Butik RSS

Greatdays rabattkoder, rea och rabatt

Greatdays rabattkoder och erbjudanden Great days bildades 2008 och är en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige med fler än 800 upplevelser över hela landet. Vi listar alltid de senaste rabattkoderna och erbjudandena hos dem. Letar du efter upplevelser som prova dykning, köra Gokart, flyga luftballong, köra Lamborghini, hyra Segway, köra Ferrari, tandemskärmflyg, hyra kajak, helikoptersightseeing och glasblåsning? Vi listar rabatter från de. Följ oss på Facebook och Twitter eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer från dem. Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år. De erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg och garanterar att paketen skickas samma dag om de får beställningen innan klockan 15. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Greatdays för april, maj och juni 2021. Gå till: http://www.greatdays.se >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Greatdays april 2021

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Greatdays för presenter och upplevelser som ska fungera. Det finns 3 aktiva erbjudanden.

Ge bort upplevelser

De är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige. Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år, de erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg. T.ex. kan du köpa upplevelser som köra Lamborghini, hyra Segway, köra Ferrari, tandemskärmflyg, hyra kajak, helikoptersightseeing mfl. Giltig tills vidare.

Överraska mamma med en upplevelse på Mors dag

Tips om de bästa upplevelser för att överraska mamma med en rolig, spännande eller härlig present. Varför inte ge bort afternoon tea for two, aromamassage, brunch med bubbel för två, champagneprovning för två, chokladprovning för två eller lakritsprovning? Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år, de erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg. Giltig tills vidare.

Få 15% rabatt på alla upplevelser via Hyresgästföreningen

Som medlem i Hyresgästföreningen får du 15% rabatt på alla upplevelser! För att använda rabatten skriver du kampanjkoden nedan i rutan för kampanjkod när du kommer till kassan. Kampanjkoden måste fyllas i vid varje köp och går inte att kombinera med andra rabattkoder, presentkort eller kampanjer. Enligt dem ska vara lätt att köpa och ge bort en upplevelsepresent. En upplevelse är fylld av glädje, både för den som ger och den som får. Giltig tills vidare.

 

Äldre rabattkoder och rabatter från Greatdays

Kampanjkoder, erbjudanden inom presenter och upplevelser från Greatdays som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 8 äldre erbjudanden.

10% rabatt på köp över 500 kr!

10% rabatt på köp över 500 kr!. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

4 olika kryssningar med 15% rabatt

4 olika kryssningar med 15% rabatt. Gäller Kryssning för två med Silja Galaxy, Rigakryssning med sightseeing för två, Kryssning för två till Helsingfors och Spakryss till Tallinn.

Få 5% rabatt på alla upplevelser

Kod som ger 5% rabatt på Klassisk afternoon tea för två personer, Trerättersmiddag för två på vikingavis, Hisnande akrobatiska manövrar för det stora pirret i magen, Aktiv matlagning med vin för två, Ansiktsbehandling 60 min, Baka polkagrisar i Gamla stan, Bankörning med supersportbil - 4 varv, Bungy Jump - Tandem, Champagneprovning för två, Chokladprovning för två, Exklusiv whiskyprovning för två, Matvandring Stockholm för två mfl. Här hittar du julklappar för alla smaker. Med en julklapp från Greatdays kan du vara säker på att mottagaren alltid blir nöjd - det ingår alltid fri bytesrätt till valfri annan upplevelse.

10% rabatt på alla påskpresenter

Kod som ger 10% rabatt på påskpresenter som ballongflygning, bröllopspresenter, chokladprovningar, körupplevelser, möhippa aktiviteter, morsdagspresenter, motorevent, prova dykning, roliga presenter, spabehandlingar, studentpresenter, svensexa aktiviteter, tandemskärmflyg, upplevelsepresenter, vinprovningar, snusprovningar, whiskyprovningar, kryssningar mm. Rabattkoden kan ej kombineras med andra erbjudanden eller pågående kampanjer.

Upp till 15% rabatt på en romantisk upplevelse på alla hjärtans dag!

Överraska med en romantisk upplevelse på alla hjärtans dag! Upp till 15% rabatt på Champagneprovning för två, Gnistrande kväll på Wallmans, Hotellweekend för två Njut av en hotellweekend på tu man hand, Kör Ferrari eller Lamborghini, Middag med guldkant för två, Ost- och vinprovning för två, Spa & en natt på Marstrands Havshotell, Spadag på Sankt Jörgen Park för två, Spakryss till Tallinn mfl. Välj bland härliga provningar, spadagar för två, fartfyllda upplevelser, sköna kryssningar, upplevelser högt upp i det blå och underhållning.

Fri frakt under september

Just nu har du fri frakt september månad ut på upplevelsepresenter, vinprovningar, chokladprovningar, spabehandlingar, flyga helikopter, ballongflygning, flyga luftballong, helikoptersightseeing mm. Ord.frakt för presentask är 49 kr och 19 kr för kuvert. September är barncancermånaden och därför kommer Greatdays att skänka en 10:a på varje såld upplevelse.

Page 1 of 21 2

Mer om Greatdays

De senaste och bästa erbjudandena från Great days och rabattkoderna hittar du hos rabattkod.club. Tips på saker som är gratis och man kan prova. Du kan spara pengar med rabattkod.club och betala mindre via ett billigare pris hos dem. Via oss får du information om de bästa rean, erbjudandet, rabatten och kampanjen från de, för att ta del av ett erbjudande behöver du sällan använda dig av en kod, utan då trycker du bara på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt dit du skall. Vanligtvis brukar en kampanjkod, kupongkod, erbjudandekod, kupong, rabattkod, kod, rabattkupong eller värdekod användas i kassan i samband att du ska betala. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att se koden. Koden skriver du sen in hos dem när du ska shoppa. Leta fram ett fält som heter ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller något liknande. Varje dag uppdateras våra listor med nya inlägg. Du kan också hitta utförsäljning, reavara, gratis frakt, fraktfritt, fyndshop, lågt pris, fyndvara, sale, fri frakt, studentrabatt, nedsatt pris, halva reapriset, bonus och outlet online och på nätet. För att ta del av grymt bra reor, erbjudanden, rabatter och kampanjer från greatdays.se kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Twitter eller Facebook.