Butik RSS

Kickerz bonus & välkomstpaket

Kickerz rabattkoder och erbjudanden För oss som älskar fotboll. De senaste rabattkoderna och erbjudandena hittar du via rabattkod.club. Här finner du allt från till exempel fotbollsböcker, barnböcker och bokklubbar. De säljer populära märken och tjänster som ‎Kickerz, och många fler! För att ta del av grymt bra erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter från dem kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Twitter eller Facebook. Sveriges bästa fotbollsklubb ger ditt barn lärorika upplevelser i form av böcker, tidningar, filmer, prylar, pyssel, spel och överraskningar som levereras direkt i datorn, surfplattan och i brevlådan. Hur du gör en avbeställning, avsluta medlemskap eller säga upp medlemskap framgår på deras sida. Gåvor med Ronaldo, få bonus och poäng, spela spel och samla kort med Fotbollsklubben / football club Kickerz. De senaste erbjudandena hos Kickerz för april, maj och juni 2021. Gå till: https://www.kickerz.se/ >>

Aktuella erbjudanden från Kickerz april 2021

Aktuella erbjudanden från Kickerz som ska fungera. Det finns 0 aktiva erbjudanden.

Inga erbjudanden hittades

 

Äldre erbjudanden från Kickerz

Erbjudanden från Kickerz som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 2 äldre erbjudanden.

Välkomstbox bara 19 kr + snygg Nike-fotboll

De uppmuntrar ungas fotbollsintresse och väcker deras läslust. I deras boxar finns det alltid faktaböcker, tidningen och roliga prylar – allt med 100 % fotbollsfokus! Du bestämmer själv vilka boxar du vill ha, och hur ofta. De har inga köpkrav och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Just nu har de ett superbra prova på-erbjudande: Fin välkomstbox + snygg Nike-fotboll för endast 19 kr inklusive porto! De erbjuder fina boxar med spännande faktaböcker, tidning och roliga samlarsaker – allt med 100 % fotbollsfokus. Tillsammans blir det en unik upplevelse av underhållning, lärande och läsglädje. Varje månad erbjuder Kickerz en ny box med ett nytt fotbollstema. Du bestämmer själv vilka boxar du vill ha, och hur ofta. Kickerz har inga köpkrav och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Beställ idag och få det fina välkomstpaketet + en snygg Nike-fotboll för bara 19 kronor inklusive porto!

För oss som älskar fotboll, välkomstpaketet för 49 kr

Har du fotbollsintresserade barn i huset? Då har du säkert sett hur betydelsefull fotbollen är för ditt barn och vilken entusiasm och glädje den framkallar. Hos dem förenas nytta och nöje på ett unikt sätt. Här stimuleras fotbollsdrömmar och läsfärdigheter på samma gång genom att barn och ungdomar läser om något som de är intresserade av. Det visar sig gång på gång att barn som läser presterar bättre i skolan. Nu kan du få välkomstpaketet för endast 49kr. Kickerz är fotbollsklubben som kombinerar fotbollsunderhållning och kunskap på ett unikt sätt. Som medlem i Kickerz får du temapaket med spännande läsning och fina samlarsaker - allt med 100 % fotbollsfokus. Just nu får du ett fint Ronaldo-paket + en stor dörrposter för endast 49,- när du blir medlem.

Mer om Kickerz

Få presenter med Ronaldo, skaffa bonus och poäng, spela olika typer spel och samla fotbollskort med Fotbollsklubben / football club Kickerz. Hur du gör vid en avbeställning, eller avsluta ditt medlemskap eller säga upp ditt medlemskap framgår på deras sajt. Du bestämmer själv vilka boxar du vill ha, och hur ofta. De har inga köpkrav och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. De senaste och bästa erbjudandena från dem och rabattkoderna hittar du hos rabattkod.club. Det finns också tips på saker som är gratis. Spara pengar med oss och betala mindre genom ett billigare priser. Om du vill ta del av ett erbjudande behöver du ibland inte använda en kod. Tryck på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt till dem. Via rabattkod.club får du tips om de bästa erbjudandet, rabatten, rean och kampanjen online. Varje dag uppdateras våra listor med nya inlägg. Du kan också hitta fyndvara, outlet, sale, nedsatt pris, bonus, reavara, studentrabatt, fri frakt, halva reapriset och utförsäljning online och på nätet. Koden skriver du in hos dem, kolla efter ett fält som t.ex. ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller liknande. Ofta brukar en erbjudandekod, rabattkod, rabattkupong, kupongkod, kod eller kampanjkod skrivas in i kassan i samband med beställningen. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att se den aktuella koden. För att inte missa grymt bra erbjudanden, reor, kampanjer och rabatter hos kickerz.se kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook eller Twitter.

Rabatt inom tidningar, böcker, mjukvara, appar, film, musik och datorspel

Hos dem hittar du rabatter, erbjudanden, reor och kampanjer på produkter och varumärken som bokklubbar, fotbollsböcker, barnböcker och barnspel mm.