Övrigt

Vinnaren av Idol Martin Almgren släpper sitt första album


Efter vinsten i Idol i fredags är det redan dags för vinnaren Martin Almgrens debutalbum ”Can’t Hold Me Down”, som spelades in direkt efter finalen. Albumet är ett tack till fansen som följde honom på resan under hösten.

Här får vi möjlighet att njuta av hans favoritlåtar som gjorts i Idol och precis som i direktsändning sjunger Martin som en kung! Innan jul åker han tillsammans med Amanda Winberg och Simon Zion på en signeringsturné över hela landet.

– Jag gick in i studion på lördagen och de släppte inte ut mig förrän det var färdigt! Hahaha! Galen inspelning men jag är sjukt nöjd med resultatet, det har blivit ett underbart minne från alla månaderna i Idol. Tack för allt ert stöd och för att ni gett mig chansen att göra det jag älskar!”, hälsar Martin.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.