Kupong Tagg RSS

Militär Historia - Prenumeration med premie

Militär Historia är tidningen för dig med specialintresse för krig och konflikter. Läs om alltifrån krigshistoriens avgörande drabbningar till specifika stridsvagnsmodeller. Taktik och teknik står i fokus. Varje nummer innehåller också personporträtt, nyheter, recensioner och tips på militärhistoriska resmål. Alla artiklar är rikt illustrerade med unika bilder och detaljerad grafik. Prenumerera på tidningen Militär Historia med premie och rabatt. Aktuella bonusar, tidningsprenumerationer, erbjudanden, prenumerationer, kampanjer, prenumerationserbjudanden, premier, rabatter och gåvor på Militär Historia. Skaffa en tidningsprenumeration med premier och gratis gåva/gåvor eller ge bort som gåva. Se till att du utnyttjar den senaste kampanjen för Militär Historia och få en gratis present och premie på din beställning. Mer information om Militär Historia finns längs ner på sidan.

Aktuella rabatter och erbjudanden på Militär Historia

Det finns 1 aktivt erbjudande

Aktuella kampanjer, reor, rabatter och erbjudanden på Militär Historia som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

3-5 nr + Digital blodtrycksmätare från 99 kr

Bonnier Tidskrifter Med den här digitala blodtrycksmätare kan du enkelt kontrollera ditt blodtryck. Mätaren registrerar blodets rörelser genom armens pulsådror och omvandlar rörelserna till ett värde. Mätaren är mycket lätt att använda. Ta på manschetten på överarmen och tryck på en knapp för att starta mätningen. På den stora LCD-skärmen visas ditt systoliska blodtryck, ditt diastoliska blodtryck och din puls. Resultatet sätts direkt in i WHO:s officiella färgtabell, så att du via färgkoderna kan se om du har normalt eller högt blodtryck.Blodtrycksmätaren är mycket exakt och uppfyller alla gällande standarder. Den har en rörelsesensor som varnar dig om du inte sitter stilla under mätningen och ger också besked vid oregelbunden hjärtrytm. Blodtrycksmätaren sparar de senaste 180 mätningarna så att du slipper komma ihåg dem själv. Dessutom visar den ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna. Värde: 349 kr. Mer från:

Äldre rabattkoder och kampanjer på Militär Historia

Det finns 1 äldre erbjudande

Rabattkoder, erbjudanden på Militär Historia som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

2-6 nr + Wi-Fi övervakningskamera för 79,50 kr

Bonnier Tidskrifter 2 nummer av Militär Historia + Wi-Fi övervakningskamera för bara 79,5 kr. Håll ett öga på ditt hem via din smartphone! Övervaka ditt hem var som helst och när som helst med Wi-Fi Smart CAMERA. Övervakningskameran har inbyggd rörelsesensor och larmar dig på din telefon när den registrerar rörelse. Kameran är mycket enkel att sätta upp och ansluts lätt till ditt trådlösa nätverk. Missa inte det smarta övervakningssystemet! Övervaka ditt hem var som helst och när som helst med Wi-Fi Smart CAMERA. Övervakningskameran har inbyggd rörelsesensor och larmar dig på din telefon när den registrerar rörelse. Kameran är mycket enkel att sätta upp och ansluts lätt till ditt trådlösa nätverk. Med den tillhörande NetCam-appen till din telefon, som finns för både Android och iPhone, har du enkelt tillgång till liveinspelningar och kan lätt styra alla funktioner. Kameran kan anslutas till upp till 4 enheter samtidigt. Ej aktivt erbjudande. Se alla aktuella kampanjer från:

Mer om tidningen Militär Historia

Se även på erbjudanden för Militär Historia under t.ex. , mfl. De kan ha fler koder, kuponger, värdekoder, rabattkoder, kampanjkoder, rabattkuponger, kupongkoder och erbjudandekoder för Militär Historia under oktober, november och december 2019 etc. Vi listar senaste prenumerationserbjudande, gåva, kampanj, erbjudande, tidningsprenumeration, premie, rabatt, bonus och prenumeration på Militär Historia. Skaffa en prenumeration med premie på tidningen Militär Historia. Abonnemang med rabatt samt med en eller flera gåvor. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Militär Historia. Du kan även ge bort en prenumeration på Militär Historia som present. Hur ofta tidningen kommer ut ser du på de aktuella kanpanjerna.