Övrigt

Escape Travel utökar med resor till Australien och Nya Zeeland


Australien och Nya Zeeland är exotiska resmål som står på mångas bucket list. De har också länge funnits på Escape Travels önskelista över nya destinationer. Hösten 2014 anställde Escape Travel Susanne Ritzén Österberg, tidigare Sverigechef på My Planet.

Under vintern har arbetet pågått för fullt med att knyta kontakter på plats och producera resor. Under våren 2015 har flera av dem släppts på www.escapetravel.se och i en ny resekatalog. Nu erbjuder Escape Travel ett fullt utbud för alla som vill resa till Australien och Nya Zeeland. Spännvidden är bred, från avskalade grundpaket med bara flyg och hotell till exklusiva tågresor och lyxiga rundresor med extra allt. Resor med hyrbil och husbil är en växande trend, och även dessa resor finns i sortimentet. För resenären med egna önskemål finns också möjligheten att skräddarsy drömresan.

– Susanne är en av dem i Sverige som kan mest om att arrangera resor till Australien och Nya Zeeland. Med drygt 25 års erfarenhet är hon rätt person att leda vår storsatsning på dessa resmål, säger Jon Tormodsson, vd på Escape Travel.

– Våra resenärer får härliga men ändå prisvärda resor, med smarta upplägg och riktigt bra innehåll. Mesta möjliga för reskassan, helt enkelt, säger Susanne Ritzén Österberg.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.