Smink & Skönhet

IDUN Minerals lanserar vårens nagellack i fyra nya nyanser

IDUN Minerals nagellack

Lagom till det första vårljuset lanserar IDUN Minerals vårens nagellack i fyra nya nyanser som blir fin accent till vårens mode. Vårkollektionen 2016 har namn som bergarter och ädelstenar: Akvamarin, Turkos, Tanzanit och Karneol.

I kollektionen ingår också ett snabbtorkande överlack, Brilliant, som stärker naglarna och ger extra glans. De nya nyanserna Akvamarin, Turkos, Tanzanit och Karneol kompletterar det befintliga sortimentet med klassiska färger. IDUN Minerals nagellack innehåller vårdande mineraler, vitaminer och mandelolja. Mineralerna förhindrar sprickbildning i nageln, mandeloljan tillför fukt och innehåller antioxidanten vitamin E som skyddar nageln från fria radikaler.

Lacken är extra hållbara och har en fin glans. Naglarna får vacker färg och skyddas samtidigt av de närande ingredienserna. Precis som IDUN Minerals övriga produkter är nagellacken av högsta kvalitet och utan onödiga tillsatser. Nagellacken har en s.k. 5-free-formula vilket innebär att fem hälsovådliga kemikalier*, som vanligtvis förkommer i nagellack, har tagits bort.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.