Butik RSS

Meddelandelån rabattkoder, rea och rabatt

Meddelandelån rabattkoder och erbjudanden Meddelandelån är en av de äldsta aktörerna inom små, korta lån på den nordiska marknaden. Letar du efter bra erbjudanden från dem? Vi listar de senaste rabattkoder. De erbjuder både produkter och tjänster från eget sortiment samt från kända varumärken som Weblån, SMS lån och Interetlån. Letar du efter mikrolån, låna pengar, weblån, smålån, snabblån, sms-lån och Internetlån? Vi listar rabatter från dem. För att inte missa våra exklusiva rabatter, erbjudanden, reor och kampanjer hos dem kan du följa oss på Twitter och Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev. De etablerades 2006 i Uppsala och är där med en av de äldsta och mest pålitliga aktörerna på marknaden för små och korta krediter. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Meddelandelån för mars, april och maj 2023. Gå till: https://www.meddelandelan.se/ >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Meddelandelån mars 2023

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Meddelandelån för bank, lån och spara som ska fungera. Det finns 2 aktiva erbjudanden.

Låna 500 kr utan avgifter

Du kan låna 500 kr utan avgifter om du är ny kund. Börja med att välja lånesumman och återbetalningstiden. Du kan låna från 500 kr upp till 30000 kr. Deras kundtjänst att flytta pengarna till ditt konto utan dröjsmål under deras öppettider. Återbetalningstiden varierar mellan 15 dagar och 3 år. Giltig tills vidare.

Upp till 10 000 kr direkt in på ditt konto

Ibland händer det att man behöver ta ett litet lån! Att låna pengar via smslån passar för dig som möter oväntade utgifter och behöver låna pengar snabbt. Hos oss dem kan du låna från 500 kr upp till 10 000 kr med en återbetalningstid på 15 dagar, 30 dagar, 60 dagar eller 90 dagar beroende på lånebeloppet. Varför ta SMS-lån hos dem: de är en seriös och pålitlig långivare som har varit aktiv sedan 2006, hos dem kan du låna både på kvällar och på helger (mån – sön), att ansöka hos dem är alltid avgiftsfritt, de erbjuder direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken, Meddelandelån använder inte UC för att hämta kreditupplysningar, lånesummor från 500 kr upp till 10 000 kr och du kan förlänga ditt smslån med upp till 30 dagar. Grundkrav för lån: över 18 år, du ska inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap, ej skyddad identitet, inga tidigare misskötta lån hos Meddelandelån Sverige och du får inte ha någon betalningsanmärkning. SMSlån med lånebelopp upp till 10 000kr med möjlighet att dela upp lånet på 90 dagar. Hos Meddelandelån kan du låna pengar 7 dagar i veckan och alla lån utbetalas utan dröjsmål. Du kan ansöka om ett lån 7 dagar i veckan och utbetalning av lån sker även under kvällar och helger. Giltig tills vidare.

Vanliga frågor och svar om Meddelandelån

Vilka erbjudanden kan man hitta från Meddelandelån?

Hos Meddelandelån kan man hitta koder, rabattkoder, kupongkoder, värdekoder, erbjudandekoder, kampanjkoder, kuponger och rabattkuponger som t.ex. Låna 500 kr utan avgifter, Upp till 10 000 kr direkt in på ditt konto, mfl.

Vilka varumärken säljer Meddelandelån?

Hos Meddelandelån kan man köpa fler än 7 olika varumärken som t.ex. Interetlån, SMS lån, Weblån mfl.

Vilka typer av produkter säljer Meddelandelån?

Hos Meddelandelån kan man köpa produkter som t.ex. mikrolån, sms-lån, snabblån, Internetlån, låna pengar, weblån, smålån mfl.

Hur många erbjudanden och rabattkoder från Meddelandelån finns tillgängliga just nu?

Den 3 mars 2023, finns det 2 Meddelandelån-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på spogly.se.

Vilka rabatter från Meddelandelån är mest populära just nu?

De rabatter som är mest populära just nu är: Låna 500 kr utan avgifter, Upp till 10 000 kr direkt in på ditt konto, mfl.


Äldre rabattkoder och rabatter från Meddelandelån

Kampanjkoder, erbjudanden inom bank, lån och spara från Meddelandelån som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 0 äldre erbjudanden. De äldre reorna, erbjudandena, rabatterna och kampanjerna är mfl.

Mer om Meddelandelån

De är medlem i Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, S.K.E.F., som har bildats tillsammans med största aktörerna inom konsumentkrediter i Sverige. De senaste och bästa erbjudandena från meddelandelan.se och rabattkoderna hittar du hos spogly.se. Varje dag uppdateras våra listor med nya inlägg. Du kan också hitta halva reapriset, bonus, nedsatt pris, fyndvara, fri frakt, sale, reavara, outlet, utförsäljning och studentrabatt online och på nätet. Du kan spara pengar via oss, betala mindre genom billigare priser. Vi listar också tips på prylar och tjänster som är gratis. Vanligtvis brukar en erbjudandekod, kampanjkod, kod, kupongkod, rabattkod eller rabattkupong användas i kassan i samband att du ska betala. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att se koden. Koden skriver du sen in hos dem när du ska låna. Leta fram ett fält som heter ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller något liknande. Om du vill ta del av en kampanj behöver du ibland inte använda en kod. Tryck på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt till meddelandelan.se. Hos spogly.se får du tips om de bästa kampanjen, rean, rabatten och erbjudandet på nätet. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Twitter och Facebook för att ta del av prisvärda rabatter, erbjudanden, reor och kampanjer från dem.