Smink & Skönhet

Rapunzel of Sweden lanserar en produkt till alla som vill ha fylligare hår på toppen av huvudet

RapunzelTop Piece

RapunzelTop Piece är tillverkad av äkta hår i hög kvalitet och finns tillgänglig i tio naturliga färger. Det perfekta hjälpmedlet för att dölja tunnhårighet och kala fläckar eller för att användas tillsammans med löshår. Rapunzel Top Piece är tillverkad av äkta hår som fästs på en botten av nät.

– Vi har sett en stor efterfrågan av den här typen av produkter, både av kunder som är tunnhåriga, har fläckvis håravfall (Alopecia), de som har för kort hår för extensions och av de som ständigt får arbeta med toupering för att få volym på hjässan. Vår nya produkt fungerar som ett bra hjälpmedel i vardagen och som en perfekt accessoar vid fest, säger Maria Lindberg, perukansvarig på Rapunzel of Sweden.

Den smarta utformningen i kombination med det naturliga håret gör det möjligt att enkelt ändra bena och skapar samtidigt en naturtrogen botten. Den enkla appliceringen med clips tar inte längre än några minuter och resultatet är slående. Rapunzel Top Piece ger alla kunder möjlighet att på ett smidigt sätt arbeta med variation av både frisyr och hårfärg utan att behöva ta till saxen. Rapunzel har arbetet med utvecklingen av produkten under en tid och är stolta över resultatet som fungerar både som ett täckande hjälpmedel och den perfekta accessoaren till alla som vill ha mer volym på hjässan.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.