Övrigt

10 Reseprylar som alla resenärer borde ha


Vi reser mer och mer och det kommer allt fler reseprylar som underlättar ens resande. Här har vi samlat ihop 10 reseprylar som alla resenärer borde ha. Även om vi reser individuellt så kommer du garanterat att hitta någon resepryl som förbättrar ditt resande.

Bagagevåg

Övervikt är aldrig kul när det kommer till resor, och på de flesta flygbolag resulterar det i höga straffavgifter. Knappast en rolig start på resan, eller avslut för den delen heller ifall man fått med sig för många souvenirer hem. Med en bagagevåg har du kontrollen och kan dubbelkolla hur mycket ditt bagage väger innan du åker till flygplatsen.

Ficklampa

Att hamna i plötsligt mörker är inget att föredra, särskilt om man befinner sig i en okänd miljö där man inte hittar så bra. Ta därför som vana att alltid ha med dig en ficklampa när du reser. Man vet aldrig när strömmen går, eller när man kommer på att man behöver en ficklampa (det är oftare än vad du tror).

Packningskub

Har du någonsin känt att det varit jobbigt att packa inför resan? Med packningskuber kommer du aldrig mer vara orolig inför packningen och du kommer heller aldrig behöva oroa dig över att du ska få plats med allt du behöver ha med dig. En packningskub är en smart resepryl som låter dig pressa ur luften bland dina kläder och på så vis spara massvis av plats och energi när du packar inför resan.

Swiss Army Knife

Få reseprylar eller verktyg har slagit igenom så bra som en schweizisk armekniv. Beroende på vilken variant man köper så kan den ha allt ifrån 8 funktioner till 30 stycken. Här har man tillgång till nagelsax, öppnare, kniv, skruvmejsel, vinöppnare och mycket mer. En allt-i-allo resepryl med andra ord och ett måste för alla resenärer! (OBS: Ej i handbagaget).

Portabel laddare

Vi alla har nog varit med om att batteriet tagit slut på telefonen när vi behövt använda den. Med en portabel laddare har du alltid tillgång till extra batteri och behöver aldrig se dig själv utomlands med en död mobiltelefon.

Lämna en kommentar

 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.