Butik RSS

Caredirect rabattkoder, rea och rabatt

Caredirect rabattkoder och erbjudanden Caredirect.se säljer hälsokost på nätet. Letar du efter en bra deal hos dem? Vi har aktuella erbjudanden och rabattkoder. Ett urval av varumärken som du kan handla billigt eller köpa och hitta tjänster är Mivitotal, Nutrilenk, Chisandra och Immiflex mfl. De har ett brett utbud av antioxidanter, vitaminer, multivitaminer, vitamin C, hälskokost, duschgel, bodylotion, viktminskning, vitamin D, kosttillskott, rosenrot, hudvård, omega 3, deodorant och mineraler. För att inte missa våra exklusiva reor, rabatter, erbjudanden och kampanjer hos dem kan du följa oss på Twitter och Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev. De är en hälsokostbutik butik för hela Sverige. De senaste rabattkoderna och kampanjkoderna hos Caredirect för januari, februari och mars 2024. Gå till: http://www.caredirect.se/ >>

Aktuella rabatter och erbjudanden från Caredirect januari 2024

Aktuella rabattkoder, rea och erbjudanden från Caredirect för skönhet, smink, hälsa och träning som ska fungera. Det finns 8 aktiva erbjudanden.

Just nu kan du beställa hem ett provpaket av kosttillskottet Curcumin – sp...

Curcumin tar vara på din kropp från A till O. Curcumin tillverkas ur extraktet från kryddan gurkmeja. Varje tablett Curcumin innehåller 500 mg curcuminoider, som är produkten från en av de mest potenta gurkmeja produkter på marknaden. Varför ska man använda curcumin? Inflammationer: Leder och muskler - Gurkmeja, i form av curcumin, är kanske mest känd för sina antiinflammatoriska egenskaper. Studier publicerade av American Journal of Physiology på Curcumins antiinflammatorisk effekt, särskilt i leder och muskler, har visat att det är lika effektivt som kortison och icke steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAIDs). Viktminskning - Forskare menar att en måltid som innehåller gurkmeja bidrar mindre till viktökning än en måltid som saknar den gula kryddan men annars består av exakt samma ingredienser. Hjärta Kärl-och kolesterol - Curcumin kan ha en positiv effekt på hjärt/kärlsystemet som omfattar sänkta kolesterolnivåer vilket hindrar att blodplättarna fastnar i varandra. Mag-och tarm - Curcumin kan ha ett antal positiva effekter på matsmältningssystemet, bl.a. mot tarmgas produktion och inflammationer som kan uppstå i tjocktarmen och ändtarmen. Det kan minska tarmkramper och öka utsöndringen av matsmältningsenzymer. Gurkmeja och curcumin ökar innehållet av slemämnen i magen och skyddar mot sårbildning. Alzheimer - I laboratorieförsök har det visat sig att gurkmeja förhindrar amyloider. Amyloid är det icke- lösliga fibrösa protein avlagringar som klumpas samman i hjärnceller hos patienter med Alzheimers sjukdom. Om curcumin tillskott kan minska förekomsten eller lindra Alzheimers sjukdom är fortfarande okänd, men det forskas på det och det finns många som hänvisar till detta som en potentiell behandlingsform. Just nu kan du beställa hem ett provpaket av kosttillskottet Curcumin - spara 149 kr! Ta del av alla fördelar av detta naturliga kosttillskott idag för endast 149 kr, normalpris 299 kr. Giltig tills vidare.

Immitec Aquamin mot celluliter 50% rabatt i 30 dagar

Aquamin Total – Få en kickstart på en diet! Varför använda Medical Pharma Aquamin Total? Många som tänker på övervikt tänker oftast på fett, men dom tänker inte på att det kan skyllas av att man lagrat för mycket vatten i kroppen. Aquamin Total hjälper till forsla bort detta vatten, cellerna i kroppen kan lagra mer vatten en normalt och då kan man få hud som "pösser" ut och man får en mindre stram figur. Man kan även få ont i leder av för mycket vatten i kroppen, och lederna kan kännas stela. Användningsområden: Mot celluliter (apelsinhud) - mot pösig hud runt ögonen, fingrarna och i fötterna - viktnedgång, vid utrensning av vatten - PMS. Innehåll: Kalium, magnesium, björkbladsextrakt, nässelexstrakt och åkerfräkenextrakt. Få hjälp med att få igång viktnedgången – gratis! Aquamin hjälper dig att bli av med onödig vätska i kroppen och kan ge dig en kickstart på viktnedgången. Just nu kan du testa Aquamin gratis i 30 dagar. Aquamin Total är ett kosttillskott som är lätt vattendrivande och är perfekt för dig som har problem med mycket vatten i kroppen eller som vill gå ner i vikt. Aquamin total innehåller endast naturliga produkter. Få din drömkropp – beställ Aquamin och prova till 50% i 30 dagar. Hjälper dig att få en kickstart på en diet. Forslar bort onödigt vatten. Motverkar stela och ömma leder. Utrensar kroppen och dämpar svullnader under ögon eller i fingrar och fötter. Motverkar celluliter och viktnedgång genom utrensning av vatten. Beställ ditt  provpaket till 50% här (30 dagars förbrukning). Giltig tills vidare.

Immitec Oxytarm med 50% rabatt i 30 dagar – Stabiliserar magen

Kosttillskottet Oxytarm innehåller magnesium, Vitamin C, och en komplex samling av bioflavoniider. Oxytarm hjälper kroppen att assimilera vitaminer, mineraler och andra näringsämnen i ett välfungerande matsmältningssystem. Orolig mage? Oxytarm från Immitec hjälper dig att få magen i balans och ger dig ett tillskott av vitaminer och mineraler som skapar ett bättre klimat för slemhinnan på tarmens insida. Just nu får du 50% rabatt under de första 30 dagarna. Beställ Oxytarmför bara 117,50 + frakt! För många kan det vara pinsamt att tala om, eller söka hjälp för, men fler är drabbade än man tror. Oxytarm från Immitec hjälper till att stabilisera magen och motverkar mag- och tarmproblem med hjälp av magnesium, C-vitamin och citrusbioflavonoider. Giltig tills vidare.

Prova kosttillskottet Immitec MoreWoman för halva priset

MoreWoman är ett kosttillskott för att få en omstart och återupprättande av kvinnlighet och energi. När kroppen är i balans fungerar den optimalt. Du mår bra, ser bra ut, har energi som en tonåring och sexlusten är normal. Det är en kropp som fungerar på bästa sätt. More Woman innehåller bland annat Zink som bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Bör användas en längre tid. Är du trött och sliten? Är det svårt för dig att gå ner i vikt? Har du lagt på dig på rumpa, höfter och mage? Lider du av PMS-besvär? MoreWoman är ett kosttillskott för att få en omstart och återupprättande av kvinnlighet och energi. När kroppen är i balans fungerar den optimalt. Du mår bra, ser bra ut, har energi som en tonåring och sexlusten är normal. Det är en kropp som fungerar på bästa sätt! More Woman innehåller bland annat Zink som bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Bör användas en längre tid! Prova kosttillskottet nu för halva priset - beställ här. Giltig tills vidare.

Immitec Immiflex för halva priset i en månad

Varför använda Immiflex? ImmiFlex ® innehåller Wellmune WGP ® Betaglukan och D-vitamin, som båda är kända för att vara bra för immunförsvaret. ImmiFlex ® utgör således ett helt nytt sätt för att aktivera immunförsvaret, och som i princip är tusentals år gamla. Den mänskliga kroppen har sedan tidernas begynnelse utvecklat en förmåga att bekämpa attacker från jäst, och det är denna mekanism som aktiveras genom substansen i ImmiFlex ®. Immiflex aktiverar immunförsvaret: full effekt inom 3-5 dagar, endast en kapsel per dag och kliniskt bevisat. Gör som sportstjärnorna - använd Immiflex. Spara 100 kr - testa Immiflex nu! Immiflex - använd kosttillskottet som fotbollslaget Malmö FF använder! Just nu kan du beställa Immiflex och testa det för halva pris i en månad. Beställ idag och spara 100 kr! Giltig tills vidare.

Prova kosttillskottet Immitec MoreMan för halva priset

MoreMan - kosttillskott för män. Trött och sliten? Har du förlorat muskelmassa? Har du "mansbröst"? Har du minskad sexuell energi? Moreman är ett kosttillskott för män för att få en omstart och återupprättande av maskulinitet och energi. När kroppen är i balans fungerar den optimalt. Du mår bra, ser bra ut, har energi som en tonåring och sexlusten är normal. Det är en kropp som fungerar på bästa sätt! More Man innehåller en synergistisk blandning av örter och mineraler för omstart och återvinning av maskulinitet och energi. Bör användas en längre tid. Burken innehåller 50 tabletter. Vill du få en omstart och återupprätta maskuliniteten? Moreman är ett kosttillskott för män för att få en omstart och återupprättande av maskulinitet och energi. När kroppen är i balans fungerar den optimalt. Du mår bra, ser bra ut, har energi som en tonåring och sexlusten är normal. Det är en kropp som fungerar på bästa sätt! Prova kosttillskottet nu för halva priset. Giltig tills vidare.

CoffeeSlender – Kaffet som hjälper med vikten till 50% rabatt

CoffeeSlender är ett norskutvecklat kosttillskott som innehåller ett extrakt utvunnet från färska, obrända kaffebönor. Detta extraktet hindrar kolhydrater från att omvandlas till fett. Detta medför att kolhydraterna inte lagras i kroppen. Kaffebönan har speciella ingredienser som kan användas till att kontrollera bloddsockret. CoffeeSlender har dokumenterade effekter på reduktion av blodsocker, samt viktminskning. Dessutom är kaffe en av våra viktigaste källor till antioxidanter då vi i Norden är ledande i världen när det gäller kaffekonsumtion. CoffeeSlender kaffepulver används på sama sätt som vanligt kaffe; det rörs ut i kokande vatten. CoffeeSlender innehåller samma mängd koffein (ca. 60mg) som vanligt pulverkaffe. Hos Immitec har de tagit fram kaffet CoffeeSlender som även innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Klorogensyran som finns i orostade kaffebönor är bevisat effektiv mot kolhydratupptaget i kroppen och hjälper dig att hålla eller till och med tappa i vikt! Beställ nu, och du får 50% rabatt. Betala bara 199kr. Giltig tills vidare.

Immitec Coffee & Konjac för 50% av priset i 30 dagar

Coffee & Konjac är det enda kosttillskottet som innehåller extrakt från obrända kaffebönor och de aktiva ingredienserna Glucomannan, Krom och Jod, med dokumenterad viktminskningseffekt och godkänt av EFSA. Gucomannans enanstående egenskap är att den kan absorbera ca 200 gånger sin egen vikt i vatten. Intag av Glucomannan innan en måltid fyller magsäcken och reducerar hungerkänslan. Krom dämpar sötsuget, och Jod regulerar blodsockernivån och förbränningen. Tillsammans utgör de Coffee & Konjac, som gör det enklare att gå ner i vikt. Vill du få bukt med småätandet? Coffee & Konjac från Immitec hjälper dig att få sötsuget under kontroll med hjälp av extrakt från grönt kaffe som bidrar till att begränsa upptaget av kolhydrater. Just nu får du 50% av priset för de första 30 dagarna. Du betalar bara 199 kronor + frakt! Är du, precis som vi, lockad av alla sötsaker som finns tillgängliga i överflöd? Med hjälp av Coffee & Konjac som innehåller extrakt från grönt kaffe blir det enklare att hålla formen. Extraktet i produkten innehåller minst 50% klorogensyra som bevisat hämmar kroppens förmåga att tillgodogöra sig glukos och du får lättare att bli av med sötsuget och få ett mindre midjemått. Giltig tills vidare.

Vanliga frågor och svar om Caredirect

Vilka erbjudanden kan man hitta från Caredirect?

Hos Caredirect kan man hitta rabattkuponger, värdekoder, kampanjkoder, erbjudandekoder, koder, kuponger, rabattkoder och kupongkoder som t.ex. Just nu kan du beställa hem ett provpaket av kosttillskottet Curcumin - spara 149 kr!, Immitec Aquamin mot celluliter 50% rabatt i 30 dagar, Immitec Oxytarm med 50% rabatt i 30 dagar - Stabiliserar magen, Prova kosttillskottet Immitec MoreWoman för halva priset, Immitec Immiflex för halva priset i en månad, Prova kosttillskottet Immitec MoreMan för halva priset, CoffeeSlender - Kaffet som hjälper med vikten till 50% rabatt, Immitec Coffee & Konjac för 50% av priset i 30 dagar, mfl.

Vilka varumärken säljer Caredirect?

Hos Caredirect kan man köpa fler än 19 olika varumärken som t.ex. Chisandra, Mivitotal, Immiflex, Nutrilenk mfl.

Vilka typer av produkter säljer Caredirect?

Hos Caredirect kan man köpa produkter som t.ex. kosttillskott, antioxidanter, vitaminer, mineraler, omega 3, rosenrot, hudvård, vitamin C, multivitaminer, vitamin D, hälskokost, viktminskning, bodylotion, deoderant, duschgel mfl.

Hur många erbjudanden och rabattkoder från Caredirect finns tillgängliga just nu?

Den 17 januari 2024, finns det 8 Caredirect-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på spogly.se.

Vilka rabatter från Caredirect är mest populära just nu?

De rabatter som är mest populära just nu är: Just nu kan du beställa hem ett provpaket av kosttillskottet Curcumin - spara 149 kr!, Immitec Aquamin mot celluliter 50% rabatt i 30 dagar, mfl.


Äldre rabattkoder och rabatter från Caredirect

Kampanjkoder, erbjudanden inom skönhet, smink, hälsa och träning från Caredirect som har anmälts som osäkra av tidigare användare. De kan fungera med det är inte säkert att de fungerar längre. Om tillräckligt många rapporterar att de inte fungerar kommer vi att plocka bort dem. En del kan ha klickat fel och röstat ner dem fast de fungerar. Det finns 0 äldre erbjudanden. De äldre kampanjerna, erbjudandena, rabatterna och reorna är mfl.

Mer om Caredirect

Massor av aktuella rabattkoder och erbjudanden hos dem hittar du hos oss. Det finns också tips på saker som är gratis. Spara pengar med oss och betala mindre genom ett billigare priser. Det vanligaste är att en kupongkod, rabattkupong, erbjudandekod, kampanjkod, kod eller rabattkod används in i kassan när du beställer. Klicka på ’VISA RABATTKOD’ för att få fram koden. Koden skriver du sedan in hos dem när du ska handla. Leta efter ett fält som heter ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod?’ eller något annat. Om du vill ta del av ett erbjudande behöver du ibland inte använda en kod. Tryck på ’VISA ERBJUDANDE/KAMPANJ’ så kommer du direkt till dem. Via spogly.se får du tips om de bästa erbjudandet, rabatten, rean och kampanjen online. Varje dag uppdateras våra listor med nya inlägg. Du kan också hitta fyndvara, sale, bonus, reavara, outlet, nedsatt pris, studentrabatt, halva reapriset, fri frakt och utförsäljning online och på nätet. För att inte missa våra exklusiva reor, rabatter, erbjudanden och kampanjer hos caredirect.se kan du följa oss på Twitter och Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.