Bloggar & Bloggare

Nu är 2016 års finalister i Finest Awards korade

finest

Trycket på nomineringar har varit enormt inför årets Finest Awards och nu presenteras finalisterna på finest.se. Det är en bra bredd i år i finalfältet, bland finalisterna finns allt från veteraner som Kenza Zouiten och Hugo Rosas till nykomlingar som Margaux Dietz.

I dag är fenomenet podcast större än någonsin vilket synts i nomineringarna till Årets Podcast. Bland de som sticker ut finns bland andra Jessica Lagergren som är nominerade i hela tre kategorier, bland annat till Årets Podcast med Tvillingpodden. Vi ser även Alex & Sigge, Ångestpodden och Zara Larsson och Noel Flikes Den fantastiska resan bland de många nominerade. Två av de nominerade till Årets Inspiratör är inte helt oväntat Zara Larsson och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Men i samma tunga kategori hittar man även nykomlingen Thomas Sekelius som genom sin blogg och sitt YouTube-konto visar att smink är för alla.

-I år är intresset för Finest Awards rekordstort och det känns verkligen som hela blogg-Sverige är laddade inför 10 års-jubileumet, säger Tozer Islercelik VD och grundare av finest.se.

Kategorierna i Finest Awards är: Årets Beautyblogg, Årets Inspiratör, Årets Instagrammare, Årets Medlemsblogg På Finest, Årets Modeblogg, Årets Nykomling i Bloggvärlden, Årets Personliga Blogg, Årets Podcast, Årets Toppbloggare På Finest, Årets Träningsblogg, Årets YouTube-Kanal.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.