Övrigt

Specialavsnitt av Running wild med Bear Grylls och President Barack Obama


Före säsongsstarten bjuder Bear på ett annorlunda vildmarksmöte med amerikanske presidenten Barack Obama. Det var när president Obama i september var i Seward, Alaska för att förespråka att politiker tar klimatförändringarna på allvar och går till handling som han träffade tv-profilen Bear Grylls.

Det blir ett samtal om naturen och människornas påverkan på naturen, om klimatförändringar och vilken framtid vi vill leva i – allt under vandring i Alaskas vildmark. I Running Wild with Bear Grylls tar överlevnadsexperten Bear Grylls med sig kändisar som vill prova sin överlevnadsförmåga i vildmarken på samma villkor som Bear själv. Första säsongen sändes i Sverige i januari 2015 med celebra gäster som Zac Efron, Ben Stiller och Channing Tatum. Nu är överlevnadsexperten tillbaka med en andra säsong, med en mycket speciell gäst – den amerikanske presidenten Barack Obama. Mer om tv och tv-serier hittar du hos tvserier.nu. Specialavsnittet sänds kommande vecka 17 december på amerikanska NBC och har ambitionen att hålla levande diskussionerna från det nu pågående klimatmötet i Paris.

Säsong 2 av Running wild with Bear Grylls startar onsdag 20 januari 22.00. Specialavsnittet Running wild with Bear Grylls and President Barack Obama sänds onsdag 13 januari 22.00. I den nya, andra säsongen av Running Wild with Bear Grylls som startar onsdag 20 januari tar överlevnadsexperten med sig celebriteterna Kate Hudson, James Marsden, Jesse Tyler Ferguson, Michelle Rodriguez, Ed Helms, Drew Brees, Michael B Jordan och Kate Winslet på vildmarksutflykt i bland annat Dolomiterna, Snowdonia, djungeln i Panama och Nevada-öknen.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.