Övrigt

Lundhags – Skor, kläder och vildmarkskängor


Handgjorda skor och kängor. Reparerar och sular dessutom om nästan alla skor på marknaden. År 1932 började skomakaren Jonas Lundhag tillverka skor och kängor i ett litet skomakeri i Jämtland. Hans ambition var enkel, men uppgiften utmanande. Han ville göra kängor som var så välgjorda att de skulle hålla en hel livstid.

Alltsedan dess har kunskap och traditioner förts vidare från generation till generation. Vi strävar fortfarande mot samma mål i det vi gör och ser funktion och hållbarhet som det allra viktigaste. För många är Lundhags synonymt med världens bästa kängor. Dels tack vare deras överlägsna hållbarhet, dels tack vare att de genom skalprincipen kan anpassas efter varje given situation och aktivitet. Deras kängor är uppbyggda enligt skalprincipen. Istället för att bygga ihop flera lager gör vi vad aktiva utemänniskor alltid har gjort när de klär sig – vi håller isär lagren. Istället för att bygga in fukten i kängorna, så ser vi till att den kan ta sig ut.

Lundhags Känggaranti täcker material- och produktionsfel och innebär att Lundhags reparerar eller ersätter den defekta kängan kostnadsfritt. Garantin gäller från det ursprungliga inköpsdatumet och avser endast originalkunden och kan inte överlåtas.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.