Bloggar & Bloggare

Daniel Paris leder årets Finest Awards!

finest

Daniel slog igenom 2011 med att bland annat vinna ”Årets Toppblogg” på Finest Awards och har sedan dess hunnit axla konferenciersrollen för Aftonbladets Rockbjörnen, släppt en kokbok och varit skådespelare i en miniserie. Nu syns han mycket i TV och hörs ofta i radio.

Nordens största blogg-gala Finest Awards äger rum den 23 mars på Café Opera i Stockholm. Det är 7:e året som finest.se prisar de som utmärkt sig i blogg-världen under det gångna året. Årets upplaga när 2015-års vinnare ska koras under en stor gala leds av bloggaren och TV-profilen Daniel Paris.

-Det är en stor ära för mig att ha fått förtroendet att leda Finest Awards, särskilt i år med tanke på Finest 10-års jubileum. Det kommer bli större och bättre än någonsin. Finest Awards var den första stora galan jag blev bjuden på när jag slog igenom 2011 och jag kommer ihåg hur glad och förväntansfull jag var, att jag får leda galan år 2016 hade jag aldrig kunnat föreställa mig! Jag tackade ja direkt och kommer försöka sätta min egen lilla prägel på kvällen och ser fram emot att träffa alla glada och uppklädda gäster, säger Daniel Paris.

Just nu pågår nomineringsprocessen i de olika kategorierna och intresset är större än vanligt. För att nominera går du in på finest.se och efter den 15 februari presenteras de nominerade i respektive kategori.

-Årets Medlemsblogg: På finest.se

-Årets Toppblogg: På finest.se

-Årets Nykomling i bloggvärlden

-Årets Personliga Blogg

-Årets Beautyblogg

-Årets Modeblogg

-Årets Träningsblogg

-Årets YouTube-kanal

-Årets Podcast

-Årets Instagram-kanal

-Årets Inspiratör

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.