Kupong Tagg RSS

Rabatter och rea på antika mynt online

Tips på hur du hittar antika mynt billigt & på rea från många olika webbutiker, webbshoppar, nätbutiker, butiker och återförsäljare på nätet i Sverige. Det kan finnas fler reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer för antika mynt hos andra webbshoppar. Mer erbjudanden för antika mynt finns även under t.ex. , mfl. De kan ha fler rabattkuponger, erbjudandekoder, koder, kampanjkoder, kupongkoder, värdekoder, rabattkoder och kuponger för antika mynt under september, oktober och november 2018 etc. Mer information om antika mynt finns även längs ner på denna sida.

Aktuella erbjudanden och rabatter på antika mynt

Det finns 3 aktiva erbjudanden

Aktuella reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer på antika mynt som ska fungera. Vi kontrollerar löpande om koderna fungerar men ibland kan det hända att vi inte hunnit med att kolla alla eller missat någon. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktiga erbjudanden.

Sveriges första silverkrona – för endast en krona!

Få ett jubileumsmynt i silver för endast 1 kr! Fira Bernadottes jubileum med en 1-krona i silver – Endast 1 kr!. 1 krona med kung Oscar II - över 100 år gammalt. Bernadotte 200 år (1818-2018) hedras med Sveriges första silverkrona! - 1 krona för 1 krona! Säkra din silverkrona i dag!. Oscar II, yngre son till Oscar I, var den siste av alla svenska regenter som lät sig krönas både i Sverige och Norge. Oscar II:s tid var präglad av industrialismens och parlamentarismens frammarsch, samt av den svensk-norska unionens försvagning och fall. I samband med kungafamiljen Bernadottes 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa ett över 100 år gammalt originalmynt - 1 krona i silver från Oscar II:s tid. Du betalar endast 1 krona för 1 krona (porto tillkommer om 59 kronor). Beställ Sveriges första silvermynt i dag – endast 1 krona (+ porto 59 kr)!

Gratis Bernadotte 200 år jubileumsmedalj

Bernadotte 200 år (1818 - 2018) hedras med en jubileumsmedalj! Jean Baptiste Bernadotte, en fransk marskalk och en av Napoleons mest betrodda befälhavare fick 1810 en inbjudan av den svenska staten för att komma till Sverige och överta tronen. Detta blev början på Bernadotte dynastin och vår tids kungafamilj som 2018 firar 200 år på tronen. Mynthuset Sverige vill redan nu hedra kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum genom att erbjuda det svenska folket möjligheten att beställa en kostnadsfri Bernadotte jubileumsmedalj (endast porto à 49 kr tillkommer). Beställ en kostnadsfri jubileumsmedalj för att fira Bernadottes 200 år – innan den tar slut! Stor jubileumsmedalj – hela 41 mm och 31 gram. Gratis (porto tillkommer med 49 kr). Endast en medalj per hushåll.

Jubileumsmynt Bernadotte – 1 krona för 1 krona

I samband med kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa en speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf; förgylld med 24 karat guld. En speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf för att hedra Bernadottes 200-års jubileum (1818-2018). Säkra din förgyllda 1 krona i dag! 1 krona förgylld med 24 karat guld. Du betalar endast 1 krona! Sommaren 2017 fick vi för gott säga farväl till våra gamla 1 kronor och göra plats i plånboken för de nya. I samband med kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa en speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf; förgylld med 24 karat guld. Du betalar endast 1 krona för 1 krona (porto tillkommer med 49 kronor).

Äldre kampanjer och rabattkoder på antika mynt

Det finns 2 äldre erbjudanden

Rabattkoder, erbjudanden på antika mynt som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem.

Emil i Lönneberga minnesmedalj – ett gratis exemplar per hushåll

Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj förgylld med 24 karat. Ett gratis exemplar per hushåll. Stor minnesmedalj – hela 41 mm och 31 gram. Präglad i kopparnickel i briljant ocirkulerad kvalitet. Beställ minnesmedaljen med Astrid Lindgrens mest älskade lille illbatting nu. Gratis, du betalar endast för portot (49 kr). Emil-medaljen utges med tillåtelse från rättighetsinnehavarna Saltkråkan och Bildmakarna Berg. Mynthuset Sverige utger mynt och medaljer med motiv från Emil i Lönnebergas värld. Alla Emil-relaterade mynt- och medaljer har utvecklats i nära samarbete med Saltkråkan AB och Bildmakarna Berg, som äger och förvaltar alla rättigheter som associeras med Emil i Lönneberga. Maxupplagan är 10 000 st förgyllda medaljer. Du betalar ingenting för själva medaljen. Däremot tillkommer en portoavgift på 49 kronor.

Gratis Pippi jubileumsmedalj – ett exemplar per hushåll!

Pippi Långstrump-jubileumsmedalj förgylld med 24 karat – helt gratis! Pippi Långstrump 70 år - Gratis jubileumsmedalj till dig! För att uppmärksamma och fira 70-års jubileet av Astrid Lindgrens mest älskade karaktär Pippi Långstrump (1945-2015) kan du nu få en gratis jubileumsmedalj. Pippi, världens starkaste tjej med fräknar och röda flätor har nu sin egna medalj! Perfekt samlarobjekt eller att ge vidare som present till barn eller barnbarn. Om jubileumsmedaljen: stor medalj 41 mm/ 31 g, präglad i fin samlarkvalitet, ges ut i samband med Saltkråkan AB. Stor efterfrågan - erbjudandet begränsas till en medalj per hushåll. Pippi Långstrump fyller 70 år (1945-2015). Mynthuset Sverige vill uppmärksamma detta och samtidigt hedra Astrid Lindgren genom att erbjuda det svenska folket en möjlighet att beställa en Pippi-medalj gratis (porto tillkommer med 49 kr). Det förväntas bli stor efterfrågan – därför begränsas erbjudandet till en medalj per hushåll. Beställningarna behandlas i den ordning de kommer in.

Mer om antika mynt

Tips på fri frakt, fraktfritt, reavaror, nedsatta priser, låga priser, fyndvaror, halva reapriser, utförsäljningar, sale, studentrabatter, outlet's, fyndshoppa, bonusar och gratis frakt hos affärer som säljer antika mynt på stan och online. Shoppa billigare med de bästa och senaste rabattkupongerna, erbjudandekoderna, koderna, kampanjkoderna, kupongkoderna, värdekoderna, rabattkoderna och kupongerna och utnyttja webbutikernas, webbshopparnas, nätbutikernas, butikernas och återförsäljarna kampanjer. Hitta tips på vilka som är bäst i test och till bäst priser. Köp billiga antika mynt online på kampanj. Vi kan hjälpa till att hitta en kampanjkod, rabattkod och värdekod som gäller för antika mynt.