Övrigt

Var hittar man konsertbiljetter och evenemangsbiljetter?


Letar du efter konsertbiljetter och är sent ute? Missade du att boka när de officiella biljetterna släpptes eller kom du aldrig fram via telefon och blev således utan biljetter? Hur gör man då, hur hittar man biljetter till utan att bli ruinerad på kuppen. Vi reder ut begreppen och försöker tipsa om alternativen.

Att gå på konsert blir allt mer populärt och trycket på att skaffa biljetter blir hårdare. Det gäller att sitta vid telefonen exakt när biljetterna släpps om man vill se populära artister som Bruce Springsteen, Coldplay mfl. Eller se och se, egentligen kan man prata om att man vi se dem till ordinarie pris. Är man beredd att betala vad som helst så är det nästan aldrig några problem att hitta biljetter. Det svåra är att hitta biljetter till rätt pris även om man är sent ute. Det finns en del aktörer som har specialiserat sig på att sälja biljetter i andra hand. Men vilka kan man lita på?

En ny sajt som försöker hjälpa till i letandet efter konsertbiljetter är sidan konsertbiljetter.nu. De är jämförelsesajt för biljetter för evenemang, konserter och festivaler. De listar de olika alternativen man kan välja ifrån när man vill köpa biljetter till sina favorit artister. De presenterar utbudet på olika festivaler och konserter och listar de bolag som erbjuder biljetter. Man kan enkelt jämföra olika bolags priser och läsa om placering, datum och tid. Med sajter som den blir letandet mycket lättare och går fortare. De listar endast trygga och stora företag i branschen företag som an kan lita på. Om man går via dem kan man känna sig trygg med att man får sina biljetter i slutändan. Att riskera står där utan biljetter medans ens idoler uppträder och man hör dunket från högtalarna inne på arenan är något man inte vill uppleva; en upplevelse som är både tråkig och ledsam.

Börjar man sitt sökande på rätt ställe så grundläggs förutsättningarna för en lyckad jakt på konsertbiljetter. Kanske får man då möjlighet att se dem vill se utan strul och till en rimlig kostnad. Hopas tipsen kan hjälpa dig i letandet och att lyckas med att hitta biljetter till det du önskar.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.