Butik RSS

Loanstep (fd Savelend) rabattkoder, rea och rabatt

Loanstep (fd Savelend) rabattkoder och erbjudanden Loanstep är en låneförmedlare som förmedlar lån från långivare som har ett överskott av kapital till låntagare som har ett lånebehov, s.k. peer-to-peer. Letar du efter bra erbjudanden från dem? Vi listar de senaste rabattkoder. I deras breda sortiment hittar du bland annat låna pengar, smålån, mikrolån, sms-lån, weblån, Internetlån och snabblån. Savelend erbjuder både produkter och tjänster från eget sortiment samt från kända varumärken som Interetlån, Weblån och SMS lån. För att ta del av grymt bra reor, erbjudanden, kampanjer och rabatter från dem kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Twitter eller Facebook. Verksamheten har bedrivits sedan 2013. Under 2014 förmedlades lån för ett totalt belopp om 4,4 MSEK och under 2015 förmedlades krediter för drygt 22 MSEK. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Loanstep (fd Savelend) för juli, augusti och september 2024. Gå till: https://savelend.se/ >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Loanstep (fd Savelend) juli 2024

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Loanstep (fd Savelend) för bank, lån och spara som ska fungera. Det finns 1 aktivt erbjudande.

Låna från 500-3000 kr kostnadsfritt i 14 dagar

De är ett företag som förmedlar lån mellan privatpersoner. Att låna pengar via dem är enkelt! Om du betalar tillbaks lånet innanför 14 dagar är lånet helt kostnadsfritt. Låna kostnadsfritt av din granne i 14 dagar. Låna 500-3000 kr i 14 dagar helt kostnads- och räntefritt hos dem. Du har även möjlighet för att förlänga lånet i 30 dagar (upp till 180 dagar) mot en förlängningskostnad och förhöjd ränta om det önskas. Som återkommande kund kan du låna helt upp till 5 000 kr. Varför de: låna kostnadsfritt i 14 dagar, räntan går till din granne (person-till-person lån, möjlighet för att förlänga i 30 dagar - 150 dagar, lånet kan förlängas mot en kostnad och förhöjd ränta, engagerad och hjälpsam kundtjänst tillgänglig via chatt, telefon eller mail. De försöker genuint hjälpa dig med din ekonomi, därför kan du låna från 500 kr och upp till 3000 kr helt utan avgift eller ränta i 14 dagar. Behöver du hjälp till en oförutsedd utgift eller är i behov av ett mindre lån kan du ansöka om lån hos Savelend och låna till ditt behov, om du betalar tillbaks inom 14 dagar är lånet helt kostnadsfritt utan ränta eller andra avgifter. Hos Savelend lånar du inte av ett företag utan av andra privatpersoner, så som din granne. Räntan går till dem, inte till giriga kapitalister. Därför får du hos Savelend ett humant bemötande och en kundtjänst som ser till dig och dina möjligheter och inte bara färdiga mallar. Du kan låna upp till 3 000 kr i 14 dagar utan att behöva betala ränta eller avgifter och detta gäller oavsett om du lånar för första gången eller är en återkommande kund. Återkommande kunder kan dessutom låna högre summor om de vill, upp till 5 000 kr förutsatt att man skött sig tidigare. Du har alltid möjligheten att ansöka om förlängning på ditt lån mot en avgift och förhöjd ränta och kan på det sättet låna upp till 180 dagar. Giltig tills vidare.

Vanliga frågor och svar om Loanstep (fd Savelend)

Vilka erbjudanden kan man hitta från Loanstep (fd Savelend)?

Hos Loanstep (fd Savelend) kan man hitta kupongkoder, rabattkuponger, koder, kuponger, värdekoder, kampanjkoder, rabattkoder och erbjudandekoder som t.ex. Låna från 500-3000 kr kostnadsfritt i 14 dagar, mfl.

Vilka varumärken säljer Loanstep (fd Savelend)?

Hos Loanstep (fd Savelend) kan man köpa fler än 7 olika varumärken som t.ex. Interetlån, SMS lån, Weblån mfl.

Vilka typer av produkter säljer Loanstep (fd Savelend)?

Hos Loanstep (fd Savelend) kan man köpa produkter som t.ex. mikrolån, sms-lån, snabblån, Internetlån, låna pengar, weblån, smålån mfl.

Hur många erbjudanden och rabattkoder från Loanstep (fd Savelend) finns tillgängliga just nu?

Den 8 juli 2024, finns det 1 Loanstep (fd Savelend)-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på spogly.se.

Vilka rabatter från Loanstep (fd Savelend) är mest populära just nu?

De rabatter som är mest populära just nu är: Låna från 500-3000 kr kostnadsfritt i 14 dagar, mfl.


Äldre rabattkoder och rabatter från Loanstep (fd Savelend)

Kampanjkoder, erbjudanden inom bank, lån och spara från Loanstep (fd Savelend) som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 0 äldre erbjudanden. De äldre erbjudandena, rabatterna, kampanjerna och reorna är mfl.

Mer om Loanstep (fd Savelend)

Letar du efter en bra deal hos Loanstep/Savelend? Vi har aktuella erbjudanden och rabattkoder. Varje dag uppdateras våra listor med nya inlägg. Du kan också hitta bonus, fyndvara, studentrabatt, nedsatt pris, halva reapriset, utförsäljning, sale, outlet, fri frakt och reavara online och på nätet. Det vanligaste är att en kampanjkod, kupongkod, kod, rabattkod, erbjudandekod eller rabattkupong används in i kassan när du beställer. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att få fram koden. Koden skriver du sedan in hos dem när du ska handla. Leta efter ett fält som heter ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller något annat. Du kan spara pengar via oss, betala mindre genom billigare priser. Vi listar också tips på prylar och tjänster som är gratis. Via oss får du information om de bästa kampanjen, rabatten, erbjudandet och rean från de, för att ta del av ett erbjudande behöver du sällan använda dig av en kod, utan då trycker du bara på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt dit du skall. Följ oss på Facebook och Twitter eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva reor, erbjudanden, kampanjer och rabatter från loanstep.se.