Övrigt

Hästbiten Ridsport


Välkomna till Hästbiten Ridsport. De säljer bland annat Kieffer Aachen hästsadel. För mer information om deras sadelutprovning, besök deras webbplats! Med en stor kärlek till sporten öppnade Hästbiten hösten 1977 dörrarna till sin butik på Södermalm i Stockholm. I snart 40 år har de levt och lärt ridsport och under deras år i branchen har vi konstant utvecklat deras sortiment och kunskap och blivit experter inom området.

Hästbiten erbjuder ett stort utbud av tillbehör till både ryttare och häst. En välfylld konfektionsavdelning med kläder och skor i alla prisklasser gör att alla typer av ryttare garanterat hittar något som faller i smaken. Vi har ett extra brett sortiment på ridbyxor och har alltid cirka 1000 par byxor på lager.

Hela tiden kommer det nya produkter som ideligen utvecklas och förbättras. De hänger med i dessa svängar för att ge dig och din häst det mest aktuella utbudet. Ett nära samarbete med allt från ridskoleägare till internationella toppryttare gör att vi vet vad just din häst behöver.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.