Övrigt

NordicFeel är för sjätte året i rad Årets E-handlare inom skönhet


Växjöbaserade e-handelsföretaget NordicFeel har för sjätte året i rad utnämnts till Årets E-handlare i kategorin Skönhet. Utmärkelsen grundar sig på konsumentrecensioner och årets resultat baserar sig på ca 15 000 betyg och omdömen via prisjämförelsesajten Pricerunner.

Företaget uppnår toppbetyg, NordicFeel 4,8 (av 5,0) som är satt utifrån 16 olika parametrar som kunder bedömer. Bolaget ingår i e-handelskoncernen Nordic E-Commerce Group och har sedan starten haft fokus på enkelhet och kundkvalité. Om du planerar att handla hos NordicFeel  kan du hitta rabattkoder till dem här NordicFeel rabattkod.

– Vi är otroligt stolta över detta pris som är ett bevis på att vår satsning på kvalité och kundservice är viktig och framgångsrikt. Vi har idag över 800 000 kunder som handlar hos oss vilket gör oss till en av de största aktörerna på nätet vad avser parfym och andra skönhetsprodukter, säger NordicFeels VD Henrik Löfberg.

NordicFeel säljer massor av varumärken och produkter inom skönhet, doft mm. En komplett e-butik med ett stort sortiment för dig som kund.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.