Övrigt

Apollo börjar sälja fotbollsresor till Premier League och Emirates Cup


Ett år efter att Apollo började erbjuda sina kunder att själva paketera sina resor kompletterar researrangören sitt erbjudande med möjligheten att köpa fotbollsbiljetter. Så långhelgen i London kan kompletteras med biljetter till en attraktiv Premier League match t ex. Apollo samarbetar med officiella biljettleverantörer som har tillgång direkt till matchbiljetterna utan mellanhänder.

Apollos lösning gör det möjligt för kunderna att fritt välja flyg och hotell utan att vara hänvisade till färdiga paket för att kunna köpa biljetterna. I nästa steg släpps biljetter till Champions League, spanska La Liga och franska Ligue 1 men redan nu kan intresserade anmäla sig till SMS-bevakning för att få information om när biljetterna går att köpa.

– Vi ser att det finns ett stort intresse att kunna köpa sina biljetter direkt när man bokar flyg och hotell. Vi har inlett ett samarbete med erkända aktörer som har direkt tillgång till matchbiljetternan utan mellanhänder. Inom kort kommer vi att kunna lansera flera biljett-möjligheter i samband med att man köper sin resa, säger Lena Wennerstein på Apollo.

Apollo börjar sälja fotbollsresor. Hotell och flyg paketerar du själv. I ett första steg erbjuds möjligheten att köpa biljetter till matcher i Premier League, Emirates Cup och utvalda EM-kvalmatcher.

 

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.