Övrigt

Till vintern presenterar Apollo Kap Verde som nytt vinterresmål


Resorna till ön Sal och semesterorten Santa Maria startar den 3 oktober och trafikeras med non-stopflyg av Apollos egna flygbolag Novair. Kap Verde, beläget vid Västafrika, är känt för sina vackra stränder och med en flygtid på endast 7,5 timme från Arlanda är Kap Verde det perfekta resmålet för den som är ute efter en avkopplande och solsäker semester.

Den korta flygtiden, endast 1 timme längre än till Kanarieöarna, och bara 2 timmar i tidsskillnad gör resan både enkel och bekväm för de som vill eller bara kan vara borta i en vecka. Santa Maria på ön Sal är Kap Verdes främsta badort med långa gyllene stränder och gott om vattensporter. Med 350 soldagar om året och en vintertemperatur på 25-30 grader är resmålet en fantastisk plats för den som vill koppla av och njuta av sol och bad i vinter.

– Kap Verde har länge varit efterfrågat av våra kunder och vi är därför oerhört glada över att kunna presentera det som ett nytt resmål och utöka vårt redan breda vinterprogram, säger Peter Browall Sverigechef Apollo.

Förutom sol och bad är maten något som är populärt på Kap Verde. Den lilla staden Santa Maria har ett stort utbud av barer och restauranger, som dessutom är mycket prisvärt. Här äter man främst fisk och skaldjur, gärna färska från dagens fångst. Med Apollo reser du till ön Sal och semesterorten Santa Maria där du kan välja bland flera fina hotell, från mellanklass till femstjärnigt. Apollo utökar utbudet av sina koncepthotell och öppnar dörrarna till det nybyggda Apollo Mondo Selected hotellet Hilton Sal Cabo Verde *****. Här erbjuds bl. a utmärka träningsmöjligheter och aktiviteter för barn.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.