Film & Musik

På SF Kids Play finns allt det bästa från SF:s breda utbud

SF Kids Play – en playtjänst bara för barn

Äntligen finns alla klassiker och nya produktioner samlade på ett och samma ställe. Från Astrid Lindgrens Pippi Långstrump, Saltkråkan och Karlsson på taket till Pettson & Findus, Alfons Åberg och Rorri Racerbil. Här finns också Biet Maya, Vicke Viking, Chuggington, Thomas och Vännerna och mycket mer.

Just nu kan du prova och testa SF Kids gratis i hela två månader via rabattkod. Kampanjen på går hela året så passa på att testa deras play-tjänst innan du bestämmer dig för om det är något för dig och dina barn. Eftersom deras utbud är tillgängligt offline kan du även titta i bilen, i stugan eller på semestern. Det är ingen bindningstid och du behöver inte fortsätta efter prövotiden.

SF Kids Play – en playtjänst bara för barnDet är barnunderhållning av högsta kvalitet, både klassiker och nya produktioner. Filmer, kortfilmer och serier – och utbudet uppdateras hela tiden. Det finns alltid något nytt att upptäcka. På SF Kids Play kan föräldrar vara trygga, utan att för den skull begränsa valmöjligheterna för barnen. Titlarna på SF Kids Play är utvalda för att roa barnen utan att oroa föräldrarna. Med smarta föräldrakontroller kan man enkelt välja vad barnen får titta på och hur länge.

– Vi har en välfylld skattkista med filmer och serier som nu paketeras i ett nytt koncept för den digitala världen, och det känns fantastiskt att kunna erbjuda allt detta till barnfamiljer i hela Sverige. Utbudet av underhållning för barn online är stort, men det som hittills saknats är ett tryggt hörn med en mix av klassiker och nyheter, säger Jonas Fors, VD på SF.

Fakta om SF Kids Play:

Barnens alla SF-favoriter. Innehållet uppdateras regelbundet. Allt innehåll är tillgängligt i offline-läge. Föräldrakontroller. Pris: 59 kronor per månad, första månaden gratis. Ingen bindningstid.

SF Kids Play lanseras den 29 februari med en stor kampanj över hela Sverige. Här hos rabattkod.club kan du hitta erbjudanden från SF Kids Play. Vi listar alla aktuella kampanjer och rabattkoder så att du kan titta gratis i 1 eller 2 månader. Streama serier, barnfilmer, barnserier, tv-serier, streama barnfilmer, streama barnserier mm med Byggare Bob filmer, Chuggington filmer, Djungelgänget filmer, Djungelpuls filmer, Emil i Lönneberga filmer, Fifi & blomsterfröna filmer, Kalle Blomkvist filmer, Karlsson på taket filmer, Legenden om Enyo filmer, Lilla Charley Björn filmer, Lilla Jönssonligan filmer, Lotta på Bråkmakargatan filmer mfl. Vi går igen och publicerar löpande de senaste nyheterna och kampanjerna.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.