Övrigt

Study Abroad – Tidigare CIS, Center for International Studies – Utlandsstudier


Studera utomlands på universitet i USA, Australien, Storbritannien, Nya Zeeland och Kanada. Erbjuder studier inom ekonomi, psykologi, design, medicin, turism, juridik, musik och media. Kostnadsfri studierådgivning. Study Abroad samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen.

Två gånger om året arrangerar de en mässa om utlandsstudier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där erbjuds tillfälle att träffa college och universitet från olika delar av världen. Information om mässorna och utställare presenteras i vår kalender inför varje mässa.

Study Abroad hjälper dig ta steget att studera utomlands. De är specialiserade på utlandsstudier och är den organisation som skickar iväg flest svenska studenter ut i världen för att studera på en akademisk nivå.

Study Abroad samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen. De hjälper dig med din ansökan, skolval, CSN, visum och erbjuder även kostnadsfri rådgivning på våra kontor eller online.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.