Butik RSS

Twinsy rabattkoder, rea och rabatt

Twinsy rabattkoder och erbjudanden Twinsy ger ut böcker till barn i åldern 7–12 år, och vi önskar att erbjuda engagerande berättelser som är anpassade efter barnets intressen och läsnivå. Läsglädje främjar läskunskapen, som ger en bra inlärningsgrund. För att uppmuntra detta på allra bästa sätt, finns Twinsy-appen tillgänglig för nedladdning via AppStore. Massor av aktuella rabattkoder och erbjudanden hos dem hittar du hos oss. De erbjuder både produkter och tjänster från eget sortiment samt från kända varumärken som Vänskapsguiden, Clementina, Önsketjejerna, Älvdalens älvor, Pubertetsguiden, Goboken och Isa och Bea. Här finner du allt från till exempel bokklubbar, faktaböcker, aktivitetsböcker och barnböcker. Anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook eller Twitter! Om du inte vill missa bra reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer hos dem. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Twinsy för juli, augusti och september 2024. Gå till: https://www.twinsy.se/ >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Twinsy juli 2024

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Twinsy för tidningar och böcker som ska fungera. Det finns 2 aktiva erbjudanden.

Gratis välkomstpaket med em snygg väska som passa till din iPad

De ger ut böcker till barn i åldern 7-10 år och ger läsglädje som främjar läskunskapen. Nu får du ditt första paket kostnadsfritt när du blir medlem hos dem. Kul läsning för både barn och vuxna! Lyssna, följ och läs: Isa+Bea1 som ljudbok och e-bok i app, aktivt kul: Stickade djur, extra gåva: Snygg väska som passa till iPad och glitterstickers. Det finns ingen bindningstid eller minsta köp i Twinsy. Du får alltid information om nästa paket via epost och på ”Min sida”. Där kan du med ett enkelt klick avstå från ett paket om det inte skulle passa. Läshjälparen erbjuds i Twinsy-appen (Google Play och AppStore). Den kombinerar ljudbok och e-bok så att ni kan lyssna på ljudboken, följa inläsningen i e-boken och samtidigt läsa själv. Giltig tills vidare.

Första bokpaketet för barn utan extra kostnad

De ger ut böcker till barn i åldern 7–10 år, och vi önskar att erbjuda engagerande berättelser som är anpassade efter barnets intressen och läsnivå. Läsglädje främjar läskunskapen, som ger en bra inlärningsgrund. För att uppmuntra detta på allra bästa sätt, finns appen tillgänglig för nedladdning via AppStore. Barn kan få tillgång till uppgifter och lek genom appen, så länge föräldrar har givit sitt samtycke och aktiverat användarnamn och lösenord. Var fjärde vecka kommer ett nytt paket med en huvudbok och en aktivitets- eller faktabok. I vissa paket bjuder vi också på en extra gåva. Första paketet får du helt utan extra kostnad, du betalar endast 49:– i porto/exp. Därefter kostar paketen normalt 159:– plus 49:– i porto/exp. Kostnadsfritt välkomstpaket hos Twinsy. Twinsy är bokklubben för barn i lågstadiet som vill läsa bra, roliga och spännande böcker. Bli medlem hos Twinsy idag och få ditt första paket kostnadsfritt. Giltig tills vidare.

Vanliga frågor och svar om Twinsy

Vilka erbjudanden kan man hitta från Twinsy?

Hos Twinsy kan man hitta erbjudandekoder, kupongkoder, kuponger, kampanjkoder, värdekoder, rabattkuponger, rabattkoder och koder som t.ex. Gratis välkomstpaket med em snygg väska som passa till din iPad, Första bokpaketet för barn utan extra kostnad, mfl.

Vilka varumärken säljer Twinsy?

Hos Twinsy kan man köpa fler än 11 olika varumärken som t.ex. Goboken, Isa och Bea, Önsketjejerna, Clementina, Pubertetsguiden, Älvdalens älvor, Vänskapsguiden mfl.

Vilka typer av produkter säljer Twinsy?

Hos Twinsy kan man köpa produkter som t.ex. barnböcker, aktivitetsböcker, faktaböcker, bokklubbar mfl.

Hur många erbjudanden och rabattkoder från Twinsy finns tillgängliga just nu?

Den 8 juli 2024, finns det 2 Twinsy-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på spogly.se.

Vilka rabatter från Twinsy är mest populära just nu?

De rabatter som är mest populära just nu är: Gratis välkomstpaket med em snygg väska som passa till din iPad, Första bokpaketet för barn utan extra kostnad, mfl.


Äldre rabattkoder och rabatter från Twinsy

Kampanjkoder, erbjudanden inom tidningar och böcker från Twinsy som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 0 äldre erbjudanden. De äldre kampanjerna, reorna, rabatterna och erbjudandena är mfl.

Mer om Twinsy

När man får bokpaket från dem, kommer huvudboken även som e-bok, med tillhörande ljudbok, genom Twinsy-appen. Lyssna, följ och läs! För att kunna använda Twinsy-appen måste användaren ha tillgång till iPad, iPhone eller iPod med iOS 6 eller senare. Vi listar alltid de senaste rabattkoderna och erbjudandena hos dem. Du kan spara pengar via oss, betala mindre genom billigare priser. Vi listar också tips på prylar och tjänster som är gratis. Om du vill ta del av en kampanj behöver du ibland inte använda en kod. Tryck på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt till dem. Hos spogly.se får du tips om de bästa erbjudandet, rabatten, kampanjen och rean på nätet. Koden skriver du in hos dem, kolla efter ett fält som t.ex. ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller liknande. Ofta brukar en rabattkod, kupongkod, kod, rabattkupong, kampanjkod eller erbjudandekod skrivas in i kassan i samband med beställningen. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att se den aktuella koden. Vi listar och hittar också fyndvaror, nedsatta priser, sale, outlet's, fyndvaror, reavaror, bonusar, utförsäljningar, studentrabatter, fri frakt och halva reapriser online och på nätet. Vi uppdatera våra inlägg dagligen. För att ta del av grymt bra reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer från twinsy.se kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Twitter eller Facebook.