Butik RSS

Dentle rabattkoder, rea och rabatt

Dentle rabattkoder och erbjudanden Dentle (fd Dentally) ger dig professionell tandvård för en optimal tandhälsa. Med deras designade tandvårdsprodukter får du en roligare tandvårdsupplevelse. One är en elektrisk tandborste, som är så snygg att du vill ha den framme. Dentally ZIP är en elektrisk tandborste, som är så smart att du även kan ta den med dig på resan. Dessutom kan du prenumerera på borsthuvuden och komma ner i riktigt låga priser på din eltandborste. Hos oss hittar du alltid de senaste rabattkoderna och erbjudandena från dem. Här finner du allt från till exempel eltandborstar, tandvårdsprodukter, tandtråd, elektriska tandborstar, barntandborstar och tandtrådsbyglar. Hos dem hittar du populära märken som Grip Floss, Dentally ZIP och Dentally WIZ, samt många andra varumärken! Följ oss på Facebook och Twitter eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, kampanjer, rabatter och reor från dem. Det tillkommer alltid en fraktavgift på 30-49 kr beroende på typ av försändelse. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Dentle för maj, juni och juli 2024. Gå till: http://dentle.se/ >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Dentle maj 2024

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Dentle för hälsa och träning som ska fungera. Det finns 1 aktivt erbjudande.

Eltandborsten Dentle One i valfri färg för endast 0 kronor

Få valfri färg för endast 0 kronor. Designad eltandborste, bäst i test. One designade eltandborste är bäst i test. Få en eltandborste i valfri färg för endast 1 krona, när du väljer att få borsthuvuden hemskickade. Allt som krävs är att du beställer 5 paket med 2 borsthuvuden i varje. De skickar ett paket varannan månad, som du betalar 198 kr +20 kr porto för. Du betalar med varje paket. Efter din bindningstid upphört kan du när som helst avsluta dina försändelser. När du tackar ja till en prenumeration åtar du dig att ta emot en eltandborste och fem refillpaket med borsthuvuden. Refillpaketen innehåller två borsthuvuden per paket, och skickas varannan månad hem till den adress du har angivit . Priset på eltandborste, refill och frakt uppgår totalt till 1110 kronor. När du har köpt din prenumeration på distans, dvs via web, telefon, mailkampanj eller reklamutskick, har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har erhållit eltandborsten. Då kontaktar du dem och meddelar detta, och returnerar därefter eltandborsten, om du hunnit få den skickad till dig. Om du inte utnyttjar din ångerrätt, så löper din prenumeration på automatiskt. När din abonnemangsperiod är slut kan du avbryta vidare försändelser från dem genom att kontakta deras kundservice. I annat fall kommer de bekvämt hem till dig varannan månad tillsvidare. Du betalar bekvämt med varje paket från dem. Giltig tills vidare.

Vanliga frågor och svar om Dentle

Vilka erbjudanden kan man hitta från Dentle?

Hos Dentle kan man hitta erbjudandekoder, kupongkoder, kuponger, kampanjkoder, värdekoder, rabattkuponger, rabattkoder och koder som t.ex. Halva priset på eltandborste 349 kr ord 699 kr, Eltandborsten Dentle One i valfri färg för endast 0 kronor, mfl.

Vilka varumärken säljer Dentle?

Hos Dentle kan man köpa fler än 6 olika varumärken som t.ex. Dentally WIZ, Dentally ZIP, Dentally Grip Floss mfl.

Vilka typer av produkter säljer Dentle?

Hos Dentle kan man köpa produkter som t.ex. eltandborstar, elektriska tandborstar, barntandborstar, tandvårdsprodukter, tandtrådsbyglar, tandtråd mfl.

Hur många erbjudanden och rabattkoder från Dentle finns tillgängliga just nu?

Den 3 maj 2024, finns det 1 Dentle-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på spogly.se.

Vilka rabatter från Dentle är mest populära just nu?

De rabatter som är mest populära just nu är: Eltandborsten Dentle One i valfri färg för endast 0 kronor, mfl.


Äldre rabattkoder och rabatter från Dentle

Kampanjkoder, erbjudanden inom hälsa och träning från Dentle som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 1 äldre erbjudande. De äldre kampanjerna, reorna, rabatterna och erbjudandena är Halva priset på eltandborste 349 kr ord 699 kr, mfl.

Mer om Dentle

Samtliga deras kampanjerbjudanden betalar du via den faktura som du får med din försändelse. Letar du efter en bra deal hos Dentally? Vi har aktuella erbjudanden och rabattkoder. Alla koder och inlägg uppdateras varje dag. Letar du efter fyndshop, bonus, fri frakt, studentrabatt, halva reapriset, gratis frakt, reavara, utförsäljning, outlet, nedsatt pris, lågt pris, fraktfritt, fyndvara och sale online och på nätet? Det finns också inlägg som erbjuder det. Tips på saker som är gratis och man kan prova. Du kan spara pengar med spogly.se och betala mindre via ett billigare pris hos dem. Om du vill ta del av en kampanj behöver du ibland inte använda en kod. Tryck på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt till dem. Hos spogly.se får du tips om de bästa rabatten, erbjudandet, rean och kampanjen på nätet. Det vanligaste är att en rabattkupong, kupong, erbjudandekod, värdekod, kod, kampanjkod, rabattkod eller kupongkod används in i kassan när du beställer. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att få fram koden. Koden skriver du sedan in hos dem när du ska handla. Leta efter ett fält som heter ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller något annat. Följ oss på Facebook och Twitter eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, kampanjer, rabatter och reor från Dentally.