ficka med dragkedja. Justerbara remmar – använd väskan som axelväska eller ryggsäck. Storlek: 43 x 41 x 8 cm. GRS-certifiering för återvinning i textilbranschen. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Wype – testa 1 månad gratis – Spara 99 kr

Bonnier Tidskrifter En månad gratisläsning – helt utan bindningstid. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av våra tidningar, annars betalar du 99 kr i månaden. Få 1 månad gratis - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 48 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 39 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

WYPE – testa 2 månader gratis – Spara 198 kr

Bonnier Tidskrifter Få 2 månader för 0kr - helt utan bindningstid. Full tillgång till de allra senaste tidningarna från Bonnier Magazines & Brands för 99 kr / mån. Du får bland annat tillgång till tidningarna Damernas värld, National geographic, iForm, Styleby, Sköna hem, lantliv och många fler. Mer än 35 tidningar totalt. Om du redan prenumererar på någon av Bonniers tidningar så betalar du endast 49 kr i månaden. Köpet förekommer med ett betalningskort och beloppet dras automatiskt varje månad. Tidningar i Wype: Illustrerad Vetenskap, Sköna Hem, Allt om Mat, I Form, Teknikens Värld, Världens Historia, Aktiv Träning, Lantliv, Allt i Hemmet, Bonnier Digital Foto, National Geographic, Amelia, Allt om Historia, Damernas Värld, Militär Historia, Populär Historia, Gör Det Själv, Hembakat, Topphälsa, Allt om Trädgård, Allt om Trädgård FIXA, Tara, Lantliv mat & vin, Gård och Torp, Mama, Kamratposten, Hem & Antik, Släkthistoria, PC-Tidningen, Klassiska Bilar, 101 idéer, Gods och Gårdar, Family Living, Vi Föräldrar. STYLEBY, VeckoRevyn, Moderna Klassiker och Placeringsguiden. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys – Spara 999 kr

Bonnier Tidskrifter Badrumsvåg med kroppsanalys. Värde: 850 kr. Smart badrumsvåg som mäter vikt, fettprocent och muskelmassa. Håll koll på vikten och följ din utveckling i den tillhörande appen. Få motivation till ditt tränings- eller viktminskningsprogram. Med vågen får du: Kroppsanalys av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska, Beräkning av BMI, Överblick direkt på din smartphone. Badrumsvågen har en diskret och stilren design så att du kan ha den framme i badrummet. Den är svart och har en yta av härdat glas. Alla data överförs trådlöst via Bluetooth till den tillhörande appen, och man kan registrera upp till åtta olika användare som alla kan följa sin utveckling. Storlek: 280 x 280 x 6 mm. Bruksanvisning medföljer. Batterier medföljer inte (2 x 1,5 AAA-batterier). Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4 nr + Active Fit- Semless tights och T-shirt – Spara 949 kr

Bonnier Tidskrifter Active Fit – Semless tights och T-shirt, Värde: 800 kr. Active Fit – Semless tights och T-shirt – utan störande sömmar. I det här funktionella träningssetet kommer din kropp både ha det bra och se bra ut. Det passar perfekt till gymmet, hemmaträning och yoga. De snygga tightsen sitter där de ska och har inga störande, skavande sömmar. Du får ett användbart träningsset i bra kvalitet: Sömlösa tights, som ger en behaglig träning. Den höga midjans breda linning håller magen på plats. T-shirtens mesh-kvalitet ger en bra andningsförmåga. Setet är i snygga färger med moderna mönster på tightsen. Finns i storlekarna S, M, L och XL. Det kan tvättas vid 40 grader – igen och igen. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4-8 nr + Craft Bodywear – Spara 899 kr

Bonnier Tidskrifter Just nu! Beställ 4 nr av I FORM + Craft bodywear för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp. Craft bodywear – set med tröja och tights v– Håll värmen och känn dig bekväm. Craft bodywear – set med tröja och tights v– Håll värmen och känn dig bekväm. Med Craft bodywear får du: Ett baslagerset av toppkvalitet. Mjukt material som både värmer och låter huden andas. Bra passform och optimal rörelsefrihet. Snygg design, melerad i ljusblått. Setet fungerar perfekt som det innersta lagret på löp- eller skidturen. Du kan också använda setet antingen tillsammans eller var för sig när du tränar hemma eller på gym. Setet är gjort i 70 % polyester och 30 % polyamid. Tvättas i 40 grader. Finns i storlek S, M, L och XL. Värde: 750 kr. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4-8 nr + Active Fit Vinterlöpartights – Spara 785 kr

Bonnier Tidskrifter Vinterlöpartights från Active Fit: Värde: 650 kr. Varma och funktionella vinterlöpartights från Active Fit. Känn löparglädjen under hela vintern. Med vinterlöpartights från Active Fit kommer du aldrig att frysa: Håller dig varm i alla slags väder, Har reflexer på alla sidorna, så du syns i mörkret, Har en snygg passform med fina reflexmönster. Varmt material som andas. God kvalitet. Hög midja, vilket gör att de inte glider ner. Reflexer på alla sidorna. Ficka med dragkedja baktill. Dragkedja vid bensluten för extra ventilation. Material: 88 % polyester och 12 % spandex. Tvättas i 40 grader. Storlek: S, M, L och XL. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4-8 nr + Active Fit friluftsjacka från 149 kr

Bonnier Tidskrifter För dig som gillar att vistas ute i det fria: Jackan är vind- och vattentät, så det växlande svenska vädret är inget hinder för att ta sig ut. Jackan kan vikas ihop och läggas i fickan, så den tar ingen plats när du är på språng. Jackan har en snygg passform och är tillverkad av lätt material. Oavsett om du ska ut på promenad, cykla till/från jobbet, vara aktiv på semestern eller bara behöver något lätt att ta på dig till vardags är jackan ett bra val och har många bra egenskaper: Vattenavvisande material (5 000 mm), Kan dras åt i midjan, Kan vikas ihop i fickan till ett litet ”paket”, Luva med snörning, Två sidofickor med dragkedja. Tillsammans med jackan får du en bilaga om promenader – en fantastisk motionsform för både kropp och själ. Den innehåller bland annat en plan för hur du kan promenera dig i kanonform på 4 veckor och bli gladare och slankare på vägen. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

4 nr + Komplett Träningspaket set för 149 kr

Bonnier Tidskrifter Komplet Träningspaket + I Form för endast 149 kr.! Värde: 650 kr. Få en stark, slank och smidig kropp med ett effektivt träningspaket från Active Fit. Vi har valt ut fyra redskap som både är enkla att använda och otroligt effektiva – oavsett om du vill bli starkare, bränna fett eller lindra smärta och ömhet. Använd dem hemma eller ta med dem när du är på språng. Träningsgummiband – det lilla bandet är supereffektivt för träning av rumpa och lår. Hopprep – ett enkelt redskap för bättre kondition, starkare skelett och fettförbränning. Yogamatta – perfekt när du vill köra ett yogapass eller coreträning på vardagsrumsgolvet. Foam roller – lindrar smärta och ömhet i ben, höfter, rygg och axlar. Villkor: -. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från: .

Page 1 of 41 2 3 4

Mer om tidningen I FORM

Se även på erbjudanden för I FORM under t.ex. , mfl. De kan ha fler erbjudandekoder, kupongkoder, kuponger, kampanjkoder, värdekoder, rabattkuponger, rabattkoder och koder för I FORM under april, maj och juni 2021 etc. Vi listar senaste rabatt, tidningsprenumeration, premie, prenumerationserbjudande, erbjudande, kampanj, prenumeration, bonus och gåva på I FORM. Tidningen I FORM erbjuder många olika typer av rabatter och premier som t.ex. WYPE - testa 2 månader gratis - Spara 198 kr, Wype - testa 1 månad gratis - Spara 99 kr, Smoothiemixer från 149 kr, Nordic Steamer från 199 kr, Löparjacka från Active Fit från 149 kr, Kari Traa topp och tights från 149 kr, Kari Traa T-shirt och tights från 149 kr, Kari Traa Mette träningströja från 149 kr, Kari Traa löparjacka för endast 149 kr, Diadora löparjacka + presentkort - Spara 872 kr, Dermalogica exfolierande skrubb från 149,00 kr, Craft Bodywear set från 149 kr, Craft Bodywear för endast 149 kr, Craft Bodywear - Spara 899 kr, Activity Tracker för endast 149 kr, ActiveFit Win.Tights 18 WOM för endast 149 kr, Active Fit Yoga set från endast 149 kr, Active Fit Winter Tights från 149 kr, Active Fit Vinterlöpartights - Spara 785 kr, Active Fit friluftsjacka från 149 kr, träningströja från Craft på köpet för endast 149 kr, Stavmixer set för 149 kr, Nordic trådlösa hörlurar för 149 kr, Nordic smoothiemixer - Spara 548 kr, Ljusterapilampa - Spara 799 kr, Komplett Träningspaket set för 149 kr, Komplett träningspaket - Spara 772 kr, Kari Traa träningströja från 149 kr, Elektrisk Spiralizer - Spara 661 kr, Diadora T-shirt + Dermalogica + presentkort för 149 kr, mfl. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen I FORM. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på I FORM. Du kan även ge bort en prenumeration på I FORM som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.