Butik RSS

Mynthuset Sverige rabattkoder, rea och rabatt

Mynthuset Sverige rabattkoder och erbjudanden De säljer, marknadsför och distribuerar samlarmynt och medaljer på den svenska marknaden. Vi strävar efter ett ökat intresse för samlande av mynt och medaljer.Letar du efter bra erbjudanden från Mynthuset? Vi listar de senaste rabattkoder. Ett urval av varumärken som du kan handla billigt eller köpa och hitta tjänster är Mynt med Sjöjungfrun Ariel, Pippi i Söderhavet mynt och Disneymynt med Musse Pigg mfl. Du kan hitta allt ifrån antika mynt, guldmynt, sedlar, guldmedaljer, mynt, medaljer, silvermynt, samlarmynt och silvermedaljer mm hos dem. Följ oss på Facebook och Twitter eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter, reor och kampanjer från dem. Gör samlandet av mynt enkelt, lärorikt och tillgängligt. De köper nyutgivna jubileumsmynt och marknadsför och säljer dem vidare till det pris som är fastställt av Sveriges Riksbank. De säljer också andra länders jubileumsmynt. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Mynthuset Sverige för april, maj och juni 2021. Gå till: http://www.mynthuset.se/ >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Mynthuset Sverige april 2021

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Mynthuset Sverige för presenter, upplevelser, kläder och accessoarer som ska fungera. Det finns 3 aktiva erbjudanden.

Sveriges första silverkrona – för endast en krona!

Få ett jubileumsmynt i silver för endast 1 kr! Fira Bernadottes jubileum med en 1-krona i silver – Endast 1 kr!. 1 krona med kung Oscar II - över 100 år gammalt. Bernadotte 200 år (1818-2018) hedras med Sveriges första silverkrona! - 1 krona för 1 krona! Säkra din silverkrona i dag!. Oscar II, yngre son till Oscar I, var den siste av alla svenska regenter som lät sig krönas både i Sverige och Norge. Oscar II:s tid var präglad av industrialismens och parlamentarismens frammarsch, samt av den svensk-norska unionens försvagning och fall. I samband med kungafamiljen Bernadottes 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa ett över 100 år gammalt originalmynt - 1 krona i silver från Oscar II:s tid. Du betalar endast 1 krona för 1 krona (porto tillkommer om 59 kronor). Beställ Sveriges första silvermynt i dag – endast 1 krona (+ porto 59 kr)! Giltig tills vidare.

Gratis Bernadotte 200 år jubileumsmedalj

Bernadotte 200 år (1818 - 2018) hedras med en jubileumsmedalj! Jean Baptiste Bernadotte, en fransk marskalk och en av Napoleons mest betrodda befälhavare fick 1810 en inbjudan av den svenska staten för att komma till Sverige och överta tronen. Detta blev början på Bernadotte dynastin och vår tids kungafamilj som 2018 firar 200 år på tronen. Mynthuset Sverige vill redan nu hedra kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum genom att erbjuda det svenska folket möjligheten att beställa en kostnadsfri Bernadotte jubileumsmedalj (endast porto à 49 kr tillkommer). Beställ en kostnadsfri jubileumsmedalj för att fira Bernadottes 200 år – innan den tar slut! Stor jubileumsmedalj – hela 41 mm och 31 gram. Gratis (porto tillkommer med 49 kr). Endast en medalj per hushåll. Giltig tills vidare.

Jubileumsmynt Bernadotte – 1 krona för 1 krona

I samband med kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa en speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf; förgylld med 24 karat guld. En speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf för att hedra Bernadottes 200-års jubileum (1818-2018). Säkra din förgyllda 1 krona i dag! 1 krona förgylld med 24 karat guld. Du betalar endast 1 krona! Sommaren 2017 fick vi för gott säga farväl till våra gamla 1 kronor och göra plats i plånboken för de nya. I samband med kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa en speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf; förgylld med 24 karat guld. Du betalar endast 1 krona för 1 krona (porto tillkommer med 49 kronor). Giltig tills vidare.

 

Äldre rabattkoder och rabatter från Mynthuset Sverige

Kampanjkoder, erbjudanden inom presenter, upplevelser, kläder och accessoarer från Mynthuset Sverige som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 2 äldre erbjudanden.

Emil i Lönneberga minnesmedalj – ett gratis exemplar per hushåll

Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj förgylld med 24 karat. Ett gratis exemplar per hushåll. Stor minnesmedalj – hela 41 mm och 31 gram. Präglad i kopparnickel i briljant ocirkulerad kvalitet. Beställ minnesmedaljen med Astrid Lindgrens mest älskade lille illbatting nu. Gratis, du betalar endast för portot (49 kr). Emil-medaljen utges med tillåtelse från rättighetsinnehavarna Saltkråkan och Bildmakarna Berg. Mynthuset Sverige utger mynt och medaljer med motiv från Emil i Lönnebergas värld. Alla Emil-relaterade mynt- och medaljer har utvecklats i nära samarbete med Saltkråkan AB och Bildmakarna Berg, som äger och förvaltar alla rättigheter som associeras med Emil i Lönneberga. Maxupplagan är 10 000 st förgyllda medaljer. Du betalar ingenting för själva medaljen. Däremot tillkommer en portoavgift på 49 kronor.

Gratis Pippi jubileumsmedalj – ett exemplar per hushåll!

Pippi Långstrump-jubileumsmedalj förgylld med 24 karat – helt gratis! Pippi Långstrump 70 år - Gratis jubileumsmedalj till dig! För att uppmärksamma och fira 70-års jubileet av Astrid Lindgrens mest älskade karaktär Pippi Långstrump (1945-2015) kan du nu få en gratis jubileumsmedalj. Pippi, världens starkaste tjej med fräknar och röda flätor har nu sin egna medalj! Perfekt samlarobjekt eller att ge vidare som present till barn eller barnbarn. Om jubileumsmedaljen: stor medalj 41 mm/ 31 g, präglad i fin samlarkvalitet, ges ut i samband med Saltkråkan AB. Stor efterfrågan - erbjudandet begränsas till en medalj per hushåll. Pippi Långstrump fyller 70 år (1945-2015). Mynthuset Sverige vill uppmärksamma detta och samtidigt hedra Astrid Lindgren genom att erbjuda det svenska folket en möjlighet att beställa en Pippi-medalj gratis (porto tillkommer med 49 kr). Det förväntas bli stor efterfrågan – därför begränsas erbjudandet till en medalj per hushåll. Beställningarna behandlas i den ordning de kommer in.

Mer om Mynthuset Sverige

Vi listar aktuella rabattkoder och erbjudanden från Mynthuset. Vi listar och hittar också bonusar, reavaror, sale, fyndvaror, nedsatta priser, fri frakt, studentrabatter, fyndvaror, utförsäljningar, outlet's och halva reapriser online och på nätet. Vi uppdatera våra inlägg dagligen. Via oss får du information om de bästa rabatten, erbjudandet, rean och kampanjen från dem, för att ta del av ett erbjudande behöver du sällan använda dig av en kod, utan då trycker du bara på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt dit du skall. Koden skriver du in hos mynthuset.se, kolla efter ett fält som t.ex. ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller liknande. Ofta brukar en rabattkod, rabattkupong, kampanjkod, kupongkod, kod eller erbjudandekod skrivas in i kassan i samband med beställningen. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att se den aktuella koden. Tips på saker som är gratis och man kan prova. Du kan spara pengar med rabattkod.club och betala mindre via ett billigare pris hos dem. För att inte missa våra exklusiva erbjudanden, rabatter, reor och kampanjer hos dem kan du följa oss på Twitter och Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Rabatt inom presenter, upplevelser, kläder och accessoarer

Hos dem hittar du erbjudanden, reor, rabatter och kampanjer på produkter och varumärken som mynt, guldmynt, antika mynt, silvermedaljer, guldmedaljer, silvermynt, samlarmynt, medaljer och sedlar mm.