Smink & Skönhet

Rapunzel of Sweden lanserar en helt ny hårstylingserie framtagen för löshår

Salt Spray, Heat Protection och Leave-in Cream

Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden släpper första delen av sin nya hårstylingserie. Produkterna består av saltspray, värmeskydd och leave-in kräm, alla under det egna varumärket Rapunzel® och anpassade till de specifika egenskaper som krävs om du har ett löshår insatt.

De tre produkter som nu lanseras är Salt Spray, Heat Protection och Leave-in Cream. Alla produkterna är framtagna för att kunna appliceras i såväl torrt som fuktigt hår och är fria från både sulfater och parabener. De är också framtagna för att passa alla hårtyper och löshår. Vi listar erbjudanden, rabatter och rabattkoder från Rapunzel of Sweden på vår sida. Vi uppdaterar alla erbjudanden löpande.

– Vi har jobbat länge för att ta fram produkter med alla de egenskaper som krävs för att fungera och ge ett bra resultat både till ett löshår och till det naturliga håret. Nu kan vi äntligen lansera de tre första produkterna, säger Malin Forsberg, produktutvecklare Rapunzel of Sweden.

De tre första produkterna ur stylingserien kommer att kosta mellan 149-169 kr och säljs i flaskor/tub om 150 ml. Produkterna kommer att säljas i Rapunzel of Swedens webbshop och butiker fr.o.m. 14/12 2015. Resterande delar av hårstylingserien beräknas släppas under 2016.

– Många kunder har länge efterfrågat en uppföljning på vår uppskattade hårvårdsserie och det känns väldigt bra att nu kunna tillgodose deras och många andras behov. Det har tidigare funnits ett begränsat utbud på marknaden när det kommer till specifika stylingprodukter för löshår. Vi är väldigt glada över att nu kunna ge kunderna en helhetsupplevelse, säger Sofia Bertills, VD Rapunzel of Sweden.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.