Smink & Skönhet

Inför sommaren 2017 tar Kérastase färgvård till en ny nivå

Kérastase Reflection Touche Chromatique

Kérastase presenterar nya Reflection Touche Chromatique. Hela Reflection-seriens ikoniska sortiment för färgbehandlat hår uppgraderas, för att nu erbjuda en ännu mer anpassad färgvård. Kérastase Reflection ger dig friheten att uttrycka din personlighet genom att bevara ett bättre och längre färgresultat och för att neutralisera oönskade reflexer i din hårfärg.

Reflection-serien är hårvårdserien för ett färgbehandlat hår, som ger 40 dagars färgskydd, 40 dagars lyster, för att bevara färgen, nyansen och ge en ökad glans. Reflection har vårdat färgat hår sedan 2004 och är en av Kérastase mest sålda hårvårdsserier. Inför sommaren 2017 har Kérastase valt att uppdatera serien med en ny formula och presenterar i samband med re-lanseringen en ny banbrytande innovation inom färgkorrigerande hårvård med nya: LES TOUCHES CHROMATIQUES, vår första färgkorrigerande hårvård för färgbehandlat hår. Produkten kommer i fyra nyanser för ultimat anpassad färgförbättring, hemma eller i salong. Nu kan du själva skapa en personligt anpassad färgkorrigerande hårinpackning hemma, för att bevara ett bättre och längre färgresultat och för att neutralisera oönskade reflexer i din hårfärg.Touche Chromatique finns i fyra nyanser: Cool Blond, Cool Brown, Copper och Red.

Denna färgkorrigerande hårvård är inspirerad av sminkets universum, där starka pigmenterade nyanser korrigerar, balanserar och belyser ojämna hudtoner. Om man kan korrigera och förbättra hudtonen, varför då inte korrigera ett färgat hår? Detta är frågan Kérastase ställde sig när de bestämde sig för att utöka Reflection-serien med nya Touche Chromatique.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.