Övrigt

Upplev Sydafrikas vackra landskap med bil


Fly & drive i Sydafrika med utgångspunkt från Kapstaden följer en bilresa till olika delar av landet finns nu i Solresors utbud.

Resan inleds med fyra nätter i Kapstaden. Därefter finns tre alternativ: Discover Garden Route & Winelands – besök på vingårdar och safari, Discover West Coast – för den aktiva naturälskaren eller Discover Family – med inkvarteringar som lämpar sig för familjer. Resan inleds med fyra nätter i Kapstaden där tid ges för både inkluderade utflykter och upptäckter på egen hand. Därefter hämtas en hyrbil ut och resenärerna beger sig på en förutbestämd rutt med förbokade hotell och andra inkvarteringar längs vägen. Solresor erbjuder tre olika rutter med olika innehåll och inriktning på deras alternativ för resa.

– Sydafrikas vackra landskap lämpar sig väldigt väl att turista i med bil. Förbokade hotell och telefonkontakt med Solresors personal i Kapstaden gör resan både bekväm och trygg, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Flygbolag Turkish Airlines. Reslängd 16 dagar. Det går också att hyra bil på egen hand i Sydafrika, t.ex. genom att söka hos www.biluthyrning.nu. Solresor grundades 1989 och är idag en av Sveriges största researrangörer. Solresor erbjuder resor över hela världen, från traditionella charterresmål runt Medelhavet till långväga destinationer som till exempel Sydafrika, Costa Rica och Förenade Arabemiraten.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.